Randevularını nasıl düzenlemezKızlar salı günü dr a gittim ya bebiş 6+2 dedi. Bir daha ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi. Sizce ne zaman gitmem gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevularını nasıl düzenlemezKızlar salı günü dr a gittim ya bebiş 6+2 dedi. Bir daha ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi. Sizce ne zaman gitmem gerek
2 gundur kotuydum ya olmasin.. korktum.daha ilerler diye.Benim hic yok gibi sadece iki gun önce sabah bulanacak gibi oldu gecti bugun tam 7 hafta olduk bulanti yok ama sanki cok yemisim hissi var yiyecekleri dusununce hoc cazip gelmiyorlar
Benim de kızımla mercimegimin arasında 6 yas olacak :) kardeşimle aramda 10 yaş vardı bizimde hep ikinci annesi gibiydim çalışan anne çocuğu olunca :))
harita derken :) ben de takığım astroloji fal ... çoook severim. ziraat müh. bir tanıdığım var oğlumda da bilmişti şimdi buna da kız dedi. bakalım hayalim gerçek olacak mı ben de kız istiyorum. tabi önce sağlık, hayırlı evlat .... ama içimi saklayamam kızım diye seviyorum şimdiden.Haritam öyle diyor. Ki yıllardır da kızımın bir abisi olsun diye dua ederdim. Yaşayıp görecez![]()
Ay bitincede korkuyo insan :)))) Allah korkularimizla sinmasin yarabbim.stres yapiyoruz hemen
Insallah ilerlemez canim2 gundur kotuydum ya olmasin.. korktum.daha ilerler diye.
ben yaptırmak istiyorum canım. ben yaşım gereği ikili test sıkıntılı çıkar zaten diyor drlar ama şuan ki drumla bunu konuşmadıkArkadaslar Nifty ya da Nipt yaptiricak misiniz yoksa dr testlerde sikinti gorurse mi yonlendiriyor ki?
Biraz yuksek gibi fiyatlari
Ben surekli gittigim bir merkezde hamilelikte de devam etmistim canim epilasyona.merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm
hoşgeldin canım pozitif testler bölümünde testlerini görmüştüm allah sağlıkla kucağında göstersin kuzuyuMerhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
önümüzdeki hafta içi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm![]()
evet kardeşim küçükken hep seni annem sanıyordum der . annemle arasında köprü gibiyim ikisi anlaşamaz. benimde annem çalışıyordu. şimdi benimkilerde çalışan anne cücükleri olacak.
Merhaba kızlar beni de aranıza alın bende yeni hamileyim Allah nasip ederse ocak annesi olucam şuan 4+4
önümüzdeki hafta içi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm![]()
merhaba bayanlar bi kac sorum olacaktı gebeligin böyle ilk haftalarında agda yaptıran oldumu birde günlük yasantımızda malum bi sürü kimyasal var sampuanlar deterjanlar parfümler hemen hemen bütün kozmetik ürünleri bunlar için bişi yaptınızmı bi cogundan uzak duramıyrz malesef bilgisi olan acıklarsa sevinirm
Ben surekli gittigim bir merkezde hamilelikte de devam etmistim canim epilasyona.
Kimyasallardan uzak durmustum evet.
Pardon yani epilasyon derken agda.Gebelikte epilasyon oluyor mu
hoşgeldin canım pozitif testler bölümünde testlerini görmüştüm allah sağlıkla kucağında göstersin kuzuyu
Anladim canim.ben yaptırmak istiyorum canım. ben yaşım gereği ikili test sıkıntılı çıkar zaten diyor drlar ama şuan ki drumla bunu konuşmadık
evet fiyatlar yüksek
Hoşbuldum canım teşekkr ederim B Balinayakafaatandelihamsi
Size bişey sorucam kese için alttan mı muayene oldunuz bi zararı olur mu acaba bebeğe?
Anladim canim...Canım yaa allah korusun ben iyilik anlamında düzelme anlamında söyledim
ben normale dönmek istiyorum sağlıkla inşallah bulantı hissi fena hep böyle olmak
kusmamak için direniyorum alışırsam hep olur diye doğrumu yapıyorum sanki afedersin gitsem lavaboya kusacağım