2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar

Bu ilacı bana da lohusalık donemimde vermişti doğumdan hemen sonra yani. Aşırı tatlı bir ilaç
Ayy tevomm igrenc
Canım duphalac 2 3 gun sonra etkı eder haberın olsun
Canim sukur etki etti hemen
Ben sabah kahvaltılarında zeytinyağı tuketiyorum her gün.hic sorunum olmuyor kabızlık açısından.tavsiye ederim.
bende icmeye basladim canim olmazsa ilaci icmicem

Ne olduğunu öğrendim. Bi tek bunu mu takıyoruz. İlaç sürmeye gerek yok mu bunu kullanınca . İşe yarıyormuş
Aynen canım tek bunu kullanmak bile yeterliymiş Doğumdan 2 hafta önce başlayacakmışım günde 1-2 saat kullanmaya Doğumdan sonra da her emzirmediğimiz zaman takacakmışız, internetten ben de çok araştırdım gümüşün yara iyileştirici özelliği varmış zaten, bunlarda direk gümüş şekil verilmiş kapak, bozulmaz etmez bi ömür kullanılır

Sağlıkla gelsin bebeğin :)
Ben de tam sezaryen dikişimin orada pıt pıt hissediyorum

Güle güle kullan inşallah sorunsuz bir emzirme dönemin olur Bende baktım ama çok pahalı geldi
200 tl ye aldık eşimin kuzeninden o 4 ay önce 340 tl ye almış, ömürlük diye düşündüm bebeği olan arkadaşlarıma bile veririm sonradan kullanır herkes, inşaallah o günler bi gelsin hemen o evrelere geçelim kucağımızda yanımızda olsunlar :)

Sağlıkla gelsin bebeğin :)
Ben de tam sezaryen dikişimin orada pıt pıt hissediyorum
Saol canım hepimizinki inşallah :) evet benmde tam oralarda hep. yani normaldir dimi. Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı öyle bi durum olsa bebek normalden aşağıda falan olsa söylerdi dimi doktor. Benim doktor beni en başından hamilelik öncsinden beri biliyo. Kaybıda onla yaşamıştık yani bi sıkıntı olsa söylerdi dimi çok tedirgin oldum birden

Ben de 19+1 iken gittim pozisyonu iyi rahim ağzı kapalı dedi sonuçta hareket halindeler dönüyorlar
Yan yatıyor şu an benimki kafası sağda heralde diyorum ayak bölgesini hissediyorum
İlk gebeliğimde hareketler hep yukarıdaydı ama şimdikini olumsuz olarak düşünmedim hiç her gebelik farklı
Bu cuma ayrıntılı us için gideceğim sorarım perinatoloğa :)

Hımm keyifci seninki heralde :)) tecrübelisin sen ondan belki rahatsındır benm bi kayıp sonrası ilaçla oldu bebeğim. Klomenle hamile kaldım. Tecrübede yol tabi herşeyi kafama takıyorum. Bende hep yukarda olması gerekiyo diye bekliyorum ama bir haftdır hep aşağıda doktorda aşağıda falan demedi ama hayırlısı artık :) cevapladıgın için teşekkür ederim. Valla sorarsan çok sevinirim ya benm bi sonraki kontrol bayramdan sonra sorup yazarmısın rica etsem

Bende alcam cnm sitesinden normalde bile çok hassas benim çok.işe yarıyormuş kendi sitesinde 290 tl di en son baktığımda

2. biraz daha rahat oluyor büyüğün peşinde koşmaktan doğru düzgün hareket dinleyemiyorum bile
Tamam soracağım canım rahat olmaya çalış :)

Canım benimde göbek deliğinin altında oluyo. Hatta dr muane ederken cihazı altta gezdiriyo. Yani bi sorun olsa derdi aşağıda olmamalı diye

İlaçsız Nasıl iyi oluyor. enteresan. ecz. satılır galiba. almalı.

2. biraz daha rahat oluyor büyüğün peşinde koşmaktan doğru düzgün hareket dinleyemiyorum bile
Tamam soracağım canım rahat olmaya çalış :)
En azından böyle şeylere takılcak vaktiniz olmuyordur daha iyi :)) allah bağışlasın çocugunuzuda bebeğinizidr :) tamam o zaman sizden dört gözle haber bekliyor olacagım :)) inşallah sizde güzel haberler alırsınız :))

Canım benimde göbek deliğinin altında oluyo. Hatta dr muane ederken cihazı altta gezdiriyo. Yani bi sorun olsa derdi aşağıda olmamalı diye
Evet banada bir sorum yok herşeyi iyi dedi bugün. Aşağıda falan olsa veya bi sorun olsa söylerdi diyorum ama işte insan bikere tedirgin olunca merak ediyor :) gerçi nettede bebek küçükse kasık bölgesinde hissedilir ilk hareketler yazıyor ama işte :) neyse daha rahat olmaya çalışayım demekki normal benmkide :)

Amin canım hepimiz iyi haberler alalım :)

Reactions: Otb
Bizimkide çok aşagida henüz daha hissetmiyorum ama ultrasonla bakarken çok aşagilara iniyor doktor ve hep sol tarafta sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum içini rahat tut cnm

Reactions: Otb
Bizimkide çok aşagida henüz daha hissetmiyorum ama ultrasonla bakarken çok aşagilara iniyor doktor ve hep sol tarafta sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum içini rahat tut cnm
Doğru söylüyorsunuz zaten hareket ediyor diye sevinirken birden aklıma geldi ve tedirgin oldum. Önceki kayıp beni fazlaca etkiledi. Birde hormon sorunu çıkmıştı hiç olmayacak sanıyordum falan. Yani paranoyak oldum sanırım :)

Güzel şeyler düşün kuzum negatif şeyleri çikar hayatindan ne yazıkki bende senin gibiyim ilk bebegim ama herşeyde bi tereddut temizlik yapsam acaba ilaç dokunurmu üşütürsem birşey olurmu aman kasıgım agrıdı acaba düşükmü olacak hamile oldumu bilmiyordum cigerleri üşütmuşüm baya bi ilaç kullandim acaba sakatlik olurmu ciger dogradim aman leke olurmu armudun sapi üZümün çöpü derken bu günlere geldik allahim bu saaten sonrada kimseye acı göz yaşları yaşatmasin kucagimiza aldigimizda mutluluktan aglayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…