Ne zaman gecti canim bulanti kusman sen de zofran kullaniyordun degil mi ? Darisi bana gecse artik hayattan koptum yaGunaydın :) ben 16. Haftamdayım sukur sadece sabahları kısuyorum ilac içmeyıde bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman gecti canim bulanti kusman sen de zofran kullaniyordun degil mi ? Darisi bana gecse artik hayattan koptum yaGunaydın :) ben 16. Haftamdayım sukur sadece sabahları kısuyorum ilac içmeyıde bıraktım
tabiki canım aramadım daha arayınca yazadımDoktorunun cevabını paylaşır mısın bizimle de lütfen?
aslında ölçüm iyi çıkmış hayırlı haberlerini alalım inşallahYanlis hatirlamiyorsam 1.8 cikmisti
Canım sanırım 1hafta olduNe zaman gecti canim bulanti kusman sen de zofran kullaniyordun degil mi ? Darisi bana gecse artik hayattan koptum ya
Zaman çok çabuk geciyo üzülüyorum açıkçasıKurban bayramaına nasıpse 5aylık olcaz sanırım :)
Geçmiş olsun canımKızlar dün denizde kulağıma şu kaçırdım sabahtan beri ağrısından ağlıyorum zeytin yağı felan yap dediler geçmesi sıcak su koydum parol felan içtim çok kötü hala eşim gelcek birazdan acile gitsem bisey yaparlarmi acaba yoksa direk kbb yemi gideyim
Insallah canim ya benim daha var oglumda da 15-16. Haftada gecmisti insallah bu da tez zamanda gecer cok sevindim senin adina ceken bilir zor gercekten artik biraz rahat edersin insallahCanım sanırım 1hafta oldu
Hanı demıstım ya ılac bulamıyoruz dıye ıste 2gun baya bulandı ve kustum ından sonra artık ilaç aramadım
Yanı 16 .haftada ya tamamen bıter senın yada ben gıbı sabahları cıkarırsın sadece :)
Sabah bulantı kusma hepsi devam canım hatta son 2 gündür göğüs uçlarım yine hassaslasti dokunulmuyo vallaGunaydin kizlar.benim haftamda olup bulantisi devam eden var misabahlarim iskence resmen..ise metroyla geliyorum cok zor oluyo..kustuktan sonra halsizlik..bide susuzluktan
ancak oglene dogru iyilesiyorum..aksamlari gecti cok sukur.ama bu sabah bulantilarim.ne zaman gecicek
benim hurma aşkımı bildiği için dr bunlara ek hurma yeme dedi. son aylarda bol bol hurma ye diyeceklerBuarada doktorumdan bana verilen bir bilgiyi sizlerle paylaşayım.. doktorum benim nasipse 3. Doğumumu yaptıracak güveniyorum yani
Yeşil çay
Türk kahvesi
Çay ve maydanoz a yasak koymadı. Abartmadan tüketebilirsin dedi.
Yasak koyduğu tek içecek var o da "nescafe" kafeinin uyarıcı etkisinden dolayı dedi.
Yiyecek olarak da beyaz ekmek pilav makarna gibi seni çabuk aciktiracak şeylerden uzak dur dedi. Çünkü bende karbon bağımlılığı var![]()
YaaaSabah bulantı kusma hepsi devam canım hatta son 2 gündür göğüs uçlarım yine hassaslasti dokunulmuyo valla
Hurmayı türk kahvesi ile coknseviyordum ama bu aşırı sevdiğim ikili den azıcık tiksindimbenim hurma aşkımı bildiği için dr bunlara ek hurma yeme dedi. son aylarda bol bol hurma ye diyecekler![]()
Iyiyim canım cok sagol iğne biraz hafifletti ağrısını ilaçlarla tamamen geçer inşallah ama artık kulak tıpasız banyo bile yapmamami söylediçook geçmiş olsun şimdi nasıl oldun
çok geçmiş olsun arkadaşımIyiyim canım cok sagol iğne biraz hafifletti ağrısını ilaçlarla tamamen geçer inşallah ama artık kulak tıpasız banyo bile yapmamami söyledi
Sağol canımGeçmiş olsun canım![]()
geçenlerde çok kötüydüm dayanamıcak kdr acile gittim serum falan taktılar cnm düşük önleyici iğne bile yaptılar her ihtimale karsı sonrasında kendi dr uma gittim bi sorun olmadıgını rahim büyümesinden kaynaklı oldugunu söyledi.Kanaman yoksa çok normal dedi ama çok ağrın olursa git bence ben çok kötüydüm serumdan sonra kendime geldimArkadaşlar kasıklara ara sancı giren oluyormu
oğlumda da oluyordu yine böyle sanırım rahim büyüyor ondan biliyorum ama yinede endişe ettim
Teşekkür ederim valla kulak ağrısı daha zor dış felan olsa gidip çektirip gelirdim hiç acımam gece kulağımı koparmak istedim ya dikkat edin sizde çok zorçok geçmiş olsun arkadaşım