- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım yaa kesildi sanıyordum seni benGunaydin..bide benim gibi hala kusarak evden cikanlar varsa.ise gelmek iskence
Sabah bulantim.gecmicek sanirim![]()
Allah kuvvet versin gecer insallah seninde benim kalmadı şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa kesildi sanıyordum seni benGunaydin..bide benim gibi hala kusarak evden cikanlar varsa.ise gelmek iskence
allah yardımcınız olsun amıın ❣Evi taşıyalım tutacağız canım birkac gün benimle hareket eden bir bayan bulmaliyim koca ile bu iş zor adamcağız yapmaya çalışıyor ama eli yatkın değil birde bir bayan gibi olamaz
Kolay gelsin canım. Kendini çok yormamaya dikkat et.Günaydın hanımlar
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
Ben izne çıktım ev bakmaya gideceğiz yarın yıla cikiyoruz hayırlısı ile sıkıntı olmadan hallederiz inşallah
Bugün saat 14:00 de Dr kontrolu var çok özledim kuzuyu
Geçer İnşallah bozma moralini.Gunaydin..bide benim gibi hala kusarak evden cikanlar varsa.ise gelmek iskence
Cinsiyeti hafta sonu ogrenicem canim..aslinda azaldi.onceden sabah aksam ne yesem cikiyodu.gun icinde surekli bulantim.vardi.Senın cınsıyet kızmıydı ? Kızımda cok küsmüştüm.. belkı bu hafta bıter bulantın kusman eger bıtmesse azalıcak InsaAllah
Cinsiyeti öğrenmeden çıkma doktorun yanındanGunaydinlar hanimlar , doktor randevum var 10.50 de :) ise gitmek bana da adeta iskence zaten yatnayi seven biri olaraktan kasim sonunu iple cekiyorum izin icin :)
Gecmedi yaCanım yaa kesildi sanıyordum seni ben
Allah kuvvet versin gecer insallah seninde benim kalmadı şükür
Ay bide korkutuyolar 9 ay bulanir diyeGeçer İnşallah bozma moralini.
Canım gideceğiniz yerde Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza kolay gelsin..Günaydın hanımlar
Ben izne çıktım ev bakmaya gideceğiz yarın yıla cikiyoruz hayırlısı ile sıkıntı olmadan hallederiz inşallah
Yok canım sagolasin bilgi için. Tesadüfen kontrol ederken farkettim. Araştırınca öğrendim dediğin gibi yazmislar. Teşekkür ederim tekrar. :)Çok fazla oynama kuzumda erken doğumu tetiklediğini duymustum benden hamile kalmadan oncede geliyordu sikinca siktikca cogaliyirmus o zaman prolaktin yukseliyo tabi , simdi gebe iken de bayagi yukseldigi ucin eger gereginden fazla yukselirse sikinti dikkat et kuzum kendiliginden akarsa sorun yok oda ilerleyen aylarda
Oyy minnosu gorcen ❤ dikkat et kendine canim yardimcilarin var mi Rabbim kolaylik versinGünaydın hanımlar
Az kaldi insallah canimm ❤❤ pazar gunu bizi unutma haber vermeyiiiGunaydin..bide benim gibi hala kusarak evden cikanlar varsa.ise gelmek iskence
canım ben girmedim doktorum girme dedi. gün boyu sahildeydim tentenin altında ve her denize girişten sonra değiştirdim mayoyuKızlar cuma tatile çıkıyorum kendi Dr um havuza girebilirsin ama ıslak kesinlikle kalma dedi hemen mayonu değiştirmelisin dedi int sürekli havuzun tehlikeli oldugu yazıyor cuma da başka bir Dr a gittim oda aynı seyleri söyledi çok fazla güneş altında kalma ve mayon kuru olsn girebilirsin dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arada kaldım
InsallahhAz kaldi insallah canimm ❤❤ pazar gunu bizi unutma haber vermeyiii
Neye göre gir yada girme diyorlar acaba ya işde bu yuzden kararsızım bendecanım ben girmedim doktorum girme dedi. gün boyu sahildeydim tentenin altında ve her denize girişten sonra değiştirdim mayoyu
Havuzun suyu denız gıbı degıl kı sureklı su degıstırılıyır mu ? Guzelce ıcındekı fayanslar temızlenıyor mu ?Neye göre gir yada girme diyorlar acaba ya işde bu yuzden kararsızım bende
İşte böyle bi durum varken neden her Dr da farklı bişi söylüyor onu aklım almıyor yani bnm kendi Dr um da alanında çok iyi bi Dr risk se neden o bahsetmedi kafam karıstı yani Dr umun girebilirsin demesi beni açıkçası düşündürenHavuzun suyu denız gıbı degıl kı sureklı su degıstırılıyır mu ? Guzelce ıcındekı fayanslar temızlenıyor mu ?
Denıze bıle adetlı gırıyolar tuvaletlerını yapıyorlar .. havuzu dusunsene 24 saat o pis su duruyor mulletın pislıgınde yuzuyorsun
hersey ortada ısterse hıc cıkmayadabılırsın desın havuzdan ... gırmem veya gurıp cıkmam bır olurİşte böyle bi durum varken neden her Dr da farklı bişi söylüyor onu aklım almıyor yani bnm kendi Dr um da alanında çok iyi bi Dr risk se neden o bahsetmedi kafam karıstı yani Dr umun girebilirsin demesi beni açıkçası düşündüren
Bakma sen o laflara ya. Hiç olumlu konuşmaz çevremizdekiler zaten.Gecmedi yasac cikma zamanimi geldi..))
Ay bide korkutuyolar 9 ay bulanir diye![]()