- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Eki Görüntüle 2170479
Kızlar buda benim bebisim özel randevmu bekleyemedm devlet hastanesine geldim.
Bende cinsiyet tahmini isterim :)
maşallah miniğine ben cinsiyet yorumu yapamıyorum sağlıkla kucağına al inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2170479
Kızlar buda benim bebisim özel randevmu bekleyemedm devlet hastanesine geldim.
Bende cinsiyet tahmini isterim :)
Tesekkurleer ❤❤yok en son 2temmuzda gitmistik gostermedi inat etti 1agustosu bekliyoruz artik ❤ oglusun hayirli ugurlu olsun .❤ Tasinma islemleri ne zaman ? Rabbim yardimciniz olsun ❤İyi tatiller arkadaşım senin bebişin cinsiyeti belli olmadı mı
Ben güzellik merkezine sordum yapmıyoruz dediler.
şubat yada martta oluyor doğumdan sonrayı beklememiz lazımMesaj atalım e bebeğe kampanya yapsın yararlanalım biz de :)
hayırlısı ile gelsin minikler ama insan merak ediyor işte cinsiyetiTesekkurleer ❤❤yok en son 2temmuzda gitmistik gostermedi inat etti 1agustosu bekliyoruz artik ❤ oglusun hayirli ugurlu olsun .❤ Tasinma islemleri ne zaman ? Rabbim yardimciniz olsun ❤
buna 7 kg eksikle başladım sanırım onun rahatlığı var bendeBen de çok üşeniyorum. İlkinde hiç böyle değildim![]()
ben tarihimin en kilolu hali ile gebe kaldım vallahi allah sonumu hayır etsin allahtan 3 ay mide bulantısı nedeniyle kilo almadım inşallah az kilo alarak bitiririm ama iştah açıldı benim mide bulantısı bitti gibibuna 7 kg eksikle başladım sanırım onun rahatlığı var bende
Anladım canım çok sağol.. Kaç paraya aldınız mahsuru yoksa indirimden mi almıştınızBiz kraft xlx aldık canım. Ama fiyat olarak çok yükselmiş indirimi bekle derim düşünürsen. Bi kaç tanıdığımız xlx ile pierre cardin arasında kalmıştı ve pierre cardin aldılar. Pişman oldular çünkü 360 derece dönmüyor. Sadece kol kısmı yer değiştiriyor ve arka tekerlekler mecburen ön teker görevi gördüğünde gitmiyormuş rahatça.
Aynen bende çok üşeniyorum ama çatlamak istemiyorum daha çok inşallah bu sefer catlatmam :))hamilelik 38 de bitse hep hamile gezebilirdim :) 38+ lar ehh 39 offff 40 imdaaat :)
bunları yeni çatlaklar oluşmadan atlatsak süper olur. oğlumda öğrenmeden başlamıştım yağlanmaya bunda henüz başlamadım üşeniyorum![]()
Ben de oyle komple saldim gittim valla yabenim kullandığım cilt bakım ürünleri vardı obaji c vitamin serum, güneş kremi ve nemlendirici ama içeriklerini bilemediğim için hiçbirini kullanmıyorum saldım kendimi yaa
Bastonlular yanyana ya asansöre felan sığdıramam diye düşündüm buyugunki baston büyüyünce yine onu kullanırım bu sefer travel istiyorum bi gidip bakıcam ben boyutuna felanşimdi baktım büyük gibi zaten 1 tane travel set var baston istiyorum ben.
benim göğsüm catladı ılk defa bu kadar buyuk oluyorlar dayanamadı herhalde :d zaten vucudumun heryerınde bacak arası gogus catlaklarım var ergenlık zamanı hızlı kılo alma ve verme den kaynaklı onlar bryaz sımdılık otekıler kırmızı suan goğsümdekilerAynen bende çok üşeniyorum ama çatlamak istemiyorum daha çok inşallah bu sefer catlatmam :))
Canım biz hamilelikten önce aldık şubat mart gibiydi sanırım e bebekte indirim vardı 2300den 1650 ye düşmüştü. Şimdi biraz zam gelmiş ama 1850ye falan düşer yakında takip etmek lazım acele etmeyin. Hepsiburada ve cocukmarkette 1900 e düşmüşAnladım canım çok sağol.. Kaç paraya aldınız mahsuru yoksa indirimden mi almıştınız
bende son bır haftadır felaket bı aclık senaryoları donuyor gıdıyor kahvaltı yapıp cıkıyorum saat onda bütün mıdem gunlerdır bos sankı bır ıkı kuruyemıs atıyorum suan 12 ye kadar napıcagımı dusunuyorumben tarihimin en kilolu hali ile gebe kaldım vallahi allah sonumu hayır etsin allahtan 3 ay mide bulantısı nedeniyle kilo almadım inşallah az kilo alarak bitiririm ama iştah açıldı benim mide bulantısı bitti gibi
Kirmiziyken geçebiliyor beyazlayinca zor kırmızılarda kahve telvesine limon sıkıp kırmızı olan yerlere sürdükten sonra soğuk suyla yıkamak çok iyi geliyor denendi onaylandı :)benim göğsüm catladı ılk defa bu kadar buyuk oluyorlar dayanamadı herhalde :d zaten vucudumun heryerınde bacak arası gogus catlaklarım var ergenlık zamanı hızlı kılo alma ve verme den kaynaklı onlar bryaz sımdılık otekıler kırmızı suan goğsümdekiler![]()
Mila canım demekmiş. Bi kaç anlamı daha var. Peygamber adı ve bir kap dolusu demekmiş. Erkek olsaydı göktuğ koyacaktık tabii başka seçeneklerde düşünmüştük onlarda eşimin telefonunda kayıtlı akşam geldiğinde bi bakayım yazayım akşam sana:)canım Mila'nın anlamı nedir? erkek ismi düşünüyordun merak ettim belki bize uyar
kızlara seçenek daha çok.
aa aklımda olsun ya benım bı seyler alma vaktım geldı sanırım catlak ıcınKirmiziyken geçebiliyor beyazlayinca zor kırmızılarda kahve telvesine limon sıkıp kırmızı olan yerlere sürdükten sonra soğuk suyla yıkamak çok iyi geliyor denendi onaylandı :)
ben hep iştahlıyım 1 kilo aldım bileben tarihimin en kilolu hali ile gebe kaldım vallahi allah sonumu hayır etsin allahtan 3 ay mide bulantısı nedeniyle kilo almadım inşallah az kilo alarak bitiririm ama iştah açıldı benim mide bulantısı bitti gibi
antalya nemli o yönden şanslıyız. sonbaharda başlarız o zaman ihtiyaç olurAynen bende çok üşeniyorum ama çatlamak istemiyorum daha çok inşallah bu sefer catlatmam :))
Ben de boyatacam. Yeter artık! Ombre yaptıracam, daha önce denedim olmadı, yapamadı bay kuaförsaç beyazlamasından bende muzdaribim offf gebelikte bakımlı olmak ne zor
şu ünlüler hamile iken boyatıyor saçlarını onları hiç beyaz saçla görmüyoruz