2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar dün denizde kulağıma şu kaçırdım sabahtan beri ağrısından ağlıyorum zeytin yağı felan yap dediler geçmesi sıcak su koydum parol felan içtim çok kötü hala eşim gelcek birazdan acile gitsem bisey yaparlarmi acaba yoksa direk kbb yemi gideyim

Kızlar dün denizde kulağıma şu kaçırdım sabahtan beri ağrısından ağlıyorum zeytin yağı felan yap dediler geçmesi sıcak su koydum parol felan içtim çok kötü hala eşim gelcek birazdan acile gitsem bisey yaparlarmi acaba yoksa direk kbb yemi gideyim
Gecmış olsun
Iyıce kurula kulagını , sonra sogan suyu sık agrıya bırebır
InsaAlla ıyı olursun amın

Korkma canim rabbim korktuguna dusurmesin bol bol dua et kuran oku hamilelrrin duasi tez kabul olurmus ali imran yusuf suresi hamilelere oneriliyor
hosgeldin canim masallah gozunaydin gecmis olsun amin cumlemizinkini insallah listeye kaydolmak ister misin
Günaydın. Kayıt edebilirseniz sevinirim

Gunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var mi :( sabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan :( ancak oglene dogru iyilesiyorum..aksamlari gecti cok sukur.ama bu sabah bulantilarim.ne zaman gecicek

Gunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var mi :KK43: sabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan :KK43: ancak oglene dogru iyilesiyorum..aksamlari gecti cok sukur.ama bu sabah bulantilarim.ne zaman gecicek
Benim de tam manasıyla geçti sayılmaz eskiye oranla iyiyim ama hala et tavuk kokusu duyduğumda midem bulanıyor

Gunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var mi :KK43: sabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan :KK43: ancak oglene dogru iyilesiyorum..aksamlari gecti cok sukur.ama bu sabah bulantilarim.ne zaman gecicek

Günaydın canım.. Sorunu görünce aklıma kayınvalidem geldi onun kızında doğuma giderken bile bulantısı varmış.. Yoksa seninki de mi kız?? :) Allah sabır versin bol bol su içmeye çalış

Gunaydın :) ben 16. Haftamdayım sukur sadece sabahları kısuyorum ilac içmeyıde bıraktım

Back
X