2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben devlette yaptırdım aslında normalde sadece kendi doktorumuz bakıp formu dolduruyor ama doktorum benimkini biraz fazla olcunce emin olmak icin radyolojiye gönderdi oradada olcum aldindi ama kendi olctugu degeri yazdi doktorum. Sonuclarim temiz geldi bugun doktorumada gosterdim sıkıntı yok dedi cok şükür beta hcg degerimse 27 çıkmış bunu takip eden arkadaşlara duyrulur cinsiyet erkek demislerdi benimki genellemeye tuttu ❤
Maşallah hayırlı olsun oğluşun :) kaç günde çıktı sonuçların peki

Kızlar ben bekarken de yapardım,evlendigimden beri de eşime de kendime de alyans testi yapıyorum.on senedir yapıyorum hep 3 çocuk çıkıyor,alyans 3 kere daire çiziyor.eşimde de aynısı çıkıyor.ilk hamileligim,ilk kez karnıma tutarak yaptim yine alyans daire çizdi.siz hiç denediniz mi bu yöntemi???
Bu arada çin takvimi de kız diyor bana.cocugu olanlar ya da cinsiyeti öğrenenler sizlerin doğru çıktı mı???
Çok merak ediyorum napayım :anneadayı: :emir_bebek:
Bi kızım var Çin takviminde erkek çıkmıştı. Alyansla kayınvalidem yapmıştı kız çıkmıştı :))

Sol avucuna tutarak bakılıyor,her defasında tutuyorsun kaçıncıda duruyorsa o kadar çocuğun oluyor.biz kız yurdunda çok bakardık eğlencesine:)
q
Bunu bana da arkadasım yaptı. 5. De durdu :-)
Cinsiyet de sirasiyla 2 erkek 2 kız 1 erkek. Bu inanışa göre karnımdaki de erkek :) çin takviminde erkek Rus takviminde kız cikti
Ama ben inanmıyorum bu tarz şeylere ya. Yine de merak işte.:)

Kizlar bugun doktora gittim 12+2deyim tahminde bulunabilirmisiniz dedim pek solemeyi istemedi tam bilemem bu haftada dedi ben israr edince biraz kiza benzetiyorum ama dedigim gbi kesin degil falan dedi on gun sonra tekrar gel bakalim dedi acaba tahmini dogrumudur yaa:halay:

Şu yüzük testini az önce biz de yaptık .
İki kere denedik . ikisinde de ileri geri gitti . eşimin tepkisi : bu erkek, hem de erkeğin dibiiii . baksana nasıl hareket ediyor :KK70::KK70::KK70:
Allahım ne güldüm

Günaydın canlar dün ikili testimizi olduk ense kalınlığı 0.9 çıktı burun kemiği de oluşmuş çok gzldi bu arada Dr um ilk erkeğe benzetmişti dün baktığında %60 kız dedi baya bacaklarını aralamıştı sıpa bizi üzmicek hemen göstercek galiba bir sonraki muayene de belli olacak net bi şekilde sonucum da en geç 1 h aftaya çıkar dedi

İyi akşamlar anneler:) dün telefonum elimden düştü ve paramparça oldu maalesef ki yenisini almak zorunda kaldık, o yüzden de dün ve bugün giremedim hiç, devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mıydı aramızda yani normal muayene olduğumuz doktor mu bakıyor ultrason da yoksa perinatoloji-radyoloji gibi bi yere mi gönderiyor
Kendi doktorum bakti. Sonuclar icin de 10 gun icinde cikar demislerdi ama 3 gunde cikti.

Gunaydin kizlar yine dise gidecegim bugun kanal tedavim ve dolgum var
Günaydın canım diş sorununu o kadar çok yaşadım ki allah duşmanıma vermesin kabir azabı diyorlar ya diş ağrısı için inanırım yani, ağzımda sağlam diş yok aileden genetik bizde de 8 yaşında başladık dişçiye gitmeye 29 oldum hala diş sorunu çekiyorum hamileyken olmasın diye dua ediyorum ama diş etlerim biraz bozulmaya başladı dün ilk defa kanadı fırçalarken falan :(

Arkadaslar arrik dis agrim dun geceden beri dayanilmaz oldu hic bir uygulama yaptirmadan disimi cektirmeyi dusunuyorum bugun ozelde sizce bir problem olur mu
Canım dayanılmaz ağrı diyorsan muhtemelen iltihap da vardır. Kadın doğumcunun izin verdiği ölçüde diş hekimine güven. Ne tedavi uygulayacak gör. Babaaannem hep derdi doğruyöuş insanın kendi dişi gibisi yok

Kızlar ben bekarken de yapardım,evlendigimden beri de eşime de kendime de alyans testi yapıyorum.on senedir yapıyorum hep 3 çocuk çıkıyor,alyans 3 kere daire çiziyor.eşimde de aynısı çıkıyor.ilk hamileligim,ilk kez karnıma tutarak yaptim yine alyans daire çizdi.siz hiç denediniz mi bu yöntemi???
Bu arada çin takvimi de kız diyor bana.cocugu olanlar ya da cinsiyeti öğrenenler sizlerin doğru çıktı mı???
Çok merak ediyorum napayım :anneadayı: :emir_bebek:
bende biliyorum bunu bızde genelde sol avucun ıcıne tutarak yapılır bu test babanemlerden halamlara tüm sülale kısaca yapmıştır bunu aynı cıkıyor evet , ama Herşey takdrırı ilahi Rabbim ne derse o olur.BEnım yengeme bı tane cıkıyordu hep a bak benım 2.cı cıkmıyor olmıcak dıye dalga gecıyordu hep :D amma velakın suan hamıle benim annemde düşükleri bile çıkıyor

Back
X