2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benden dr dan ciktim simdi kizlar cinsiyeti sordum da kordon var ama kiz gibi carpti gozume dedi yarin tekrar gidicem sirf cinsiyet icin kan verdim bide uclu test icin onun sonucuda 13unde cikicak bende durumlar boylee:)
Ooo ben daha ikili testteyim sizler üçlü testlere bile geçmişsiniz maşallah maşallah :)

Kabızlıkta şişkinlik yapiyo canm dikkat et

Cok şükür kizlar rabbimin izniyle ikili testim temiz cikmis normal cikmis darisi bekleyen tüm arkadaslarimin başina

Canım ben de şimdi aldım sonucumu ama hiçbi şey anlamadım nasıl anlaşılıyor? Doktor bakıp dönecek, telefon bekliyorum..

Günaydın hanımlar :) bugün ikili test günüm bebişimi görmeye gideceğim, hava da çok sıcak metrobüste bayılmazsam iyidir
Benimde bugün canım randevu saatimi bekliyorum hayırlı haberlerin olsun
Cok şükür kizlar rabbimin izniyle ikili testim temiz cikmis normal cikmis darisi bekleyen tüm arkadaslarimin başina
Oh şükür busram darısı hepimize

Benden dr dan ciktim simdi kizlar cinsiyeti sordum da kordon var ama kiz gibi carpti gozume dedi yarin tekrar gidicem sirf cinsiyet icin kan verdim bide uclu test icin onun sonucuda 13unde cikicak bende durumlar boylee:)
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin

Canım soğuk tüket birde ayran bana iyi geliyordu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…