11 hafta imkansız ikinci gebelik için bile
19. Hafta ile ilkbebek hissediliyor çoğunlukla
Ben ikinci gebelikte 15. Haftada hissettim ilkinde 19+2 de
Ne bileyim 19.hafta bitiyor artik anlamadim gitti.
hissetme konusuna ben de dahil olayım :) ilk gebeliğimde 22. haftada ancak hissetmiştim, ikincide 14 15 gibi olabilir dediler 16 yarın bitiyor ama henüz tık yok :)
genellikle dönüyorlar, yolun başındayız daha son haftalara kadar her şey olabilir ama dönmese de sezeryanla alırlar sorun olmaz inşallah, kendinizi üzmeyin.İnşaAllah canım bilgi için teşekkür ederim dönebilir, dönmeye de bilir Rabbim hayırlısını versin ben ağrılarımdan şikayet etmiyorum, asla.. Yeterli o sağlıklı olsun dünyaya gelsin...
bi keresinde hareket etmiyor bu çocuk kesin sorun var diye diye gittim doktora, baktı sıkıntı yok diyor inanmıyorum, gösterdi falan 3 boyutlu ultrasonda başladım ağlamaya, ne fenaydı. şimdi o kadar vesvese kalmadı neyse ki.Yalnız değilmişim bu konuda sabrediyorum artık
15 günde 10 günde bir gidiyorum bana gülüyorlar çok gidiyorsun diye ama duramıyorum işte çok zor oldu gebe kalmam her gittiğimde hareketlerini görüyorum durmuyor yerinde ama hissetmiyorum işte belki hissetsem okadar Dr gitmembi keresinde hareket etmiyor bu çocuk kesin sorun var diye diye gittim doktora, baktı sıkıntı yok diyor inanmıyorum, gösterdi falan 3 boyutlu ultrasonda başladım ağlamaya, ne fenaydı. şimdi o kadar vesvese kalmadı neyse ki.
Benim ilk biliyosunuz.. 1 haftadir filan hissediyorum her dakka degil tabi... ama 3 4 kere gunde uzun uzun hareket oluyo :)11 hafta imkansız ikinci gebelik için bile
19. Hafta ile ilkbebek hissediliyor çoğunlukla
Ben ikinci gebelikte 15. Haftada hissettim ilkinde 19+2 de
Cinsiyeti ogrenemedikmi yine...ben bile meraktayim :)Herkese merhabaa ❤ isler cok yogun pek bakamiyorum. Bugun bende ayrintili ultrasin icin randevu almaya gittim gitmeseymisim keske. 3ay sonrasina sira veriyolar bende istedigim hocanin ozel muayh. Gun aldim ayin 28ine. Ultrasonda ise 2 3 sn bakti bakmadi kendi olctu olctu cinsiyeti sordum ekrani bana cevirdi yine kipir kipirdi bebis ve bacaklarini kendine cekmis gorur gibi oldum hemen baskasini aldilar odaya :/ en azindan saglikli haftasiyla uyumlu suyunun iyi plasentanin iyi oldugunu ogrenmis oldum baska bilgi yok :))
Ben alistim galiba bu sonuca :)) ❤ hissetmen kuvvetlenio mu seninde benim oyle oluyo arada ve yee degisikligi de oluyo bazen orta bazen sol bazen sagda ❤Cinsiyeti ogrenemedikmi yine...ben bile meraktayim :)
Cinsiyeti belli olmamıştı da ondan alamadım ben yoksa hiç kaçırmazdım, bugün kontrol varda belli olursa akşam alacağım internette kız için bir de erkek için birer takım işaretledim kafamda
Artiyo sanki..ilk basta bi hissettim acaba dedim.yazmistim hatta..bi gun yada 2 gun sonra yine oldu... o zaman tamam dedim.bu benimkiBen alistim galiba bu sonuca :)) ❤ hissetmen kuvvetlenio mu seninde benim oyle oluyo arada ve yee degisikligi de oluyo bazen orta bazen sol bazen sagda ❤
Çok teşekkürler bilgilendirme için. Açıkçası aile hekimimi bile bilmiyorum hiç gitmedim. Çok yoğun çalışıyorum o yüzden aklıma gelmedi hiç Drum da yönlendirmedi, sonrasında da çocuk dr u ile takip ederim diye düşündüm. İlk fırsatta gidiyimtabiki olur gec olmadan gt hamileyken yapilan asilar var ve dogumdan sonra 2 yasina kadar saglik ocaginda asilatini yaptitacaksin mecbur canim gec kalmadin sayilir hemen git ben burda cok soyledim saglik ocagina gidin aile hekiminoze gebelik kaydinizi yaptirin diye bzm icin sonucta
tabiki olur gec olmadan gt hamileyken yapilan asilar var ve dogumdan sonra 2 yasina kadar saglik ocaginda asilatini yaptitacaksin mecbur canim gec kalmadin sayilir hemen git ben burda cok soyledim saglik ocagina gidin aile hekiminoze gebelik kaydinizi yaptirin diye bzm icin sonucta
Ben ilk gebeliğimde de kayıt yaptırmadım bunda da özelde doktorum aşı istemiyor. Zorunlu değil gitmek.Çok teşekkürler bilgilendirme için. Açıkçası aile hekimimi bile bilmiyorum hiç gitmedim. Çok yoğun çalışıyorum o yüzden aklıma gelmedi hiç Drum da yönlendirmedi, sonrasında da çocuk dr u ile takip ederim diye düşündüm. İlk fırsatta gidiyim
Hey maşallah ellerde ne bebekler var kirkbir kere maşallah nazar degmesin bizimki parmak ucuyla yürüyor galiba hissetmiyelim diyeArtiyo sanki..ilk basta bi hissettim acaba dedim.yazmistim hatta..bi gun yada 2 gun sonra yine oldu... o zaman tamam dedim.bu benimkimetrodan bildirmistim o zamanda uzun uzun oldu. Hergun en az 2 kez hissediyorum su an..
Yanliş anlamayin beni ama önemsemedigini o aşi hayat kurtariyor okumaniizi rica ederim Yaptirip yaptirmamak size kalsin yineBen ilk gebeliğimde de kayıt yaptırmadım bunda da özelde doktorum aşı istemiyor. Zorunlu değil gitmek.
Doğumdan sonra kızımı sadece aşılara götürdüm sorun olmadı. Hep özelde devam edecekse kişi kayıda gerek yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?