2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
11 hafta imkansız ikinci gebelik için bile
19. Hafta ile ilkbebek hissediliyor çoğunlukla
Ben ikinci gebelikte 15. Haftada hissettim ilkinde 19+2 de

Benim bu 2.ama hissetmiyorum ilkini hatırlamıyorum 6 yıl geçti

Ne bileyim 19.hafta bitiyor artik anlamadim gitti.

Ya bende öyle ikinci daha cabuk hissedilir diyorlar 17 bitmek üzere tık yok tedirgin oluyorum bazen 3 düştükten sonra evhammm yapıyorum inanın daha hamilelik moduna girmedim göbekte var bitek hissetmem gerek

İnşaAllah canım bilgi için teşekkür ederim dönebilir, dönmeye de bilir Rabbim hayırlısını versin ben ağrılarımdan şikayet etmiyorum, asla.. Yeterli o sağlıklı olsun dünyaya gelsin...
genellikle dönüyorlar, yolun başındayız daha son haftalara kadar her şey olabilir ama dönmese de sezeryanla alırlar sorun olmaz inşallah, kendinizi üzmeyin.

15 günde 10 günde bir gidiyorum bana gülüyorlar çok gidiyorsun diye ama duramıyorum işte çok zor oldu gebe kalmam her gittiğimde hareketlerini görüyorum durmuyor yerinde ama hissetmiyorum işte belki hissetsem okadar Dr gitmem

Herkese merhabaa ❤ isler cok yogun pek bakamiyorum. Bugun bende ayrintili ultrasin icin randevu almaya gittim gitmeseymisim keske. 3ay sonrasina sira veriyolar bende istedigim hocanin ozel muayh. Gun aldim ayin 28ine. Ultrasonda ise 2 3 sn bakti bakmadi kendi olctu olctu cinsiyeti sordum ekrani bana cevirdi yine kipir kipirdi bebis ve bacaklarini kendine cekmis gorur gibi oldum hemen baskasini aldilar odaya :/ en azindan saglikli haftasiyla uyumlu suyunun iyi plasentanin iyi oldugunu ogrenmis oldum baska bilgi yok :))

Cinsiyeti ogrenemedikmi yine...ben bile meraktayim :)

Cinsiyeti belli olmamıştı da ondan alamadım ben yoksa hiç kaçırmazdım, bugün kontrol varda belli olursa akşam alacağım internette kız için bir de erkek için birer takım işaretledim kafamda

Takımlar dışında da hala çok güzel ciciler var

Ben alistim galiba bu sonuca :)) ❤ hissetmen kuvvetlenio mu seninde benim oyle oluyo arada ve yee degisikligi de oluyo bazen orta bazen sol bazen sagda ❤
Artiyo sanki..ilk basta bi hissettim acaba dedim.yazmistim hatta..bi gun yada 2 gun sonra yine oldu... o zaman tamam dedim.bu benimki metrodan bildirmistim o zamanda uzun uzun oldu. Hergun en az 2 kez hissediyorum su an..

Çok teşekkürler bilgilendirme için. Açıkçası aile hekimimi bile bilmiyorum hiç gitmedim. Çok yoğun çalışıyorum o yüzden aklıma gelmedi hiç Drum da yönlendirmedi, sonrasında da çocuk dr u ile takip ederim diye düşündüm. İlk fırsatta gidiyim

Ben ilk gebeliğimde de kayıt yaptırmadım bunda da özelde doktorum aşı istemiyor. Zorunlu değil gitmek.
Doğumdan sonra kızımı sadece aşılara götürdüm sorun olmadı. Hep özelde devam edecekse kişi kayıda gerek yok sanırım.

Artiyo sanki..ilk basta bi hissettim acaba dedim.yazmistim hatta..bi gun yada 2 gun sonra yine oldu... o zaman tamam dedim.bu benimki metrodan bildirmistim o zamanda uzun uzun oldu. Hergun en az 2 kez hissediyorum su an..
Hey maşallah ellerde ne bebekler var kirkbir kere maşallah nazar degmesin bizimki parmak ucuyla yürüyor galiba hissetmiyelim diye

Yanliş anlamayin beni ama önemsemedigini o aşi hayat kurtariyor okumaniizi rica ederim Yaptirip yaptirmamak size kalsin yine

Hamilelik sırasında anne adaylarına yapılacak tetanoz aşısının, doğum sırasında anne ve bebeğin öldürücü hastalıktan korunması açısından son derece önemli olduğu belirtildi.

Yenidoğanların temiz şartlarda yapılmayan doğumları takiben göbek kordonunun bakımının uygun yapılmaması veya üzerinin temiz olmayan maddelerle kapatılmasıyla tetanoza yakalanabileceklerine dikkat çeken, Alçay, annelerin ise; kesici-delici yaralanmalar, düşükler ve doğumlar sırasında kullanılan aletlerin kirli olması sonucunda tetanoza yakalanabileceklerini kaydetti.

Merhabalar hanımlar. Epey oldu buralara yazmayalı. Gebeliğin başında epey mutsuz biriydim ama gerçekten geçici bir durummuş. Şuan çok şükür normale döndüm. Bu sürede 16 haftalık olduk, cinsiyetimizi öğrendik. Bir oğlumuz olacak. Yazarken bile gözlerim doluyor....

Hanımlar yavaştan bebek ihtiyaçlarına bakmaya başladık ama öyle abartılı oda yapmayacağım. Bir beşik/yatak bir şifonyer alacağım. Anne yanı yataklar var daha önce kullananınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…