2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah ense kalınlığı iyi çıkmış :nazar: güzel sonuçlarını da bekliyoruz cnm
İnşaallah canımmm hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla hemen geçsin bu günlerimiz de güzel şeylerden bahsedenim kıyafetleri beşikleri aramızdan sırayla Doğuma gönderelim birbirimizi inşaallah :dua::KK68:

Arkadaslar az once hastaneden ciktim bebegim erkek ama iki testimde yüksek risk var ve perinatoloji bolumune yonlendirdiler
İçini ferah tut canım. Ben ne yüksek riskliler duydum. Hepsi de sağlıklı. Senin bebişin de sağlıkla gelsin İnşallah.

tevafuk55 tevafuk55 naptin kuzhm be eisin nasil
Canım maşallahı vardı arkasını dönmüş yan yatıyordu yavrusum:) ense kalınlığını 1.25 ölçtü kan d3gerleri pazartesi belli olacak ama her şey iyi görünüyor dedi :KK200:
Bu da benim yavrumun üç boyutlu arkasını dönmüş hali :anne:
Screenshot_20180711-163352.webp

Canım maşallahı vardı arkasını dönmüş yan yatıyordu yavrusum:) ense kalınlığını 1.25 ölçtü kan d3gerleri pazartesi belli olacak ama her şey iyi görünüyor dedi :KK200:
Bu da benim yavrumun üç boyutlu arkasını dönmüş hali :anne:
Eki Görüntüle 2167747
oyy masallah masallah utangac arkasini nasilda donmus:D insallah temiz cikar canim gozunaydjn

İçini ferah tut canım. Ben ne yüksek riskliler duydum. Hepsi de sağlıklı. Senin bebişin de sağlıkla gelsin İnşallah.
Insallah ultrosonda bir sikinti gorulmedi tedbir amacli gondereceklermis allahin izniyle bir sikinti cikmayacak ben oyle inaniyorum

Arkadaslar az once hastaneden ciktim bebegim erkek ama iki testimde yüksek risk var ve perinatoloji bolumune yonlendirdiler
Canım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Allah korktugunla sinamasin

Back
X