2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Biz de kalp atışını duyduktan sonra yakın çevremize söyledik.ama doğana kadar sosyal medyada kimse bilmeyecek.bizi yakından tanıyanların zaten haberi var,diğerlerinin bilmesine gerek yok doğunca görürler:)

Kızlar ben geçen haftaki randevumdan hiç memnun kalmamıştım,ne tam olarak bebeğimi görebildim ne kalp atışını duydum ne de fotoğrafını aldım.hakkinda hicbir şey öğrenemedim.sadece sağlıklı olduğunu kıpır kıpır olduğunu gördüm o kadar.bu yüzden yarına özele randevu aldım.hem belki cinsiyetini de öğrenirim,doğru düzgün görürüm evladımı.yarina kadar nasıl bekleyecem şimdi ben :)

Ay ne güzel yaaaaa,gözün aydın canım hayırlı olsun güzel kızın.yarin ben de böyle güzel haberler alırım inşallah darısı başıma:)

ben yarını taaam 1 aydır bekliyorum :) gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir an önce geçsin saatler istiyorum :)

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun.isim konusu bizde de çok karışık.bi türlü ikimiz aynı ismi sevemedik.

Benim kv kp bile bilmiyor bence bilmeseler daha iyi hatta doğduklarında da bilmesinler okula falan başlayınca söyleriz
bizim durumda söylemezsek biz sorun yaşardık çünkü 4 yıl oldu evleneli ve yaş ileri. herkes soruyor.ağızları kapansın diye söyledik. birde eşim tek erkek ve ben ailemin ilk çocuğuyum. ondan
maşallah benim ilk hissettiğim zaman çok korkunçtu. içimde bişey takla atıyo gibi hissettim. ürkütücüydü

ben yarını taaam 1 aydır bekliyorum :) gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir an önce geçsin saatler istiyorum :)
Ben de geçen hafta öyleydim ama aksilikler oldu hiç bekledigim gibi olmadı.cikinca ağladım hatta hayalkirikligindan.o yüzden aynı heyecan yarın için devam ediyor.cok özledim yavrumu.insallah ikimizin randevusu da çok güzel geçer:)

teşekkür ederim.
birinciyi kucaklamamız tetikliyor olabilir mi
Bilmiyorum ki canım benim su an 3 yaşlarında oğlum var onu da kucakladigim oluyor. Bence ondan ziyade birinci doğumdaki zorlqnmama bağlamıştım. Senin de zor muydu dogumun ondan olabilir

çok sık aralıklarla ulrason bebeği strese sokabilir bence biraz bekle biraz zaman geçsin. doktor bir sorun olsa söylerdi zaten. iyi düşün iyi olsun

Ay ne güzel yaaaaa,gözün aydın canım hayırlı olsun güzel kızın.yarin ben de böyle güzel haberler alırım inşallah darısı başıma:)
Ay inşallah guzel gecer ve sende böyle sevinirsin canım.
Ya varya doktorumdan allah razı olsun o kadar ilgileniyor ki hem renklisine bakiyor hem siyah beyazina defalarca. Kizim ve oglum ellerini gorsun diye defalarca acti biz soylemeden. Böyle küçük şeyler onu o kadar değerli yapıyor ki benim için. 3 gebelik ve aynı doktor a gitmemden belli gerçi Allah hepimizi iyi doktorlar iyi ksiislerle karsilastirsin

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun.isim konusu bizde de çok karışık.bi türlü ikimiz aynı ismi sevemedik.
Sagol canım ılk oglumda da dogımdan sonra netlestı ısım sımdı de rahmetlı babasını ısmını koymak ıstıyor ama cok anlamlı ve guzel bı ısım degıl benım ıstedıgıme aslaaaa dıyor bakalıö pasmızın adı ne olacak

Biz de kalp atışını duyduktan sonra yakın çevremize söyledik.ama doğana kadar sosyal medyada kimse bilmeyecek.bizi yakından tanıyanların zaten haberi var,diğerlerinin bilmesine gerek yok doğunca görürler:)
Ben de sosyal medyada falan paylasim yapmayi dusunmuyorum hic, dogunca bilirler. Dedigin gibi yakinlarimiz biliyor zaten.

burda el kaldırmak ıstıyorum

Kizlar ya size bir sey danisacagim. Benim gittigim hastanede dogum sanci odasi diye bir sey varmis ve o sanci odasinda 4 kisi olabiliyormus ve de yanina refakatci almiyorlarmis. Burasi ozel hastane. Nasil yani dedim ya, esinizi de doguma alamayiz dediler. Simdi baska hastaneye gidiyorum. Doktorumu cok seviyordum ama bu sartlarda doktor sevgisi nereye kadar degil mi? Ne dersiniz?

kuzum sen daha ondesın sımdı benden daha sert hşssetmişsindir ben mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum suanlık

Ben yazacaktım biliyormusun erkek gördüm demiştin ya kız olacak diye tahmin ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…