2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşaallah ya vursun böyle uykulardan uyandırsın razıyım

Foto paylaşirmisin bizimlede canim nezamandir tulum arıyorum içime sinen güzel birşey bulamadik internettende görmedigim birşeyi almak istemiyorum fotoda çok güZel soplayip koyuyorlar ürün geliyor malesef soluk

Eklentiler

• IMG-20180830-WA0005.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG-20180830-WA0007.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20180830-WA0006.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Evet canım xlx buyuk bize uyuyor ama. Yakın arkadaslm aldığından kullanıyor çok memnun bize de önermişti ama bizim en önemli sorunumuz mersinde rüzgar çok olur sahilde falan o yüzden dönmesi önemliydi :)

evet canım ıyı olsunlar daa ama bebeğe göre de olabilirmiş tarih benim yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum son 2 ay kistten dolayı adetlerim geç geliyordu erken yumurtlamış da olabilirim O yüzden bebişe göre olursa 2 ocak ya da 7 Ocak nssıpse ama doktorum da 7diyor yine de adeti baz alarak. senin kız mı erkek mı çok takıp edemıyorum 3aydır burayı malum yaz olunca yogun oluyor:)

Reactions: Otb
Normal doğum diyorlar keşke böyle bişey olsa ve bizede yetişse :)
Keyfı sezeryan parası odenmıyır tabı ama zorunlu sezeryan olma gıbı bır durumda odenıyormus :) keske dedıgın gıbı yetısse dogum parasını ayırıp cebıme atarım dogumumu nasıpse unıversıte hastanesınde yapmayı dusunuyorum orasıda paralı

Kızlar ozel hastanelerde dogumlar ucretsız olucakmıs ve calısmalara baslanmıs ....
bız dogurduktan sonra belkı calısmalar tamamlanır

Bu haberi ben de gördüm bugün. Daha sgk ilr bakanlık görüşmelere yeni başlayacakmış. Bize yetişmez o. Keşke yetişse de deli fiyatlar ödemesek

Bu haberi ben de gördüm bugün. Daha sgk ilr bakanlık görüşmelere yeni başlayacakmış. Bize yetişmez o. Keşke yetişse de deli fiyatlar ödemesek
bence olursa cılkı çıkarr kımse devlete gitmez ve olanaklar azalır. mantıklı bısey degıl ya bana göre. Belırlı şartlar dahılınde olursa olsun tabiki ama ozaman da dr bulunmaz boşta. bence olmamalı

4 41EEEEE41
Saglıklı güzel günlerde giysn minigin çok tatlılar kremli olan erkegede olur herhalde çokda begendim canim bende sipariş veriyim güle güle kullanin

Son düzenleme:
T tanem-tane20 o ikisini aldım cnm biberonda Dr brown düşünüyorum
Bi ara çok bakıyordum biberonlara Kullanici yorumları çok güzel Dr brown gaz yapmiyor damlatmiyir v.s içimede sinmişti taki eşim aventin görüntüsünü daha çok begenene kadar aventin cam biberonunu aldik inşallah memnun kalır bebişler

bende bugun baktım durdum ama markasını fln bılmedıgım ıcın karar vermedım nasıl bıseydır diye annemler yegenıme bı kac bısey almıslardı guzeldı onlar ama bılemedım
Kadife tulum ve takımlar aldım fiyatları da 25-30 civarı çok iyi. Bunlar da prensesimin ilk cicileri :)

Eklentiler

• collage-1535646090134.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 84
  • collage-1535646026150.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 91
Ben de hiç sallamadım kızımı. Zaten sallayarak uyutmak bebeği sersemleterek uykuya dalmasını sağlamak.. İlk zamanlar emzirirken uykuya daldı büyüdükçe ise yatakta yanına yatıp uyumasına alıştırdım. Hala daha boynumu ellemek, kokumu hissetmek istiyor ama artık öğle uykusunu hergün uyumuyor. 3 yaşını geçti...

Evet canım xlx buyuk bize uyuyor ama. Yakın arkadaslm aldığından kullanıyor çok memnun bize de önermişti ama bizim en önemli sorunumuz mersinde rüzgar çok olur sahilde falan o yüzden dönmesi önemliydi :)
Güle güle kullan cnm oda çok güzel bi araba indirimde baya uygundu bi ara ama şuan uçmuş fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…