2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar günaydın. Su içemiyorum napıcam bilmiyorum ya. O kadar susuzum ki dilim damağım kurudu şöyle kana kana su içmeyi özledim. Su yerine farklı bir şey içen var mı? Su içtiğim gibi midem dönmeye başlıyor :( Bu mide bulantısı ne zaman bitecek :( 5 kilo verdim :( Tamam zaten şişkoydum iyi oldu ama çok zorlanıyorum :(

Kızlar günaydın. Su içemiyorum napıcam bilmiyorum ya. O kadar susuzum ki dilim damağım kurudu şöyle kana kana su içmeyi özledim. Su yerine farklı bir şey içen var mı? Su içtiğim gibi midem dönmeye başlıyor :KK43: Bu mide bulantısı ne zaman bitecek :KK43: 5 kilo verdim :KK43: Tamam zaten şişkoydum iyi oldu ama çok zorlanıyorum :KK43:

İçine biraz limon sık ve pipetle iç canım ;) Şimdilerde yok ama bana bir ara çok fena kokmuştu su içemiyordum böyle yaptım inşallah sende de işe yarar.

İçine biraz limon sık ve pipetle iç canım :KK66: Şimdilerde yok ama bana bir ara çok fena kokmuştu su içemiyordum böyle yaptım inşallah sende de işe yarar.

Ya kokmak gibi değil, içerken içiyorum hiç sorun yok ama içtikten sonra 2 dk ya wc ye koşuyorum :( Limondan da nefret ederim ama yine de denicem :(

Ya kokmak gibi değil, içerken içiyorum hiç sorun yok ama içtikten sonra 2 dk ya wc ye koşuyorum :KK43: Limondan da nefret ederim ama yine de denicem :KK43:

Sevdiğin bir şeyle tatlandır bakalım belki işe yarar. Birde en çok su içmemiz gereken zamanlardayız.
Bende normalde su içemeyen biriyim hele ki ılık :(
Yaz kış soğuk içerim o yüzden.. Allahtan yaz ayları da zorla morla gidiyor..

Cidden bazıları cins abimlerin doktoru whatsapda grup açmış tum hastalarini eklemis sohbet sikayet vss benim dr kanamam olsa aramayacakmiyim diyorum hayir acile gel bana sadece mesai saatlerinde mesaj at ben dönerim diyo 2gun sonra dönüş yapiyo yani benimki bi başka cinss
Valla doktorluk mesleği yapabilene zor demek. Bu adamın sülalesi rahat. Ben whatsapptan ne yazsam hemen cevap alıyorum neyseki. Öyle bir doktorum olsa gitmezdim

Ya kokmak gibi değil, içerken içiyorum hiç sorun yok ama içtikten sonra 2 dk ya wc ye koşuyorum :KK43: Limondan da nefret ederim ama yine de denicem :KK43:
Ben de öyleyim su içerken güzel yemek yerken güzel. Yedik içtikten 2 dk sonra midemde kasılma ve wc ye koşu maratonu ):

Kızlar günaydın. Su içemiyorum napıcam bilmiyorum ya. O kadar susuzum ki dilim damağım kurudu şöyle kana kana su içmeyi özledim. Su yerine farklı bir şey içen var mı? Su içtiğim gibi midem dönmeye başlıyor :KK43: Bu mide bulantısı ne zaman bitecek :KK43: 5 kilo verdim :KK43: Tamam zaten şişkoydum iyi oldu ama çok zorlanıyorum :KK43:
Canım ev yapımı limonata dene. Bide soğuk tüket. Ben limonata içince bazen kusuyorum bazen kusmuyorum belli olmuyor ama yine de iyi geliyor

Canim benim de gunde 1 litreyi bulmuyor ictigim su son kontrolde suyu iyi dedi sukur kasmiyorum acikcasi enfeksiyon riski artiyor su icmeyince o sikıntı ama elimde degil ben de icemiyorum bi yerde karpuz kavun gibi sulu meyvelerinde su ihtiyacini bi nebze karsilayabilecegini okumustum yiyebiliyorsan bolca karpuz ye

Bu su icememe problemi hemen hemen her hamilelerde oluyor bende ancak soguk su icince midem bulanmiyor:)

Hazır su için. Musluk suyu içemez oldum aylardır . 500ml.şişelerden alıyoruz kasa kasa . Cam şişelerde iyi .

üniversiteden en yakın iki arkadaşım evli şimdi onlarla konuştum. 12. haftada %70 kız demişti dr bugün 16. haftada %100 erkek demiş. yaa erken tahminlerde insanı umutlandırıyor

12. Haftada yanılma payı yüksek dedi doktorum aynı gün icinde %60 erkek %70 kız dedi bende cok karıştım doktorda

Ben de öyleyim su içerken güzel yemek yerken güzel. Yedik içtikten 2 dk sonra midemde kasılma ve wc ye koşu maratonu ):

Ayy sorma yerken falan sorun yok ama durmuyor, sakız falan çiğnemeye çalışırdım şimdi düşüncesi bile neredeyse kusturacak :(

Benden dr dan ciktim simdi kizlar cinsiyeti sordum da kordon var ama kiz gibi carpti gozume dedi yarin tekrar gidicem sirf cinsiyet icin:KK45: kan verdim bide uclu test icin onun sonucuda 13unde cikicak bende durumlar boylee:):KK16:

üniversiteden en yakın iki arkadaşım evli şimdi onlarla konuştum. 12. haftada %70 kız demişti dr bugün 16. haftada %100 erkek demiş. yaa erken tahminlerde insanı umutlandırıyor
Kiz diyenlerde yanilma payi daha cok olabilir erkeklerde bariz cikinti var onu goremeyince direkt kiz diyorlar ama cikintiyi gounce zaten belli ki erkek cogunlukla oyle fark ettim ben

Back
X