Doğru söylüyorsun. Zaten öyle avutuyorum kendimi. Her kontroke gidişimde tedirgin oluyorum hatta doktorum da bunu bildiği için bakar bakmaz bebeğin iyi deyip sonra kontrollerini yapıyor :) ve her seferinde herşey güzel olucak diyorum ama işte ağrı sızı bişi oluncada çok korkuyorum. Bi sıkıntı görünmüyor maşallah bebeğimde kıpır kıpır şuan bile ama işte elimde olmuyo bazen. Neyse bi kaç gn sonra iğnemi yazdırmaya gideceğim ozaman sorarım artık kadınıda bezdirdim hayatından :)allahın ıznıyle bısey olmaz arkadasım ıyı dusun ıyı olsun guzel olumlu sınyaller ver bebgıne , hatta konusmayı dene onunla ben bi sıkıntı bısey oldugunda leke durumum oluyor mesela en basından berı ıyısın bırseyın yok anneyı korkutma bak gıbı tatlı tatlı konsyorum hep bısey oldugunda gerıldıgımde fln, onu da ozellıkle germemek ıcın bu sekılde atıyorum üstümden
Allaha emanet meleklerimiz. Ben henuz 1 2 defa disinda hissetiyorum. Dogal olatak surekli doktora gidip gormek istiyorum allahim hepimize ve meleklerimize saglik versin. Onlar iyi olsunda agrili olsun:)Doğru söylüyorsun. Zaten öyle avutuyorum kendimi. Her kontroke gidişimde tedirgin oluyorum hatta doktorum da bunu bildiği için bakar bakmaz bebeğin iyi deyip sonra kontrollerini yapıyor :) ve her seferinde herşey güzel olucak diyorum ama işte ağrı sızı bişi oluncada çok korkuyorum. Bi sıkıntı görünmüyor maşallah bebeğimde kıpır kıpır şuan bile ama işte elimde olmuyo bazen. Neyse bi kaç gn sonra iğnemi yazdırmaya gideceğim ozaman sorarım artık kadınıda bezdirdim hayatından :)
Kotu dusunme canim.ole bisey olsa drun uyarir sanirim..Evet ama böyle hani böyle nasıl desem ağrı 1 2 saniye sürüyo hafif bi ağrı. Snra gdiyo sonra biraz zaman geçiyo yine oluyo. Tam olarak ne zaman oldugunu henüz anlayamadım şuan oluyo mesela. Erken doğumdan çok korkuyorum çatı ağrısı denilen ağrılarımda vardı vajina bölgesinde. Hep aklıma kötü şeyler geliyor
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın gerçekten Allah razı olsuncanım sakın korkma cok normal suan zaten net olarak bebek haraketerını saymaya 26 dan sonra baslanıyor net duzen o zaman oluduyor bıraz gecsın endıselenmenın yersız oldugunu anlayacaksın korkma :)
Evet canım dogru diyosun bugun tüm gün ayaktayım çok mantıklı dediklerin, eve gider gitmez bide uzanarak deniyim bakayım inşallah hissederim yineOrasi oyle canim bastan beri geriden gidiyoruZ suan 6gunluk bi acik var sagligi yerinde olsunda gerisi cokta onemli degil kuzum
kuZum yatman lazim ozaman hissediyor insan ayakta geziyor hareket ediyorsan hissedilmiyor dun bende hissetmedim surekli hareket halinde idim amniyon sivisi hareket ettigin zaman bebek uyurmuş diye okudum oyuzden olabilir sakin sakin uzan karnini doyur ozaman guzel hissediliyor
Öyle valla canım rabbim bize bağışlasın onları herşeye razıyız :)Allaha emanet meleklerimiz. Ben henuz 1 2 defa disinda hissetiyorum. Dogal olatak surekli doktora gidip gormek istiyorum allahim hepimize ve meleklerimize saglik versin. Onlar iyi olsunda agrili olsun:)
Uyarırdı diye düşünüyorum bende. Rahim ağzına falan bakar hep. Aslında bnlar çok araştırmaktan geliyor aklıma. Erken doğum gibi bişi aklmda yokken şuan hep aklımda o var çünkü internete girip azıcık okudugumuzda çok kötü senaryolar çıkıyor karşımıza. Birde tabi burayada çok takılıyorum. Erkenden bebeğini kaybedenler vs falan. Okudukça aklıma yer ediyor. Bazen teknoloji hiçte iyi bi araç olmuyor :)Kotu dusunme canim.ole bisey olsa drun uyarir sanirim..
Cnm bende ilk 16 da hissettim ve bazen çok şiddetli oluyor hareketleri kasık bölgesinde oldukları için rahimde şuanda büyüdüğü için ağrı olması normal demişti Dr um hareket ettiğinde deYa hanımlar birşey sorucam ben yine. Öncelikle kontrolleri iyi geçen herkesin gözüaydın kontrolünü bekleyenlerde güzel haber alır inşallah :) ben bebeğimi 17. Haftada falan hissetmeye başladım. İkinci bebeğim ama ilk 8. Haftada alındı. Gelişmediği için. Bu haftaya gelen ilk bebeğim biraz erken hissettim yani şuandada 22+4 üm ve hareketlerini çok hissediyorum yani bazen sert bile oluyor. Ve bu bikaç haftadır hareket ettiği zaman bikini bölgesinin sol tarafında hafif bi ağrı oluyor. Bazen hareket etmediğindede oluyor. Acaba normalmi sizdede oluyormu böyle bişey :/
Kasık ağrısını bende sormuştum doktoruma, eger zaman içinde geçmiyorsa ve sıklaşan kasılmalar şeklindeyse o zaman kork ama kasılmasız sadece agrı varsa ılık bi duş al uzan geçmesini bekle geçmez veya leke kanama görürsen doktora koş ama geçiyorsa rahmin büyüdüğü içindir demişti canımRahim buyumesi gibi seylerden olanilir yaziyor ama emin olamiyorum neden. Pencere fln acik bizimde hep ondan mi acaba gercekten. Bu gece kapatip deneyim bakalim binkacgun. Umarim doktorda h bian once hbr ederde rahatlarim. Yazarim burdanda.
Kotu düşünme bi ağrı geciyo başka biryerden başka bi ağrı başlıyo hormonlar kasların gevşemesi vs vs bahsettigin ağrı yalancı kasılmalar da olabilir ben çatı ağrısını çok erken yaşadım 2 gün hiç yuruyemedim sonra geçti bugün yine başladı erken doğumda hani öyle bi riskden dr bahsettimi bahsetmediyse korkma benim erken dogum riskim var ama kötü düşünmemeye çalışıyorum ozellikle fiziksel hareketlerime çok dikkat ediyorumEvet ama böyle hani böyle nasıl desem ağrı 1 2 saniye sürüyo hafif bi ağrı. Snra gdiyo sonra biraz zaman geçiyo yine oluyo. Tam olarak ne zaman oldugunu henüz anlayamadım şuan oluyo mesela. Erken doğumdan çok korkuyorum çatı ağrısı denilen ağrılarımda vardı vajina bölgesinde. Hep aklıma kötü şeyler geliyor
Iste okumamak lazimda.merakta ediyoruz :) cok okumamaya calis.iyi videolari izle o zaman canim..Uyarırdı diye düşünüyorum bende. Rahim ağzına falan bakar hep. Aslında bnlar çok araştırmaktan geliyor aklıma. Erken doğum gibi bişi aklmda yokken şuan hep aklımda o var çünkü internete girip azıcık okudugumuzda çok kötü senaryolar çıkıyor karşımıza. Birde tabi burayada çok takılıyorum. Erkenden bebeğini kaybedenler vs falan. Okudukça aklıma yer ediyor. Bazen teknoloji hiçte iyi bi araç olmuyor :)
İnşallah kuzum birde sabah saatlerinde daha çok hareket ediyor bizimki kahvalti yaptiktan sonra tepinmeye başliyorEvet canım dogru diyosun bugun tüm gün ayaktayım çok mantıklı dediklerin, eve gider gitmez bide uzanarak deniyim bakayım inşallah hissederim yine
Banada simdi yazdi su ic,istirahat et geçmezse yarin gel bakalim dedi. Esiminde ici rahat etmedi. Sabahtan bi gidecegiz bakalim.Kasık ağrısını bende sormuştum doktoruma, eger zaman içinde geçmiyorsa ve sıklaşan kasılmalar şeklindeyse o zaman kork ama kasılmasız sadece agrı varsa ılık bi duş al uzan geçmesini bekle geçmez veya leke kanama görürsen doktora koş ama geçiyorsa rahmin büyüdüğü içindir demişti canım
Ya hanımlar birşey sorucam ben yine. Öncelikle kontrolleri iyi geçen herkesin gözüaydın kontrolünü bekleyenlerde güzel haber alır inşallah :) ben bebeğimi 17. Haftada falan hissetmeye başladım. İkinci bebeğim ama ilk 8. Haftada alındı. Gelişmediği için. Bu haftaya gelen ilk bebeğim biraz erken hissettim yani şuandada 22+4 üm ve hareketlerini çok hissediyorum yani bazen sert bile oluyor. Ve bu bikaç haftadır hareket ettiği zaman bikini bölgesinin sol tarafında hafif bi ağrı oluyor. Bazen hareket etmediğindede oluyor. Acaba normalmi sizdede oluyormu böyle bişey :/
Normal kuzum bende de aynisi oldu simdi de bazen az bazen fazla hissediyorum sabret 22 den sonra net hissedersin bende bi gun hissettim diyodum esim sorup duruyodu kac gun yok diyodum ama uzulerek resmen kendime kiziyodum hissedemiyorum diyeKızlar merhabalar, ben 19+1 yani dün akşam bebeğimi ilk defa hissettim çok güzeldi çok heyecanlandık eşimle bugunde bekliyorum yine hissedeyim diye ama bu saate kadar hissetmedim bi kere hissedince sanki artık her hareketini hissederim zannediyodum biraz hayal kırıklığı oldu ondan bugun, normal mi benim durumum böyle ara ara mı hissediliyor yoksa bende mi anormallik var? Tuhaf bi soru olduysa lütfen kusuruma bakmayın ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse ondan nolacak nasıl olacak hiç bilmiyorum bi kaybımda var öncesinde ondan extra paranoyak da oldum kötü bişey olur mu diye
Vitamin kullanıyor musunuz? Tahlil sonuçlarınız nasıl?Kendimi bitkin yorgun hissediyorum ayağa kalkasım yok ev işi yapasım yok iştahım yok yemek yiyemiyorum 20 haftam bitti varmı benim gibi ne yapmam lazım hiç bilmiyorum surekli uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?