2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar çok kötüyüm.. Allah'ım günah yazmasın da şu bayram tatilinde başıma gelmeyen kalmadı
Önce bilmeden etli çiğ köfte yedim, şimdi de bahçede düştüm
Misafirler gekdi, onlara hizmet ederken karanlıkta görmeyip dizlerimin ve ellerimin üstüne kapaklandım resmen Bebeğime bi şey olmaz di mi?
Aksi gibi yaşadığım ilde de değilim, yazlığa geldik.. Doktorum yurt dışı tatilinde, kurban bayramında burada nereden doktor bulayım şimdi Çok çok moralim bozuldu

Canım geçmiş olsun ben 2 kere düştüm biri sokakta biri evde bildiğin yere kapaklandım.
Amninon sıvısı için onlar oldukça korunaklı.

Karnına darbe aldın mı? Bu önemli. Ellerin yere gelip koruduysan kendini birşey olmayacığını düşünüyorum.

Bebek hareketleri nasıl? Hissetmeye başlamış mıydın? Acile gitsen düzgün muayene olmaz belki ama kalp atışı duyup rahatlarsın.

Bende dizlerimin uzerine dustum gecen gun cok korktum ama Allah korudu karnimi da korudum bisey olmadi cok sukur ama dizlerim soyuldu

Geçmiş olsun canım. Bişey olmaz allahın izniyle . Destek alarak düşmüşsün . Allah beterinden korusun .
Duş al dua et uzan dinlen . Hiç bişey yapma.

Karnına darbe almadıysan bir şey olacağını sanmıyorum canım. Yine de içine sinsin en azından kalp atışını dinleyebilirsin bir hastaneye gidip. Geçmiş olsun

Canım inan hiç hatırlamıyorum ama karnımın üstüne düştüğümü zannetmiyorum. Çünkü kalktığımda dizlerim ve avuç içlerim kıpkırmızıydı. Şu an için bebek kıpırdıyo içimde ama kötü bi şey olsa bile hemen ortaya çıkar mı ki?

Çok üzülüyorum..

Yarın sabah git bir acile için rahat etsin bayram dönüşü de kendi doktoruna gidersin. Amnion sıvısına, plasentaya bakar.
Ama karnına darbe almadıysan sorun olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca karna gelen hafif darbeler bile fetüse zarar vermiyor. Onlar gerçekten korunaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…