Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok şükür ikili test sonucum iyi çıktı benim de. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese de sırasıyla iyi bi ikili test sonucu diliyorum
İnşaallah canımmm hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla hemen geçsin bu günlerimiz de güzel şeylerden bahsedenim kıyafetleri beşikleri aramızdan sırayla Doğuma gönderelim birbirimizi inşaallah
Canım maşallahı vardı arkasını dönmüş yan yatıyordu yavrusum:) ense kalınlığını 1.25 ölçtü kan d3gerleri pazartesi belli olacak ama her şey iyi görünüyor dedi
Bu da benim yavrumun üç boyutlu arkasını dönmüş hali
Canım maşallahı vardı arkasını dönmüş yan yatıyordu yavrusum:) ense kalınlığını 1.25 ölçtü kan d3gerleri pazartesi belli olacak ama her şey iyi görünüyor dedi
Bu da benim yavrumun üç boyutlu arkasını dönmüş hali Eki Görüntüle 2167747
Canım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Allah korktugunla sinamasin