2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
4 41EEEEE41
Saglıklı güzel günlerde giysn minigin çok tatlılar kremli olan erkegede olur herhalde çokda begendim canim bende sipariş veriyim güle güle kullanin
Erkekler içinde çok gzl tulumlar var cnn m yine böyle kadife onlarada göz atmıştım mutlaka bulursn mağazada baya çeşit vardı

bence olursa cılkı çıkarr kımse devlete gitmez ve olanaklar azalır. mantıklı bısey degıl ya bana göre. Belırlı şartlar dahılınde olursa olsun tabiki ama ozaman da dr bulunmaz boşta. bence olmamalı

Özel hastanelere teşvik uzun yıllardır uygulanıyor. Teşvik çalışmaları olmasaydı, sgk'nın karşıladığı hizmetler olmasaydı çoğu vatandaş zaten şu anki gibi özele gidemeyecekti. Zaten böyle böyle özel hastanelerin sayısında artış oldu. Yakın gelecekte devlet hastanesi diye bir şey kalmayacak. Kalırsa araştırmalar kalır, o da azalır. Şimdiki şehir hastaneleri bile bunun altyapısı bana kalırsa. Ayrıca tüm vatandaşlar neden aynı hizmeti almasın ki :)

ay benımde cok yakınımdan bır ablanın oyle napsa ne etse susmuyordu hıc bı ılac yaramıyordu cok careszlık resmen ya inşallah bebişlerimiz en az gazlısından olurlar sancı cekmezler
Insallah valla onu gecici careler uretebiliyorsun bebegine bagli bisey hersey geciyor hatıra olarak kaliyor iste Allah bizr saglik versin evelallah hallederiz

Bazen bebeğimi çok merak ediyorum Acaba kime benzeyecek, babası gibi esmer mi olacak, benim gibi beyaz tenli mi, saçları kıvırcık mı olacak düz mü, gözleri ne renk olacak
resim veriyorlar ya orda benimkinin burnu aynı babası bazen düzgün durursa benzetebiliyorsun ama daha çok küçükler doğduktan sonra bile değişecek. sağlıklı olsun da önemli değil saçının gözünün rengi bence.

Günaydın kızlar bende rüyamda doğum yapmıştım.kizim olmuştu çok güzel çok tatlı bir kız çocuğuydu.ruyam gerçek gibiydi.hic uyanmak istemedim.bu arada bebeğim erkek .
Önceki kaybettigim bebeğim kızdı onda da hep erkek çocuğu görüyordum.demekki rüyalar tersine cikiyor

Ozaman doktorun söylediğini baz al sende en temizi :))) bende çok yazamıyorum ama okuyorum genelde. Erkek olucak Allah ın izniyle bizim bebiş. Adınıda Ertuğrul koyacağız büyük ihtimal. Söz etmek bile çok güzel Allah ım hepimizi mutlu sona kavuştursun inşallah

Gunaaydinn ❤❤ son mesai gunu ❤ bende sabah tetanoz asimi oldum. Hemsire bide kalbi dinleyelim dedi aleti gobegimin sol tarafina koymasiyla kalp atisini duymamiz bir oldu ❤❤ hic aratmadi kendini prensesimiz ❤
Geçmiş olsun bende bu gün asi asi olacagim
Masallah prensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…