Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay masallah maşallahh canım, sağlıkla gelsın bebıslerımızKızceler bugün kontrolüm vardı yazlıktayız buranın devlet hastanesine gittim cokkk tatlı bir dr denk geldim cok güzel ilgilendi bebiş 17 cm 180g olmuş oğluşum herseyi iyi dedi kabızlık problemim var kan sulandırıcı iğne ve hap kullandıgım için hemoroid olusur ve kanama olursa durmaz dedi ve duphalac şurup verdi doğumumun eger hersey yolunda giderse tam yılbaşı gününe denk geleceğini söyledi![]()
Canım kayısı bulursan tüketmeye çalış. Yoksa kurusu da olabilir. Bebişine de Maşallah.Kızceler bugün kontrolüm vardı yazlıktayız buranın devlet hastanesine gittim cokkk tatlı bir dr denk geldim cok güzel ilgilendi bebiş 17 cm 180g olmuş oğluşum herseyi iyi dedi kabızlık problemim var kan sulandırıcı iğne ve hap kullandıgım için hemoroid olusur ve kanama olursa durmaz dedi ve duphalac şurup verdi doğumumun eger hersey yolunda giderse tam yılbaşı gününe denk geleceğini söyledi![]()
saglikla gelsin o haftalar kuzum bende o kelebek hissi cok oluyor hareketlerden dolayi galiba yjksek yerden atlarsin icin gecer yuregin sikisir gbi ya haa iste onun gbi oluyorbende bugun değişik birşey hissettim değişik bir tabirle anlatayım bende sanki içimde 3-4 tane mısır tanesı patlıyormuş gibiama genel olarak dısardan da ızlenebılecek güçlü tekmeler için en az 20.haftayı beklıcıızz
![]()
Hissetmişsin canım ne güzel.bende bugun değişik birşey hissettim değişik bir tabirle anlatayım bende sanki içimde 3-4 tane mısır tanesı patlıyormuş gibiama genel olarak dısardan da ızlenebılecek güçlü tekmeler için en az 20.haftayı beklıcıızz
![]()
Senin de mi cinsiyet belli değil canım. Ben de kiraz görmüştüm ama çok güzel bir rüyaydı.Bide ben ruyamda yine patlican dolmasi gordum ne demistiniz kizlar bjnunla ilgili cinsiyet konusunda ay ben hamile oldum olali surekli goruyommm
ay artok ılerlyen haftalarda bol bol dolu dolu Rabbımın ıznıyle hıssedeceğiz ınsallah o zaman bunlar ne ki :)saglikla gelsin o haftalar kuzum bende o kelebek hissi cok oluyor hareketlerden dolayi galiba yjksek yerden atlarsin icin gecer yuregin sikisir gbi ya haa iste onun gbi oluyor
Bendede şimdilik yok ama oluşabilir 8 9 günde bir çıkıyorum canım ben malatyalıyım kayısıya kompostaya karşı bağısıklıgım var banamısın demiyor :)gozunaydin canim kabizlik cok zor hele hemoroid gecirmedim sukur ama cevrende var helr hamile iken kayisi kompostosu ic ac karna faydasi olur lifli posali gidalar tuketmende fayda var
Canım kayısı bulursan tüketmeye çalış. Yoksa kurusu da olabilir. Bebişine de Maşallah.
Evet canim 2 hafta sonra rabbimin izniylee benjmkide cok guzel ruyaydi nefistiiiSenin de mi cinsiyet belli değil canım. Ben de kiraz görmüştüm ama çok güzel bir rüyaydı.
de mi o zaman aklimiza kalp atisini hareketlerini testlerini bekledigimiz gunler gelecek ne heyeceanla beklemistikkkay artok ılerlyen haftalarda bol bol dolu dolu Rabbımın ıznıyle hıssedeceğiz ınsallah o zaman bunlar ne ki :)mini87
Cihazdan bile olcumler farkediyo canim..canini skma hickizlar geçen çarşamba ikili taramada 12+4gunluk çıktı.bugün mecburiyetten dolma hast. gityim ve 13haftalik çıktı yani 3-4gun geriden geldi bebis ilk defa boyle oldu çok endişe kendi doktor normal dedi ama sıkıntı yaptım.
inanamıyorum yaaaaaaaaagöğüslerinde çatlak olusmusssss
gerçekten moralim bozuldu kızlar. Cildim kuru evet ama göbekte falan olur diye düşündüm. Göğüs hiç aklıma gelmedi. Kuru ciltler için etkili çatlak kremi önerir mısınız?
Ayy canım benim anlıyorum seni. Ben çok zorda kaldığımda zeytinyağı içmiştim çorba kaşığı ile. Onu bir araştır istersen.Sağol canım benim bu arada malatyalıyım bol bol kayısınız var çok şükür ama bağışıklıgımız var artık işe yaramıyor:)
Canım hastaneden hastaneye farkediyor ölçümler, ya da o an bebek kıvrımlı duruyorsa tam ölçememiş de olabilirkizlar geçen çarşamba ikili taramada 12+4gunluk çıktı.bugün mecburiyetten dolma hast. gityim ve 13haftalik çıktı yani 3-4gun geriden geldi bebis ilk defa boyle oldu çok endişe kendi doktor normal dedi ama sıkıntı yaptım.
Kızlar ya dereotu ve maydonoz tüketiyor musunuz aklıma bi salata geldi canım da çekti düşünmeden doğradım bolca maydonoz dereotu sonra arkadaşım düşüğe sebep olur yeme falan dedi içime kurt düştü![]()
Ben hiç yemedim şimdiye kadar çok aramam da ama aklıma o salata geldi canım çekti yapayım dedim pişman oldumBir seferden olur mu ki acep? bende severim yemişliğimde var aşırıya kaçmadan tabi
Ya ben takmıcam aslında da dr um her gittiğimde kilo alma diyip duruyo:) herşey yolunda çok şükür, çocuk 100 gr sadece 900 grı kendine almışsın dedi:)))
Nane Maydonoz bayılırdım. Artık sevmiyorum . Kokusu tadı midemi bulandırıyor. İlginç!Kızlar ya dereotu ve maydonoz tüketiyor musunuz aklıma bi salata geldi canım da çekti düşünmeden doğradım bolca maydonoz dereotu sonra arkadaşım düşüğe sebep olur yeme falan dedi içime kurt düştü![]()