2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende dizlerimin uzerine dustum gecen gun cok korktum ama Allah korudu karnimi da korudum bisey olmadi cok sukur ama dizlerim soyuldu

Benim de öyle aynı şekilde, sadece dizlerim ve avuç içlerim kızardı. Korktum sadece, anksiyete bastı bana resmen :/

Bu gece bi acile gidelim diyoruz misafirler kalkınca. Buradan dönüş de haftaya pazartesi. 31'inde zaten ayrıntılı ultrason randevum var, o zamana kadar beklerim artık.. Umarım dediğin gibi hiçbi şey olmamıştır, sağ ol cevabın için..

Karnına darbe almadıysan bir şey olacağını sanmıyorum canım. Yine de içine sinsin en azından kalp atışını dinleyebilirsin bir hastaneye gidip. Geçmiş olsun

İnşaallah öyledir canım sağ ol.. Bu gece bi acile gidelim diyoruz bakalım..

Geçmiş olsun canım. Bişey olmaz allahın izniyle . Destek alarak düşmüşsün . Allah beterinden korusun .
Duş al dua et uzan dinlen . Hiç bişey yapma.

Amin Allah razı olsun. Şu an oturduğum yerde pır pır hareket ediyo, hissediyorum. Umarım dediğin gibi bi şey olmamıştır.. teşekkürler cevabın için, kaygımı azaltıyosunuz cevaplarınızla, sağ olun..

Canım mutfakta ayağım kayıp 15 haftalık iken popomun üzerine düştüm stresini anlıyorum çok geçmiş olsun Dr gidince rahatlsmistim
Sen nasılsın

Çok geçmiş olsun son durum nedir?

oozzee noldu gttn mi gecmis olsun bdnde bebegim 4 haftalikken toprakli yerden kayip cok sert bir sekilde popomun uzerine dusmustum esofmanim bile yirtilmisti dusun ama hic bse olmadi bise olmaz allahin izniyle dikkatli ol canim gecmis olsun

Canım mutfakta ayağım kayıp 15 haftalık iken popomun üzerine düştüm stresini anlıyorum çok geçmiş olsun Dr gidince rahatlsmistim
Sen nasılsın
Çok geçmiş olsun son durum nedir?
oozzee noldu gttn mi gecmis olsun bdnde bebegim 4 haftalikken toprakli yerden kayip cok sert bir sekilde popomun uzerine dusmustum esofmanim bile yirtilmisti dusun ama hic bse olmadi bise olmaz allahin izniyle dikkatli ol canim gecmis olsun

Günaydın arkadaşlar.
Gece misafirler 2 gibi kalktıktan sonra eşimle buradaki devlet hastanesinin aciline gittik. Nöbetçi kadın doğum doktoru yoktu, ebe vardı. Kalp atışlarını dinledi-dinletti. "Korkma bi şey olmamıştır. Karnın darbe almamıştır." dedi. Kanama falan da yok. Artık yazlıktan döndükten sonra ayrıntılı ultrasonda her şey daha net ortaya çıkar. Sağ olun sorduğunuz için. Allah razı olsun hepinizden.

Geçmiş olsun canım.kalp atışlarını duyunca rahatlamışsındır.ödüm kopuyor benim de düşmekten.çok dikkatli olmamız lazım.allah korusun yavrularımızı.

Ben hiç eti ellemedim her şeyi kayinvalidemler annemler ve eşim yaptı sağolsunlar.bu bayram tembel tembel oturdum :)
Kurbanı kestikten sonra kavurma yapıldı ben de yedim valla bayağı bir.bisey olmaz inşallah.

Kızlar ne kadar dikkat etsemde ete dokunmadan olmadı eldiven sürekli delindi ve değiştirdim sürekli ona rağmen yine ete değdiğim oldu birde elimi kestim insallah bişey olmaz Allah'a emanet artik

Herkese hayırlı bayramlar bu arada:) ancak girebildim toksoplazma testiniz pozitif çıktıysa bişey olmaz Allahın izniyle. Biz de az birşey kavurma yaptık geri kalanı buzhanede bekliyor parçalanmadı bile. Sağlıklı olanı zaten en az 24-48 saat bekletmekmiş. Bu bayram ete dokunmayı düşünmüyorum kayınvalide ve eltim yaparlar. Zaten normalde de kesip biçmek çok bana göre değil ben pişiririm yeter:)

Herkese hayirli bayramlar♡ bu topigi yeni kesfettim bende ocak ayinda anne olacagim ins. Sanirim herkes bebeginin cinsiyetini ogrenmis Ben hala ogrenemedim:)

Kızlar iyi akşamlar. Biz şuan 18 haftalığız ancak ben daha bebek hareketlerini hissetmiyorum. 2 hafta önce kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu kalp atışlarında ama ben halen göz seğirmesi gibi bile olan hareketleri hissetmiyorum bugün bir akraba da hissediyorsundur ama anlamıyorsundur dedi. Ne alaka niye anlamayım hissetsem anlarım dedim ama acaba çok mu geç kaldım

İyi akşamlar ve iyi bayramlar arkadaşlar. Merak etme 20.haftada hissedersin. Benim ikinci hamileliğim daha erken hissederim sanmıştım ama hala hissetmiyorum ben de.

Yok canım, şimdi hissetmemen normal; o daha çok küçük :) Ben de senin gibi hep hissetmiyorum derdim, sonra 19+2 gibi birden hissetmeye başladım. İlk gebeliğinse 21. haftaya kadar hissedemeyebilirsin.

Ben daha bir kac gundur hissediyorum. Bkr arkadasim 23.haftada hissetmeye basladi. Endise etmeyin

İyi akşamlar ve iyi bayramlar arkadaşlar. Merak etme 20.haftada hissedersin. Benim ikinci hamileliğim daha erken hissederim sanmıştım ama hala hissetmiyorum ben de.

Yok canım, şimdi hissetmemen normal; o daha çok küçük :) Ben de senin gibi hep hissetmiyorum derdim, sonra 19+2 gibi birden hissetmeye başladım. İlk gebeliğinse 21. haftaya kadar hissedemeyebilirsin.

Ben daha bir kac gundur hissediyorum. Bkr arkadasim 23.haftada hissetmeye basladi. Endise etmeyin

Teşekkür ederim hepinize içim rahatladı. Benim de ilk hamileliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…