2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben güzellik merkezine sordum yapmıyoruz dediler.

benim kullandığım cilt bakım ürünleri vardı obaji c vitamin serum, güneş kremi ve nemlendirici ama içeriklerini bilemediğim için hiçbirini kullanmıyorum saldım kendimi yaa

Tesekkurleer ❤❤yok en son 2temmuzda gitmistik gostermedi inat etti 1agustosu bekliyoruz artik ❤ oglusun hayirli ugurlu olsun .❤ Tasinma islemleri ne zaman ? Rabbim yardimciniz olsun ❤
hayırlısı ile gelsin minikler ama insan merak ediyor işte cinsiyeti
teşekkür ederim canım ikinci oğluş gelecek allah izin verirse
gelecem hafta ev bakmaya gidiyoruz taşınma ağustos başına olur sanırım

buna 7 kg eksikle başladım sanırım onun rahatlığı var bende
ben tarihimin en kilolu hali ile gebe kaldım vallahi allah sonumu hayır etsin allahtan 3 ay mide bulantısı nedeniyle kilo almadım inşallah az kilo alarak bitiririm ama iştah açıldı benim mide bulantısı bitti gibi

Biz kraft xlx aldık canım. Ama fiyat olarak çok yükselmiş indirimi bekle derim düşünürsen. Bi kaç tanıdığımız xlx ile pierre cardin arasında kalmıştı ve pierre cardin aldılar. Pişman oldular çünkü 360 derece dönmüyor. Sadece kol kısmı yer değiştiriyor ve arka tekerlekler mecburen ön teker görevi gördüğünde gitmiyormuş rahatça.
Anladım canım çok sağol.. Kaç paraya aldınız mahsuru yoksa indirimden mi almıştınız

hamilelik 38 de bitse hep hamile gezebilirdim :) 38+ lar ehh 39 offff 40 imdaaat :)
bunları yeni çatlaklar oluşmadan atlatsak süper olur. oğlumda öğrenmeden başlamıştım yağlanmaya bunda henüz başlamadım üşeniyorum :KK43:
Aynen bende çok üşeniyorum ama çatlamak istemiyorum daha çok inşallah bu sefer catlatmam :))

şimdi baktım büyük gibi zaten 1 tane travel set var baston istiyorum ben.
Bastonlular yanyana ya asansöre felan sığdıramam diye düşündüm buyugunki baston büyüyünce yine onu kullanırım bu sefer travel istiyorum bi gidip bakıcam ben boyutuna felan

Aynen bende çok üşeniyorum ama çatlamak istemiyorum daha çok inşallah bu sefer catlatmam :))
benim göğsüm catladı ılk defa bu kadar buyuk oluyorlar dayanamadı herhalde :d zaten vucudumun heryerınde bacak arası gogus catlaklarım var ergenlık zamanı hızlı kılo alma ve verme den kaynaklı onlar bryaz sımdılık otekıler kırmızı suan goğsümdekiler:D

Anladım canım çok sağol.. Kaç paraya aldınız mahsuru yoksa indirimden mi almıştınız
Canım biz hamilelikten önce aldık şubat mart gibiydi sanırım e bebekte indirim vardı 2300den 1650 ye düşmüştü. Şimdi biraz zam gelmiş ama 1850ye falan düşer yakında takip etmek lazım acele etmeyin. Hepsiburada ve cocukmarkette 1900 e düşmüş

ben tarihimin en kilolu hali ile gebe kaldım vallahi allah sonumu hayır etsin allahtan 3 ay mide bulantısı nedeniyle kilo almadım inşallah az kilo alarak bitiririm ama iştah açıldı benim mide bulantısı bitti gibi
bende son bır haftadır felaket bı aclık senaryoları donuyor gıdıyor kahvaltı yapıp cıkıyorum saat onda bütün mıdem gunlerdır bos sankı bır ıkı kuruyemıs atıyorum suan 12 ye kadar napıcagımı dusunuyorum :D öğle yemegınden sonrada saat 3 oldumu baslıyor namaz fln derken biraz idare edıyorum sonra ıse bıseyler getırdım peynır ekmek sut fln 6 ya kadar ıdare edıyorum yına ama nasıl edıyorum bbıde bana sor :D

benim göğsüm catladı ılk defa bu kadar buyuk oluyorlar dayanamadı herhalde :d zaten vucudumun heryerınde bacak arası gogus catlaklarım var ergenlık zamanı hızlı kılo alma ve verme den kaynaklı onlar bryaz sımdılık otekıler kırmızı suan goğsümdekiler:KK70:
Kirmiziyken geçebiliyor beyazlayinca zor kırmızılarda kahve telvesine limon sıkıp kırmızı olan yerlere sürdükten sonra soğuk suyla yıkamak çok iyi geliyor denendi onaylandı :)

canım Mila'nın anlamı nedir? erkek ismi düşünüyordun merak ettim belki bize uyar :KK66:
kızlara seçenek daha çok.
Mila canım demekmiş. Bi kaç anlamı daha var. Peygamber adı ve bir kap dolusu demekmiş. Erkek olsaydı göktuğ koyacaktık tabii başka seçeneklerde düşünmüştük onlarda eşimin telefonunda kayıtlı akşam geldiğinde bi bakayım yazayım akşam sana:)

saç beyazlamasından bende muzdaribim offf gebelikte bakımlı olmak ne zor
şu ünlüler hamile iken boyatıyor saçlarını onları hiç beyaz saçla görmüyoruz
Ben de boyatacam. Yeter artık! Ombre yaptıracam, daha önce denedim olmadı, yapamadı bay kuaför:KK12:
Bakalım bu sefer nasıl olacak :KK23:

Back
X