2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ismimiz de Alya olcak :) @Ytmz kızlar ben kapısüsünü yapıyorum kızımın. elbecerım vardır zaten severek de yaparım gecen lohusa setı yaptım terlık,bana ve kızıma taç yastıgı kaldı bir. dü n aksam da kapısüsüne basladım.bakın bebeği bitti bıle:) kaaldı keçeden balonlu harfler :)

Tabi ki her yer kotu degildir zaten bende bazi yerler diye belirttim. Ama genel olarak saglik sisteminde bir cok problem var guncel yasalar halkin saglik haklarini guvence altina almiyor. Sigortasiz insan sayisinin az oldugunu dusunmuyorum cunku kisi basi odenmesi gereken sigorta fiyatlari bir cok aile icin cok zorlayici ve bu konuda yardimda verilmiyor. Daha iyi olani ornek gostermek, daha iyi olmaya bir tesvik olabilir.

Ne güzelmiş.
Bugün kafamda bir dolu soruyla sağlık ocağına gittim. Kayıt ve aşı için. İlgi iyiydi. Şaşırdım doğrusu . Bu arada aşı hiç acımadı, hemşirenin eli mi hafifti ne

Ne güzelmiş.
Bugün kafamda bir dolu soruyla sağlık ocağına gittim. Kayıt ve aşı için. İlgi iyiydi. Şaşırdım doğrusu . Bu arada aşı hiç acımadı, hemşirenin eli mi hafifti ne

Keske dunyadaki tum insanlar icin, oncelikle cocuklar,hamileler,yaslilar icin saglik standartlari yuksek olsa. Sizin adiniza sevindim ins hep Boyle insanlarla karsilasirsiniz:) zaten isini severek yapan insanlarin cok olduguna eminim benim elestirim daha cok sistemeydi.

Size kesinlikle hak veriyorum

Cok guzel olmus eline saglik

Merhaba. Benim şuan 21+5 ve 17. Haftadan beri hissediyorum hareketlerini bebeğimin. Fakat benimde ilk günden bugüne hep aşağıda. Daha yukarda hissetmedm hiç. 4 farklı doktora sordum ikisi detaylı usgde radyolog diğer ikisi kadın doğumcu. Hepsi bebeğin yan yattığını kafasının biraz aşagıda olduğunu ama herhangi bi sıkıntı olmadıgını söyledi. Rahim ağzına bakıyolar kapalıysa sıkıntı yoktur canım bende çok korkmuştum :) halada korkuyorum ama doktorlar sıkıntı yok diyor. Ama en son kasık ağrılarımda olunca proluton iğne vurdu doktor önlem olsun diye. Sende korkma ama doktoruna mutlakada belirt rahim azğına falan bakar en azından:) bebişlerimiz sağlıkla gelir inşallah

Sgk calisanlar icin zorunlu. Belki siz ozel sigortadan bahsediyor olabilirsiniz. Insallah bizim sistemimiz de daha ileri gider. Yerinde saymiyor en azindan su ab uyum surecinden dolayi. Hayirlisi diyelim

Sgk calisanlar icin zorunlu. Belki siz ozel sigortadan bahsediyor olabilirsiniz. Insallah bizim sistemimiz de daha ileri gider. Yerinde saymiyor en azindan su ab uyum surecinden dolayi. Hayirlisi diyelim
Evet calismayanlar icin olan sigortadan bahsettim. Ins. Daha olumlu gelismeler olur

Ne güzelmiş.
canım şifa olsun ben de dünden önceki gun yaptırdım hıssetmedım yaptıgını bıle acı yok derken dun aksam basladı aniden. bazen gec baslıyomus dokununca üstüne yatınca sızlıyor okdr ama şükür hafıf dokununca aklıma gekıyor cokagrıyan da varmıs o da belkı hemsıreden kaynaklıdır

merhaba canım.ben de 17den berı hıssedyrm.bır dk uyumuyor bazen canım acıyor bıle tekmeden:)benım de bazen aşagı gıdıyor kafası o coknormalmıs evet bu haftalarda da önemli degılmıs alanı da genıs dıye dönermıs benım doktorum da baktı rahım agzına uzunluguna fln şükür kapalı hatta gülümsemıstı suan asagı durması coknormal ama genel olarak başı yukarda merak etme dedı:)

Selam, beni de çok ugrastirdilar sağlık ocağı kaydı için.
E-nabizdan istedigimiz yeri ve doktoru secebiliyoruz eger dolu degilse kaydediyor. Beni gonderecekleri saglik ocagi cok uzakti, benim mahallem de doluydu nispeten yakin bir yeri sectim bu şekilde.

Sağlıkla gelsin bebeğin canım :) senin bebeğin dmeekki genel pozisyonu başı yukarda benimki yan yatıyormış. İki doktor öyle söyledi:) kafası solda biraz aşağıda ayakları sağda :) benmkide maşallah çok hareketli bende çok korkuyordum ama skntı yok diyor doktorlar :) biz dokuz doğurmadan sağlıkla gelsinlerde

Yan korumaları çok kısa büyüdüğünde düşer burdan. Altı çekmeceli bakmayın

CAsual quantum modeli cnm . Önümüzdeki hafta iyice artıcakmış fiyatlar şimdi alırsam 300 400 gibi fiyatta kar edicem . Çok kararsız kaldım
Bence casual alacaksan cadillac air olandan al bence. Ben kraft xlx almasaydım kesinlikle cadillac air alırdım. Oturum yerleri falan çok iyi yapılmış. Hem kullanışlı hem konforlu

Hemşirelerin kendini doktor sanmaları modası bi bitsin artık ya

@Ytmz canım ben güncel kilomu paylaşmıştım. 61.5 kilp ile bitirdim bu ayı. İnşallah normaldir balina gibi olmayalım da doğuma doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…