2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İlk defa bugun kipir kipirken bugunde devletin azizligine ugradin :))) yapcak bisey yok en kotu dogumda ogrenirim artik:))))
Kiyamam kuzum inşallah en yakin zamanda ögrenirsin sen kalk okadar hareketini hisset ama cinsiyet gösterme kızmı olacak yoksa bu anneye ufaktan oyun oynamalar

Neden yanlış anlayayım ama jinekoloğuma çok güveniyorum 10 yıldır doktorum kendisi aynı zamanda cerrahpaşa da hoca yaptır dese zaten yaptırırım.
Ama yazdığın şartlar hep temiz olmayan şartlar için yani günümüzde kaldı mı bilmiyorum

bi anlik dalgınlıga bakar herşey ( evde biçakla bile elini kestiginde hemen tetenoz yapiyorlar hijjenik degilmi yani günlük kullandigimiZ bıcak sonucta ) yüzde bir ihtimalde risk varsa neden önlemini almayasin ki sonucta nerenin Hocasi olursa olsun internette birçok doktorun makalelerinde yaptirin hayat kurtarir yazarken
sonucta dogum esnasinda kim girecek doguma bilemeyiz şahsi düşüncem tabiki sadece hastane olarak dusunmede evdede olabilir bi igne batmasi bicak kesigi önemsemezsin ama tehlikeli

Canım ozel bır hastanede bıle kuzenım enfeksıyon kaptı devlet hastsnelerını soylemıyorum zaten bellı olmuyor bu ısler bı ogrencımın ablası 2 hafta tedavı gordu enfeksıyondan dolayı bunları gorunce ınsan rıske atmak ıstemıyor

Onemli dwgil canim dr demez ki canim zaten aile buyukleri yada saglik ocagina gidiyorsa orda gorursun bnde bilmiyordum tesadufen okudum da gordum
saglik ocaginda topuk kani falanda aliyorlar ama asilari sadece aile hekiminin ebesi yapiyor diye biliyorum

Papatyamaviss bsebse
Minnakımı gördük büyümüş kocaman olmuş 15 cm 150 gr :)) bi de şey kızmış cinsiyetini de gördük
masallah canimm benim gozunaydin rabbim sagsalim kucagina almak nasip etsin oyy oyy masallah bir prenses daha katildi aramiza rabbim esirgesin cumlemizinkini...

Papatyamaviss bsebse
Minnakımı gördük büyümüş kocaman olmuş 15 cm 150 gr :)) bi de şey kızmış cinsiyetini de gördük
Maşallah kızcemize
Gözün aydin kuzum sıkıntın geçmiştir artik birdaha kendini üzme bak herşey yolunda
Rabbim sagsaglim kucagina alMayi nasip etsin

masallah canimm benim gozunaydin rabbim sagsalim kucagina almak nasip etsin oyy oyy masallah bir prenses daha katildi aramiza rabbim esirgesin cumlemizinkini...
İnşaallah canım hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla inşaallah :) Güneş olacak ismi de

Herkesin doktoruyla olan ilişkisi tekrar söylüyorum yaptır dese zaten yaptırırım kafama göre iş yapan biri değilim heleki sağlık konusunda hiç rahat bir insan değilim

Enfeksiyon ne ama tetanoz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…