2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözünüz aydın kızlar, benim de salı günü ayrıntılı ultrason randevum var. 5 haftadır görmüyorum kuzumu çok özledim. Muayene kaç dakika sürüyor?
Benimki yaklaşık yarım saat sürdü canım. 2 saat de sürse hiç sesimi çıkarmadan yatardım valla :)

Böyle bi hazır ihtiyaç listesi buldum nette eşime gönderdim tepkisini cok merak ediyorum daha önce görse bu listeyi sanırım çocuk yapmaktan vazgeçerdi

Eklentiler

• SmartSelect_20180831-155922_Gallery.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 72
  • SmartSelect_20180831-160010_Gallery.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 70
  • SmartSelect_20180831-155935_Gallery.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 63
Böyle bi hazır ihtiyaç listesi buldum nette eşime gönderdim tepkisini cok merak ediyorum daha önce görse bu listeyi sanırım çocuk yapmaktan vazgeçerdi
e bebekteki liste :) yine buna şükretsin bundan kapsamlılar da var :)) şaka bir yana halimiz duman :))

Gözünüz aydın kızlar, benim de salı günü ayrıntılı ultrason randevum var. 5 haftadır görmüyorum kuzumu çok özledim. Muayene kaç dakika sürüyor?

Benimki 25 dakika sürdü. Keşke biraz daha baksaydık dedim içimden. İnsan doyamıyor bakmaya yaa. Zamanı gelse de doğsalar sevsek koklasak

benimde 380g idi :))) aynen hepimizinki normal bencede. haftaya da kendi doktorum bakıpı tarıycak bizi bi :)
Ben detaylıdan çıkıp direkt kendi doktoruma gittim. Sonuçları o da gözden geçirdi. Artık taaaa 1 ay sonra şeker yüklemeye kadar görüşemeyeceğiz

Kızlar benim ayrintili ultrason 10-15 dakika falan sürdü. Sanki içime sinmedi. Kafatasına baktı beynine baktı beyin loblarina bakti.. kalbine kalp kapakçılarina kalp atim hizina bakti. Omurgasina bakti kaburgalarına bakti. Bu yani sizce yeterli mi

Aslında süre birazda bebegin pozisyonuyla alakalı o yüzden süreye takma benimkide 15 20 dakika falan sürdü sadece sende böbrek mide bağırsak yani iç organların hepsi ve ne bilim el ayak parmakları falan bunlara bakmadimi?

Benim de o kadar surdu canim. Adam da mendeburun tekiydi tovbe ya! Agzini bicak acmadi desem yeridir. Soru sruyorum suratima bakiyor. neyse ki her sey yolunda.

M
Mideye falan da bakti canm ama sanki parmakları hatirlayamadim

Dr gidip güzel haberler alınmış ne güzel sağlıkla gelsin kuzularimiz
Ben Yozgat'ta ilk Dr kontrolu oldu Dr sıkıntısı varmış çok kalabalık Dr zaman ayırmakta zorlanıyor bilemiyorum canım çok sıkıldi
Özel hastane yok birde tıp fakültesi hastanesune gideceğim özelden inşallah orası iyidir
Ne kilosu ne boyu hiçbir şey söylemedi burası olmazsa Kayseri'de bakacağım Dr
Sağlık ocağına gittim aşımı oldum birde

Ben de gördüm. Abartılı buldum. Mama sandalyesi, biberon.... Hiç düşünmediğim şeyler

El ayak parmaklar sayisi kulak yarik dudak burin vs ic organlar bobrek mide akciger kanin damarlardan akisi gecisi benden ona giden kan akis hizi sesi (ilerde olusabilvek yuksek tansiyon durumunu belli edermis) vs vs bakildi bende bide seninkilere ek

İnsallah orasi iyi cikar canim sen canini sikma tip fakultesinde aradiginu bulabilirsin bemce ❤ evet devlette bakmiolar bile malesef bi doktor 3 5 yere ayni anda bakiyor die. En azindan saglikli oldugunu biliyoruz ❤❤ gecmis olsun asi icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…