- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
bizim durumda söylemezsek biz sorun yaşardık çünkü 4 yıl oldu evleneli ve yaş ileri. herkes soruyor.ağızları kapansın diye söyledik. birde eşim tek erkek ve ben ailemin ilk çocuğuyum. ondan dolayı söyledik hem sende söyle bence torun sonuçta sevinirler
yarın randevum vardı dr önce ona soracağım gerekirse o yönlendirsin.Canım çok geçmiş olsun. Üzüldüm ya. Bir doktora görün istersen.
teşekkür ederim.Ikıncı geb3ligimde yaşamıştım çok zordu allah yardımcın olsun canım
Hellöööö
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm
Kızım ve ben çok sevindik
Ağzı burnu pek güzelmiş
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum
Iyiki dediklerm canlarım
Kızlar ben geçen haftaki randevumdan hiç memnun kalmamıştım,ne tam olarak bebeğimi görebildim ne kalp atışını duydum ne de fotoğrafını aldım.hakkinda hicbir şey öğrenemedim.sadece sağlıklı olduğunu kıpır kıpır olduğunu gördüm o kadar.bu yüzden yarına özele randevu aldım.hem belki cinsiyetini de öğrenirim,doğru düzgün görürüm evladımı.yarina kadar nasıl bekleyecem şimdi ben :)
Doktordan geldım bebegımız %100 erkek :) 2 pasa anası olacagım nasıpse,doktorumuz 11.haftada dogru tahmınde bulundu 166 gr 16 cm mıs sukur yolundaymıs hersey.Artık baslasın alısverıs ve ısım tartısmaları esımle hıc ısım konusunda uzlasamıyoruz da
bizim durumda söylemezsek biz sorun yaşardık çünkü 4 yıl oldu evleneli ve yaş ileri. herkes soruyor.ağızları kapansın diye söyledik. birde eşim tek erkek ve ben ailemin ilk çocuğuyum. ondanBenim kv kp bile bilmiyorbence bilmeseler daha iyi hatta doğduklarında da bilmesinler okula falan başlayınca söyleriz
maşallahbende sırt ustu yatıyorum ay bırde sırt ustu yattım mı da nasıl rahat oluyorum, sonra farkedınce dönuyorum hmen ama bende yastık işe yaradı galıba dun hep yan yattım sağ yada sol , bende bebişimi hissediyorum tak tak alttan alttan vuruyor minnoş maşallah onaa
Ben de geçen hafta öyleydim ama aksilikler oldu hiç bekledigim gibi olmadı.cikinca ağladım hatta hayalkirikligindan.o yüzden aynı heyecan yarın için devam ediyor.cok özledim yavrumu.insallah ikimizin randevusu da çok güzel geçer:)ben yarını taaam 1 aydır bekliyorum :) gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum bir an önce geçsin saatler istiyorum :)
Bilmiyorum ki canım benim su an 3 yaşlarında oğlum var onu da kucakladigim oluyor. Bence ondan ziyade birinci doğumdaki zorlqnmama bağlamıştım. Senin de zor muydu dogumun ondan olabilirteşekkür ederim.
birinciyi kucaklamamız tetikliyor olabilir mi
çok sık aralıklarla ulrason bebeği strese sokabilir bence biraz bekle biraz zaman geçsin. doktor bir sorun olsa söylerdi zaten. iyi düşün iyi olsunKızlar ben geçen haftaki randevumdan hiç memnun kalmamıştım,ne tam olarak bebeğimi görebildim ne kalp atışını duydum ne de fotoğrafını aldım.hakkinda hicbir şey öğrenemedim.sadece sağlıklı olduğunu kıpır kıpır olduğunu gördüm o kadar.bu yüzden yarına özele randevu aldım.hem belki cinsiyetini de öğrenirim,doğru düzgün görürüm evladımı.yarina kadar nasıl bekleyecem şimdi ben :)
Ay inşallah guzel gecer ve sende böyle sevinirsin canım.Ay ne güzel yaaaaa,gözün aydın canım hayırlı olsun güzel kızın.yarin ben de böyle güzel haberler alırım inşallah darısı başıma:)
Sagol canım ılk oglumda da dogımdan sonra netlestı ısım sımdı de rahmetlı babasını ısmını koymak ıstıyor ama cok anlamlı ve guzel bı ısım degıl benım ıstedıgıme aslaaaa dıyor bakalıö pasmızın adı ne olacakGözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun.isim konusu bizde de çok karışık.bi türlü ikimiz aynı ismi sevemedik.
Ben de sosyal medyada falan paylasim yapmayi dusunmuyorum hic, dogunca bilirler. Dedigin gibi yakinlarimiz biliyor zaten.Biz de kalp atışını duyduktan sonra yakın çevremize söyledik.ama doğana kadar sosyal medyada kimse bilmeyecek.bizi yakından tanıyanların zaten haberi var,diğerlerinin bilmesine gerek yok doğunca görürler:)
burda el kaldırmak ıstıyorumDoktordan geldım bebegımız %100 erkek :) 2 pasa anası olacagım nasıpse,doktorumuz 11.haftada dogru tahmınde bulundu 166 gr 16 cm mıs sukur yolundaymıs hersey.Artık baslasın alısverıs ve ısım tartısmaları esımle hıc ısım konusunda uzlasamıyoruz da
AMİN AMİN :)Ben de geçen hafta öyleydim ama aksilikler oldu hiç bekledigim gibi olmadı.cikinca ağladım hatta hayalkirikligindan.o yüzden aynı heyecan yarın için devam ediyor.cok özledim yavrumu.insallah ikimizin randevusu da çok güzel geçer:)
hmmm haklısın o da sebep olabilir. bakalım yrn dr ne diyecek.Bilmiyorum ki canım benim su an 3 yaşlarında oğlum var onu da kucakladigim oluyor. Bence ondan ziyade birinci doğumdaki zorlqnmama bağlamıştım. Senin de zor muydu dogumun ondan olabilir
kuzum sen daha ondesın sımdı benden daha sert hşssetmişsindir ben mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum suanlıkbizim durumda söylemezsek biz sorun yaşardık çünkü 4 yıl oldu evleneli ve yaş ileri. herkes soruyor.ağızları kapansın diye söyledik. birde eşim tek erkek ve ben ailemin ilk çocuğuyum. ondan
maşallahbenim ilk hissettiğim zaman çok korkunçtu. içimde bişey takla atıyo gibi hissettim. ürkütücüydü
Ben yazacaktım biliyormusun erkek gördüm demiştin ya kız olacak diye tahmin ettim.Hellöööö
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm
Kızım ve ben çok sevindik
Ağzı burnu pek güzelmiş
Ay şu an içimde kelebekler ve çok hzuurlu mutluyum
Iyiki dediklerm canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?