Evet tam olarak bende öyleyim gerçekten. Yalnız olmadıgıma sevindim. :)) Eşimde bu güzel günlri kendime zehir ettiğimi söylüyor ama işte :))) evet ya bu bebekler doğucak ama bizde dokuz doğurcaz bu gidişle doğsalarda sağ salim burda başka şeyler konıştugumjz zamanlara gelsek inşalah hepimiz o muhteşem günü görürüz allahım amiiinnnnGüzel şeyler düşün kuzum negatif şeyleri çikar hayatindan ne yazıkki bende senin gibiyim ilk bebegim ama herşeyde bi tereddut temizlik yapsam acaba ilaç dokunurmu üşütürsem birşey olurmu aman kasıgım agrıdı acaba düşükmü olacak hamile oldumu bilmiyordum cigerleri üşütmuşüm baya bi ilaç kullandim acaba sakatlik olurmu ciger dogradim aman leke olurmuarmudun sapi üZümün çöpü derken bu günlere geldik allahim bu saaten sonrada kimseye acı göz yaşları yaşatmasin kucagimiza aldigimizda mutluluktan aglayalim
Amin İnşallah kuzumEvet tam olarak bende öyleyim gerçekten. Yalnız olmadıgıma sevindim. :)) Eşimde bu güzel günlri kendime zehir ettiğimi söylüyor ama işte :))) evet ya bu bebekler doğucak ama bizde dokuz doğurcaz bu gidişle doğsalarda sağ salim burda başka şeyler konıştugumjz zamanlara gelsek inşalah hepimiz o muhteşem günü görürüz allahım amiiinnnn
Beb basladım canım 2 haftayı gectı magnezyum kalsıyum bırlıkte verdı
12. haftada verdi doktorum Osteocare adı içinde kalsiyum magnezyum çinko vit D var
Biz canim bel agrisi başladı magnezyum kalsiym verdi doktorumuz
Biz canim bel agrisi başladı magnezyum kalsiym verdi doktorumuz
Yok yok hiç merak etme emin ol yeri gayet iyidirEvet banada bir sorum yok herşeyi iyi dedi bugün. Aşağıda falan olsa veya bi sorun olsa söylerdi diyorum ama işte insan bikere tedirgin olunca merak ediyor :) gerçi nettede bebek küçükse kasık bölgesinde hissedilir ilk hareketler yazıyor ama işte :) neyse daha rahat olmaya çalışayım demekki normal benmkide :)
Iyı canım oglum ıcın kullanmıstık dr 2 gum sonra etkı eder demıstı oyle de oldu ıyı sende erken etkı etmısAyy tevomm igrenc
Canim sukur etki etti hemen
bende icmeye basladim canim olmazsa ilaci icmicem
canım önceki hamileliğim döneminde bi haber patlak vermişti elevitte domuz jelatini var diye. Decavit önermişti doktorlar . Bi araştır istersenTeşekkür ederim kızlar ben yaz boyu farklı yerlere gidip kaldığım için farklı doktorlara gidiyorum bazen emin olamıyorum kafam karışıyor
Önceki gittiğim dr 12 haftalıkken elevite devam diyip kan hapı verdi şimdi son gittiğim dr Ocean mummy (balık yağı vitamin karışımı) ve ostocare verdi kan hapına devam dedi eleviti bıraktırdı.
Zararlı olabilir tabi yanlış dememiş ama birincisi krem hap kadar etki etmez diye düşünüyorum deriden emilip kana karışıp bebeğe geçmesi uzun bir yol sonıçta lokal etkili şeyler çoğuYa moralim çok bozuk ayak parmaklarımda mantar çıktı. Dokunmadım kaşımıyorum da. Cocukluğumda 1 kez mantar çıkmıştı bu ikinci . Ayakkabımı bile değiştirdim travacort krem kullandım. Ama geçmiyor. Duruyor sonra bi daha başlıyor. Bugun de kayınvalidem nie sormadan ilaç kullandın zararlı olabilir dedi canım çok sıkkın
Gecmıs olsun canım moralını bozma hemen arkadasın dedıgı gıbı krıtık donem gectı su an en rahat trimesterdesın o kremler emzırırken de hamıleyken de kullanılmıyor bende de egzama basladı surmuyorum bısey sadece nemlendırıyorum sende zararsız uygun olan pomat tarzı nemlendırıcıler kullan ılac grubunu (A,B,C,D)arastır doktora bır danıs,cok tedırgın olma bı kez surmussun Allahın ıznıyle bısey olmazYa moralim çok bozuk ayak parmaklarımda mantar çıktı. Dokunmadım kaşımıyorum da. Cocukluğumda 1 kez mantar çıkmıştı bu ikinci . Ayakkabımı bile değiştirdim travacort krem kullandım. Ama geçmiyor. Duruyor sonra bi daha başlıyor. Bugun de kayınvalidem nie sormadan ilaç kullandın zararlı olabilir dedi canım çok sıkkın
Canım kategorısı C ymıs ben oglumda bıkac kez C kategorısınde vajınal krem kullanmıstım doktor onerısıyle sukur bısey olmadı sen bı daha kullanma yıne de tekrar gecmıs olsunYa moralim çok bozuk ayak parmaklarımda mantar çıktı. Dokunmadım kaşımıyorum da. Cocukluğumda 1 kez mantar çıkmıştı bu ikinci . Ayakkabımı bile değiştirdim travacort krem kullandım. Ama geçmiyor. Duruyor sonra bi daha başlıyor. Bugun de kayınvalidem nie sormadan ilaç kullandın zararlı olabilir dedi canım çok sıkkın
Ah kuzum sıkma canini kullanimini bırak doktorunla konuş o sana uygun olan kremi verir hamilelikte ilaçların gebelik kategorileri var senin kullandigin c kategorisinden yapilan deney üzerinde kötü bir sonuç elde edilememesine ragmen kesin bi sonuç yoktur hamilelikte b kategorisini kullanabiliyoruz ayrica şöyle diyim sana ben hamile oldugumu bilmeden önce Bir ilaç kullandim burda yazmaya başlasam sayfa yetmez okadar yani 9veya 10 tane seninki gibi kremi vajinadanda kullandim antibyotiklermi ararsin burun bogaz spreylerimi okadar çok hap içtim ki kreminden spreyine hapina kadar ünv hoca rapor yazdirdik kategorileri hakkinda sıkıntı olurmu diye doktorum bakti bunlardan bişey olmaz dedi ben acaba sakatlik falan durumu olurmu diye korkuyordum hamilelikte ya hep ya hiç vardir dedi ya devam eder ya düşükle sonuçlanirki sende birşey yok dedi buradanda şu anlaşiliyor rabbim yaşa dedimi ne ilaca bakiyor ne agır kaldirmaya canim kuzumun yaşicak günü yicek ekmegi içecek suyu varmiş kurban oldugum rabbim onu bize bagişladîYa moralim çok bozuk ayak parmaklarımda mantar çıktı. Dokunmadım kaşımıyorum da. Cocukluğumda 1 kez mantar çıkmıştı bu ikinci . Ayakkabımı bile değiştirdim travacort krem kullandım. Ama geçmiyor. Duruyor sonra bi daha başlıyor. Bugun de kayınvalidem nie sormadan ilaç kullandın zararlı olabilir dedi canım çok sıkkın
KuZum hani normalde 9aydirya dogum serüveni ay olarak konuştumuzdaKızlar, gebelik ay hesabını nasıl yapıyorsunuz, ben yanlış yapıyorum sanırım örneğin haftaya 20. Hafta bitince beş bitmiş 6.aya girmiş gibi hesaplıyorum da , netten şimdi baktığımda ise 21.hafta sonu beşinci ay biter diyor.
Hep erkenden yeni aya girmiş sanıyorum herhalde kendimi ama bakıyorum doğuma daha tam beş ay var , o zaman şuan daha dördü yeni bitirmiş olmam, gerek aklım karıştı
Siz soranlara nasıl cevap veriyorsunuz ?
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben de dün oldum serklajı dediğin gibi korkulacak birşey yokmuş. Benimilk gebeliğim. Dokot operasyonun iyi geçtiğini ancak rahim ağzının çok yumuşamış olduğunu ve yatmam gerektiğini söyledi. Allah her şeyin hayırlısını versin cümlemize.Tabiki ilk gebeliğin mi?
Bi defa kendin için hiç endişelenme canım acı ağrı duymuyosun kesinlikle ben ilk bebeğimi kaybettiğim için mecburdum bunu yaptırmaya bebeğine odaklan ona olumsuz duygular yollama bende çok korkuyodum o sabaha kadar içim çok rahat gittim hastaneye ameliyathanede keyfim yerinde okuyodum sürekli bildiğim sureleri çatalda bacaklarım bağlanana kadar çıktığımda kendimdeydim wc gidebildim ama benim riskim malesef yüksek o yüzden yatarak geçircem galiba çünkü biraz ağrım oluyo ve bu istenen bi durum değil kendine iyi bak bebeğin de sende Allah'a emanet ol. Unutma en azından önlem alınıyor ben birini 23. Haftada normal doğumla doğurdumve kimse bana erken doğum riskin var dememişti şükret sabret umarım sonu güzel olur.
Canım 900 dedi asistanı. Sen ne zaman gidiceksin?Merhaba bende Atiĺ beyden randevu aldi. Muayene ucreti nedir acaba.
Benim ikiz gebelik gittiğim dr vesilesiyle randevu aldım onlar aldı zaten 1400 tl doğum içinde çapayı dusunuyorum belki atıl bey yönlendirir.randevum 17 eylülde.Canım 900 dedi asistanı. Sen ne zaman gidiceksin?
Ya canım çok sagol içim rahatladı. Aslında öneren dr lar da olmuş ama yine de ilk 3 ay kullanılmıyormuş ben 4. Aydayım ama yine de korktum biraz. Sirkeli su deneyin demişler öyle bi denicem.Ah kuzum sıkma canini kullanimini bırak doktorunla konuş o sana uygun olan kremi verir hamilelikte ilaçların gebelik kategorileri var senin kullandigin c kategorisinden yapilan deney üzerinde kötü bir sonuç elde edilememesine ragmen kesin bi sonuç yoktur hamilelikte b kategorisini kullanabiliyoruz ayrica şöyle diyim sana ben hamile oldugumu bilmeden önce Bir ilaç kullandim burda yazmaya başlasam sayfa yetmez okadar yani 9veya 10 tane seninki gibi kremi vajinadanda kullandim antibyotiklermi ararsin burun bogaz spreylerimi okadar çok hap içtim ki kreminden spreyine hapina kadar ünv hoca rapor yazdirdik kategorileri hakkinda sıkıntı olurmu diye doktorum bakti bunlardan bişey olmaz dedi ben acaba sakatlik falan durumu olurmu diye korkuyordum hamilelikte ya hep ya hiç vardir dedi ya devam eder ya düşükle sonuçlanirki sende birşey yok dedi buradanda şu anlaşiliyor rabbim yaşa dedimi ne ilaca bakiyor ne agır kaldirmaya canim kuzumun yaşicak günü yicek ekmegi içecek suyu varmiş kurban oldugum rabbim onu bize bagişladî
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?