2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya
Neye göre gir yada girme diyorlar acaba ya işde bu yuzden kararsızım bende
hijyene ne kadar dikkat ediliyor su ne kadar temizleniyor bir sürü insan çocuklar vs giriyor her türlü şey olabiliyor. ben oteldeki çoğu yemeği bile bilerek yemedim yani genelde anında yapılan şeyleri yedim. yok dünden kalan tavuk yıkanıo ertesi güne küçük doğra sote olsun vs vs die

ya

hijyene ne kadar dikkat ediliyor su ne kadar temizleniyor bir sürü insan çocuklar vs giriyor her türlü şey olabiliyor. ben oteldeki çoğu yemeği bile bilerek yemedim yani genelde anında yapılan şeyleri yedim. yok dünden kalan tavuk yıkanıo ertesi güne küçük doğra sote olsun vs vs die
Aynen konu küçücük bir can olunca akan sular duruyor gerçekten.Bende öyle yaparım zaten çok et tavuk yiyemiyorum sebzeye ağırlık vermeyi düşünüyorum havuz konusu da dediğiniz gibi bu sene de girmeden geçicek artık napalım onlar iyi olsunlar da

İşte böyle bi durum varken neden her Dr da farklı bişi söylüyor onu aklım almıyor yani bnm kendi Dr um da alanında çok iyi bi Dr risk se neden o bahsetmedi kafam karıstı yani Dr umun girebilirsin demesi beni açıkçası düşündüren
Benimkide izin verdi canim.islak mayoyla durma dedi sadece..deniz havuz serbest..genelde havuza girdim..cok sukur bir seyde olmadi..10 gun onceydi tatilim..ama cok kalabalik degildi.ve gercekten temiz bir yer..drada havuzada guvendigim icin girdim :)

Kızlar cuma tatile çıkıyorum kendi Dr um havuza girebilirsin ama ıslak kesinlikle kalma dedi hemen mayonu değiştirmelisin dedi int sürekli havuzun tehlikeli oldugu yazıyor cuma da başka bir Dr a gittim oda aynı seyleri söyledi çok fazla güneş altında kalma ve mayon kuru olsn girebilirsin dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arada kaldım
Canım bende girdim havuza gebelikte ama çok kişinin kullandığı bir havuz değildi, muhafazakar tatil villasıydı bize ait bir havuz (eşim ve ben)bizim geldiğimiz gun suyu değiştirilmişti ve her sabah biz uyurken havuz bakımı yapılıyordu bahçede o yüzden ben gonul rahatlığıyla girdim tabi yine bile havuzdan sonra hemen bi duş ve temiz mayo giyerek güneşlendim

Günaydın hanımlar
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
Ben izne çıktım ev bakmaya gideceğiz yarın yıla cikiyoruz hayırlısı ile sıkıntı olmadan hallederiz inşallah

Bugün saat 14:00 de Dr kontrolu var çok özledim kuzuyu
gunaydin canim insallah isleriniz rast gider ben de evi topladik ev ariyoruz stresli surecler minnos iyidir insallah ;)

Benim doktorum havuza girebilirsin bir sorun olmaz dedi anlamadım neye göre söylüyorlar gerçekten
Benim gittiğim 2 Dr da aynı seyi söyleyince bende danışmak istedim herkes fa rklı bişi söyleyince kafası karışıyor insanın hijyen durumuna göre hareket edicem denizi tercih edicem gibi görünüyor şuanda

Canım bende girdim havuza gebelikte ama çok kişinin kullandığı bir havuz değildi, muhafazakar tatil villasıydı bize ait bir havuz (eşim ve ben)bizim geldiğimiz gun suyu değiştirilmişti ve her sabah biz uyurken havuz bakımı yapılıyordu bahçede o yüzden ben gonul rahatlığıyla girdim tabi yine bile havuzdan sonra hemen bi duş ve temiz mayo giyerek güneşlendim
Temizliğinden emin olmak gerekiyor sanırım gerçekten kuru mayoyla durmak gerekiyor onu söyledi zaten ıslak durma sakın diye ve 12-3 arası direk güneşe maruz kalma dedi

Temizliğinden emin olmak gerekiyor sanırım gerçekten kuru mayoyla durmak gerekiyor onu söyledi zaten ıslak durma sakın diye ve 12-3 arası direk güneşe maruz kalma dedi
Bi de kesinlikle kremsiz akşam bile çıkma zaten gebelik cilt lekelenmelerine en açık olduğumuz dönemler evdeyken bile güneş kremi sürüyorum her sabah zaten öyle pürüzsüz bi tenim yok bi de şimdi ergen gibi sivilcelerimle başım bela da :(

Benim gittiğim 2 Dr da aynı seyi söyleyince bende danışmak istedim herkes fa rklı bişi söyleyince kafası karışıyor insanın hijyen durumuna göre hareket edicem denizi tercih edicem gibi görünüyor şuanda
Anladım cnm ben de eylül’de gideceğim ozaman 5.ayımız dolmuş oluyor onla alakası var mıdır gerçi bilemem ama :işsiz: dikkatli olmakta fayda var tabi denizi de seven bi insan değilim

Haydi söyle neymiş neymiş :rolleyes:
S Sevimlipanduf mini87 mini87 A aurora_z morceket morceket Tatliballim Tatliballim Pipi Gördük kızlar :D ya o kadar farklı bir anmış ki , hep kız seylerıne bakıyordum fln boyle ya erkek cıksa nolur fln dıyordum :D o kadar bambaşka ki öğrendiğim gördüğüm andan itibaren sankı hep bunu beklıyomusum gıbı cıktım ağladım hunhanrca :D doktora gittiğimden kımsenın haberı yok kendı doktorum degıldı zaten devlete gıttım babanın gırmesı yasak :D ultrason resmı vermıyorlar :D kılo soylemıyorlar :D boy söylemiyorlar :D su vs iyi bebek iyi kalbı burda atıyor dedi gönderdi ama pipiyi gördük ve gösterdi bebişi izletti :)) @Ytmz canım cinsiyetim erkek :)

Gunaydin..bide benim gibi hala kusarak evden cikanlar varsa.ise gelmek iskence :cry:
Sabah bulantim.gecmicek sanirim:mad:
Allah yardimcin olsun ben de gecen gun ilacimi bulamadim belki gecistir dedim aman Allahim aynen devam ne yesem cikti oglumda bu haftalar da gecmisti bulantim galiba bunda gecmiycek ben de tirsiyorum

S Sevimlipanduf mini87 mini87 A aurora_z morceket morceket Tatliballim Tatliballim Pipi Gördük kızlar :KK70: ya o kadar farklı bir anmış ki , hep kız seylerıne bakıyordum fln boyle ya erkek cıksa nolur fln dıyordum :KK70: o kadar bambaşka ki öğrendiğim gördüğüm andan itibaren sankı hep bunu beklıyomusum gıbı cıktım ağladım hunhanrca :KK70: doktora gittiğimden kımsenın haberı yok kendı doktorum degıldı zaten devlete gıttım babanın gırmesı yasak :KK70: ultrason resmı vermıyorlar :KK70: kılo soylemıyorlar :KK70: boy söylemiyorlar :KK70: su vs iyi bebek iyi kalbı burda atıyor dedi gönderdi ama pipiyi gördük ve gösterdi bebişi izletti :)) @Ytmz canım cinsiyetim erkek :)
Hayıriı saglıklı evlat olsun InsaAllah
Artık mavı turu renklere yonelırsın ^^ aldıklarını mutlaka paylas :)
İsmini onceden dusunmusmıydınuz kız olursa şu ,erkek olursa şu dıyr :)

S Sevimlipanduf mini87 mini87 A aurora_z morceket morceket Tatliballim Tatliballim Pipi Gördük kızlar :KK70: ya o kadar farklı bir anmış ki , hep kız seylerıne bakıyordum fln boyle ya erkek cıksa nolur fln dıyordum :KK70: o kadar bambaşka ki öğrendiğim gördüğüm andan itibaren sankı hep bunu beklıyomusum gıbı cıktım ağladım hunhanrca :KK70: doktora gittiğimden kımsenın haberı yok kendı doktorum degıldı zaten devlete gıttım babanın gırmesı yasak :KK70: ultrason resmı vermıyorlar :KK70: kılo soylemıyorlar :KK70: boy söylemiyorlar :KK70: su vs iyi bebek iyi kalbı burda atıyor dedi gönderdi ama pipiyi gördük ve gösterdi bebişi izletti :)) @Ytmz canım cinsiyetim erkek :)
Hayirli ugurlu olsun canim, ben de hep kiz bakardim; doktorumuz kiza benziyor demisti sonra erkek oldugunu ogrendik. Insan cok seviyor ki cinsiyeti ne olursa olsun, degil mi? Delikanlilarimizi buyutucez insallah. Allah selamet versin, salih kul eylesin. Saglikla gelsin insallah.

Anammmm pipili geliyormuş :)) sevindim canım sağlıklı hayırlı evlat olsun hani kız senesiydi bu sene ya erkek daha fazla oldu :işsiz:
Nasıl farklı oluyor devlet hastaneleri burada ultrason fotosunu falan veriyor kalitesiz kağıtları pek anlaşılmıyor ama veriyorlar, boyunu falan da söylüyorlar bi tek babayı almıyorlar bak o aynı :KK43:

Hayirli olsun saglikla gelsin oglusun ben sana demistim seninki erkek bence diye ogluslar anneci oluyor artik esinden baska biri daha sana asik ve hayran olacak

Back
X