ben hep zaten erken kalkıyorum esımde ıse gıttıgı ıcın calısmadıgım zaman bıle erken yanı ama sonradan uyuyordum bazen napayım bende bebısle ogle uykusna yatarım yada ıs yaparım artık buyuk ıhtımal ıs yaparım gıbı
canım valla ne rennie, ne gaviscon, ne süt ne de karbonatalı su fayda ediyor. Normal su içtiğim zaman bile midem rahatsız. Çok susuyorum ama içemiyorum Ne olacak bilmem son aylarda daha da artıyor diyorlar midem asitten erir gider heralde
Arkadaşlar biberon aldinız mı ? tavsiyeleriniz nedir marka olarak avent nuk dr browns hangisini tavsiye edersiniz yada bildiginiz başka önerebileceginiz marka varmı kontrolden sonra e bebek gidecegiz gitmişken hepsini aradan çikarmak istiyorum
Of dün de öyle bir şey pişirdim ki sözde eşim için . O yemedi, dışarda yemiş. Ben piss boğaz dayanamadım yedim . Sonra da rahatsız oldum. Eşim de az ye bak doktor kızacak çok yiyorsun demez mi . Gece gece moralim sifir sifir sifir oldu
Arkadaşlar biberon aldinız mı ? tavsiyeleriniz nedir marka olarak avent nuk dr browns hangisini tavsiye edersiniz yada bildiginiz başka önerebileceginiz marka varmı kontrolden sonra e bebek gidecegiz gitmişken hepsini aradan çikarmak istiyorum
Oglumda eczaci kuzenimin onerisiyle Neavita almistim avent le ayni kalite demisti,bu kez kucuk alicam sadece, avent veya chicco dusunuyorum ama daha erken biraz da arastiririm
canım valla ne rennie, ne gaviscon, ne süt ne de karbonatalı su fayda ediyor. Normal su içtiğim zaman bile midem rahatsız. Çok susuyorum ama içemiyorum Ne olacak bilmem son aylarda daha da artıyor diyorlar midem asitten erir gider heralde
Geçmiş olsun benim de son aylarda midem çok yanıyordu .Bebek iyice yukarı çıktığı için baskı yapıyormuş ondan olabilir demişti dr. Günde 1 tane maden suyu ( tabi sade olanlardan) iyi geliyor rahatlatıyordu, deneyebilirsin.
Oglumda eczaci kuzenimin onerisiyle Neavita almistim avent le ayni kalite demisti,bu kez kucuk alicam sadece, avent veya chicco dusunuyorum ama daha erken biraz da arastiririm
6 aydan sonra dr.browns kullandim gaz oluşumunu onlemek icin sonra cekemedi cok cok gelsin istedi tabi Chicconun cam olanını kullandım 2 yaşına kadar ben başka biberon aldıramadık zaten 2side güzel :)
İlk 3 ay hem mama hem emzirerek devam etmiştim kızımda.DR.Browns cam şişe kullanmıştım. Sonra zaten mamayı bıraktım emmeye devam etti 2 sene. İnşallah siz de hiç gerek kalmaz...
ilk tercihim avent ama cam olanından değil pp olanından , cam larda plastık sıcak soguk genlesınce tam oturmama sorunu oluyormus.Yegenım avent kullanıyo cok memnun annesı akıtma vs hıc gormedım ama ıc emzık kısmını fln guzel oturtman lazım yoksa akıtabılır.Dr.browns ıcınde lıstenın ust sınırlarında ama gorunusu cok bana tuhaf gelıyor