2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydın ocak anneleri ben daha önce cinsiyeti değişen oldumu diye sormuştum bilmiyorum hatırlayan varmı dün tekrar ultrasona girdim ama net göremedik bacaklarını kapatıyordu sürekli bende muayene sırasında eşimin çektiği videolardan resim olarak kırptım sizin bi fikriniz varmı cinsiyet için

Eklentiler

• 20180830_081500.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 71
buda bacak arasını yakaladığım resim :)

Eklentiler

• 20180830_081437.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 74
e yanı göstermiş aslında nıye kapalıydı fln demıs kı belkı emın olamamıstır ama kız gozukuyor suan gordugum kadarıyla
bu videonun bi parçası canm o anda gelişimine bakıyordu birde arkadan duruşu galiba cinsiyete hiç bakmadı en son cinsiyete.geçtiğimizde bacaklarını sıkı sıkı kapatmıştı.çok teşekkür edrim inşallah sağlıklı bir kız dır

bende ıkeadakıler kestırdım gozume sallanmıyor evet ama , sallama gıbı bı dusuncem yok suanlık tabıkı durum ne gosterır bılemem ama zaten bıraz daha buyudugunde gececek odasına o zamana kadar da sallanmak ıstemez ınsalah cok okuyuorum ama uygulayabılırım ınsallah

amın kuzum amın saglıkla gelsın mınnoslar :)

Ben de sallamak istemediğimden düz beşik alalım dedim. 2 yaşına kadar falan onu kullanırım. Sonra normal yatak alırım diyorum

Çok iyi oldu açıklaman! Sağ ol! Zaten yarın ayrıntılı ultrason randevum var, oradan çıkınca doktorumla da görüşeceğim, o zaman ona bi anlatiyim ben. Çok değişik bi şey yaaa sanki tam çıkışta gibi tepiniyodu o sıralar ama şu an 1-2 gündür sanki gene ortalara geldi gibi.. Senin hala öyle mi peki?

Reactions: Otb
alan varmıs S Sevimlipanduf arkadasım bak, 150 200 arası fıyatları var fetal doppler yazarsan gorursun cıkar
Baktım onlara fiyatları çok uygun ama yorumlar pek içaçıcı değildi duyulmuyor boşuna almışız falan demişler genel olarak bende ssoztrk e sordum markasını falan memnunmuş o sanırım görmedi msjımı onunkinden alalım bari

Günaydın güzel anneler :) birkaç gündür yazamadım buraya,parti telaşı hazırlıklar falan.dun akşam cinsiyet partimizi yaptık,tüm sevdiklerimiz bizimleydi.cok çok güzel geçti.cok heyecanliydik.herkes çok mutlu oldu kızımız olacağını öğrenince.iyiki bu partiyi yapmışım bize de kızıma da sevdiklerimize de çok güzel bir anı olarak kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…