2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsan güveniyor saglikli olduguna inaniyor fiyati düşünmüyor sonuçta direk agziyla temas ediyor insallah güvendigimiz kadar sagliklidirlar
InsaAllah.. yanlız bebıslerımcok gazlı olucak ya nasıl bır onlem alabılırız hıc bılgım yok kızımda oldugu gıbı cok cekcem galıba

Bende bakıyordum bunlara 10usuna battaniye dahil 160 demisti uygunmuş gercekten bende isterim hangi siteyse

Herşey kizlara güzel bizim oglanlar çıplakmi kalacak şimdi hiç hoş şeyler yok ki eşimde bende direk görünüşe bakiyoruz ôncelik olarak bu arada maşallah oda süslemeden çikolatasina kadar planlarini yapmişin inşallah gerçegi hayalin üstünde yaşarsin canim

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
Anneden kan alıp yapılan düşük riski taşımayan fetal DNA analizi var ondan yaptırın.
Bizim ense kalınlığımız fazlaydı dr çok karamsar konuştu biz o testi yaptırdık ama iyi çıktı

InsaAllah.. yanlız bebıslerımcok gazlı olucak ya nasıl bır onlem alabılırız hıc bılgım yok kızımda oldugu gıbı cok cekcem galıba
Siz yine az çokda olsa tecrübelisiniz bizler. Deneme yanilma yapacagiz her duydugumuzu bebek üzerinde deniyecegiz acemi anneyiz

ben maşallah bu aralar işte cok boş oldugum ıcın ne var ne yok bakıyorum arastırıyorum ama bu hayya hıc bırsey planladıgın gıbı gıtmıyo o yuzden nasıp hersey Rabbım nasıp ederse bu sekılde yapmak ısterim. Herşye Allahın takdırıne kalmıs bızlere nasıp eder inşallah :) ayrıca oğluşlarımız ıcınde cok cıcı seyler var :) bizim cinsiyetimiz daha belli değil ama ikisinede bakıyorum ben o yuzden

Eklentiler

• Adsız.webp
    41 KB · Görüntüleme: 58
Siz yine az çokda olsa tecrübelisiniz bizler. Deneme yanilma yapacagiz her duydugumuzu bebek üzerinde deniyecegiz acemi anneyiz
bence acemi ama bilinçli anneler olacağız :)) ben kucukken 12 yasında kardesım dogdugunda annem kardesımı yıkayamıyordu ben yıkıyordum stajımı saglam yaptım şimdi asıl iş basında sıra

Bir kiza bak bir erkege oldumu şimdi kandirmayalim kendimizi herşey kizçelere güzel

Amin canm ıns o güzel Günleri de görürüz. Ben ağustosun ortasında ayrıntılı ultrasona gidecem o zaman net cinsiyet soylerler

Amııııııın ❣ su magnetlerı arastırdın mı?
olmazmı arastırdım tabı bu banner lerın oldıgı sıtede en uygun herhalde o sıtedır bız senelerdır doğum gunu sulerı vs ordan yaptırırz , KAre magnetler 0,70 kr ahsap 6*6 1,00 tl , bebek için olan kısımda da 5*7 dıkdortgen 1 tl fln gördüğüm kadarıyla yazdım

erkegede var meleklı bırcok secenek ayırmayalım sımdı ama onlarda bızım bebısımız kız ıcın secenek daha cok o ayrı tabı
evet olumdan son derece memnunum gönlüm erkekten yanaydı allah var sağlıklı olması ilk isteğim tabi o ayrı ama kıyafet konusunda kızlara çeşit daha çok

Kızım da 4.5 ay gaz sancısı çektik:)
İlave olarak kolik bebek gibi akşam huzursuzluğu vardı. 18:00 de başlardı en iyi ihtimal 23:00e kadar çığırırdı.
Neyse ilk defa anne olacakları korkutmayalım :)

bir fincan kaynamıs sogutulmus suyun ıcıne cay kaısıgının ucu ıle kimyon koyup karıstırın 15dk dınlenmeye bırakın sonra uzerındeki sudan kımyon dıbıne cokuyor cunku bebeşinize verın ham gazını cıkarsın hemde mışıl mışıl uyusun 2 çay kasıgı ıle baslayın sonra duruma gore artırırsınız bu cok ıyı gelıyormus gnelde bırde kımyon ozlu bır damla varmıs gaz damlası annem onu cok onerır bırde anne rezene cayı ıcecek der ıdı ama ne olur bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…