InsaAllah.. yanlız bebıslerımcok gazlı olucak ya nasıl bır onlem alabılırız hıc bılgım yok kızımda oldugu gıbı cok cekcem galıbaİnsan güveniyor saglikli olduguna inaniyor fiyati düşünmüyor sonuçta direk agziyla temas ediyor insallah güvendigimiz kadar sagliklidirlar
cok tatlılar gercekten binbir çeşit modelı var hesapta Rabbım alıp sıze göstermeyı nasıp etsın :)Su meleklı bebıse bayıldım cok guzel gozukuyor
Bende bakıyordum bunlara 10usuna battaniye dahil 160 demisti uygunmuş gercekten bende isterim hangi siteyseA aurora_z T tanem-tane20 @gokcesezer @bebekicin @Sss33301 @anneveoglusu @ISIK27 @bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyeneBebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeterRabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)
Herşey kizlara güzel bizim oglanlar çıplakmi kalacak şimdi hiç hoş şeyler yok ki eşimde bende direk görünüşe bakiyoruz ôncelik olarak bu arada maşallah oda süslemeden çikolatasina kadar planlarini yapmişin inşallah gerçegi hayalin üstünde yaşarsin canimA aurora_z T tanem-tane20 @gokcesezer @bebekicin @Sss33301 @anneveoglusu @ISIK27 @bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyeneBebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeterRabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)
Anneden kan alıp yapılan düşük riski taşımayan fetal DNA analizi var ondan yaptırın.Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
Siz yine az çokda olsa tecrübelisiniz bizler. Deneme yanilma yapacagiz her duydugumuzu bebek üzerinde deniyecegiz acemi anneyizInsaAllah.. yanlız bebıslerımcok gazlı olucak ya nasıl bır onlem alabılırız hıc bılgım yok kızımda oldugu gıbı cok cekcem galıba
bana tam set 140 demişti bu sıteBende bakıyordum bunlara 10usuna battaniye dahil 160 demisti uygunmuş gercekten bende isterim hangi siteyse
ben maşallah bu aralar işte cok boş oldugum ıcın ne var ne yok bakıyorum arastırıyorumHerşey kizlara güzel bizim oglanlar çıplakmi kalacak şimdi hiç hoş şeyler yok ki eşimde bende direk görünüşe bakiyoruz ôncelik olarak bu arada maşallah oda süslemeden çikolatasina kadar planlarini yapmişin inşallah gerçegi hayalin üstünde yaşarsin canim
Aynen 2.bebek daha ıyı oluyotSiz yine az çokda olsa tecrübelisiniz bizler. Deneme yanilma yapacagiz her duydugumuzu bebek üzerinde deniyecegiz acemi anneyiz
Amııııııın ❣ su magnetlerı arastırdın mı?cok tatlılar gercekten binbir çeşit modelı var hesapta Rabbım alıp sıze göstermeyı nasıp etsın :)
bence acemi ama bilinçli anneler olacağız :)) ben kucukken 12 yasında kardesım dogdugunda annem kardesımı yıkayamıyordu ben yıkıyordumSiz yine az çokda olsa tecrübelisiniz bizler. Deneme yanilma yapacagiz her duydugumuzu bebek üzerinde deniyecegiz acemi anneyiz
Bir kiza bak bir erkege oldumu şimdi kandirmayalim kendimizi herşey kizçelere güzelben maşallah bu aralar işte cok boş oldugum ıcın ne var ne yok bakıyorum arastırıyorumama bu hayya hıc bırsey planladıgın gıbı gıtmıyo o yuzden nasıp hersey Rabbım nasıp ederse bu sekılde yapmak ısterim. Herşye Allahın takdırıne kalmıs bızlere nasıp eder inşallah :) ayrıca oğluşlarımız ıcınde cok cıcı seyler var :) bizim cinsiyetimiz daha belli değil ama ikisinede bakıyorum ben o yuzden
Amin canm ıns o güzel Günleri de görürüz. Ben ağustosun ortasında ayrıntılı ultrasona gidecem o zaman net cinsiyet soylerlerNezaman gıtcen hastahaneye ? Bana da rb son erkek dedı cınsıyetı degısmesede kzıımın kıyafetlerını gıyıcek evde InsaAllahben 3parca aldım erkek kıyafetı Alalh gıydırmeyı nasıp edtsın amııın
olmazmı arastırdım tabı bu banner lerın oldıgı sıtede en uygun herhalde o sıtedır bız senelerdır doğum gunu sulerı vs ordan yaptırırz , KAre magnetler 0,70 kr ahsap 6*6 1,00 tl , bebek için olan kısımda da 5*7 dıkdortgen 1 tl fln gördüğüm kadarıyla yazdımAmııııııın ❣ su magnetlerı arastırdın mı?
erkegede var meleklı bırcok secenek ayırmayalım sımdı ama onlarda bızım bebısımızBir kiza bak bir erkege oldumu şimdi kandirmayalim kendimizi herşey kizçelere güzel
evet olumdan son derece memnunum gönlüm erkekten yanaydı allah var sağlıklı olması ilk isteğim tabi o ayrı ama kıyafet konusunda kızlara çeşit daha çokerkegede var meleklı bırcok secenek ayırmayalım sımdı ama onlarda bızım bebısımızkız ıcın secenek daha cok o ayrı tabı
evet evet o kesınlıkle dogru , bakalım benım oğluşum mu gelecek prensesimmievet olumdan son derece memnunum gönlüm erkekten yanaydı allah var sağlıklı olması ilk isteğim tabi o ayrı ama kıyafet konusunda kızlara çeşit daha çok
Kızım da 4.5 ay gaz sancısı çektik:)InsaAllah.. yanlız bebıslerımcok gazlı olucak ya nasıl bır onlem alabılırız hıc bılgım yok kızımda oldugu gıbı cok cekcem galıba
bir fincan kaynamıs sogutulmus suyun ıcıne cay kaısıgının ucu ıle kimyon koyup karıstırın 15dk dınlenmeye bırakın sonra uzerındeki sudan kımyon dıbıne cokuyor cunku bebeşinize verın ham gazını cıkarsın hemde mışıl mışıl uyusun 2 çay kasıgı ıle baslayın sonra duruma gore artırırsınız bu cok ıyı gelıyormus gnelde bırde kımyon ozlu bır damla varmıs gaz damlası annem onu cok onerır bırde anne rezene cayı ıcecek der ıdıKızım da 4.5 ay gaz sancısı çektik:)
İlave olarak kolik bebek gibi akşam huzursuzluğu vardı. 18:00 de başlardı en iyi ihtimal 23:00e kadar çığırırdı.
Neyse ilk defa anne olacakları korkutmayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?