Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. 4 yıl evlat bekledim 5. Yılımızda oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. 16 mayısta yaşını dolduracak. Bu ay da aranıza katılmak nasip oldu. Sat ım 29 mart 3 ocak da minişimin geleceği tarih ...
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım ben de merak ediyorum bu konuyu, çünkü öncekinden kalma 2 yıllık borcum var, önümüzdeki sene de tutamam, bide bu olursa yandım bulantım olmazsa tutarım diyorum ama, bgn sabah diş fırçalarken ilk öğürme geldi, sanki başlıcak gibi
Merhaba arkadaşlar. 4 yıl evlat bekledim 5. Yılımızda oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. 16 mayısta yaşını dolduracak. Bu ay da aranıza katılmak nasip oldu. Sat ım 29 mart 3 ocak da minişimin geleceği tarih ...
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bu dogalmi oldu senin benimde tup brbekten bir kızım var temmuzda 3 yasini dolduracak ondan sonra 2 negatif tüp bebek demememiz oldu sonuncusu gecen aydi bu ay dogal oldu
Bu dogalmi oldu senin benimde tup brbekten bir kızım var temmuzda 3 yasini dolduracak ondan sonra 2 negatif tüp bebek demememiz oldu sonuncusu gecen aydi bu ay dogal oldu
Kızlar merhaba son adet tarihim 8 nisandı, 2 gün önce betahcg 108 di, bgn 335 olmuş çok şükür .. ama sizinkilerle kıyasladığımda düşük, acaba geç döllenmeyle mi alakalı ki??