- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç işe yarıyor mu ?Ben de ilaclarla idare ediyorum ilk cocugumda hic icmedim ama simdi ilgilenmem gereken bi yavrum da var mecbur ilac aliyorum bir an evvel gecsinn haftalar bitsin su bulanti kusmalar ya insallah
Evet canim en azindanninsan arasina karisabiliyorum hayattan kopmuyorum ama istahim yine yokİlaç işe yarıyor mu ?
2 haftadir sadece ceyrekten az ekmek araso peynir yiyorum.baska bisy almiyor midemGünaydın kızlar. Bisey sormak istiyorum. Ben kahvaltı yapamıyorum 2 haftadır peynir yumurta hiçç yiyemiyorum. Şu kahvaltının daha basit yolu yok mu yaaaa1,5 saattir uyanığım ne yesem diye dusunuyorum
2 haftadir var..ctesiden beri cok kotuyum.her sabah aksamBitmedi mi? 3 ayı dolduracak gibisin canım . Çok mu bulanıyor
Neeee16.hafta insallah
Neeee16.hafta insallah
Benim Max. 3 hafta sürdü, şiddetli değildi. Şimdi hamdolsun iyiyim . Çok çok az var.. İştahsızlık var ama. Yesem midem Bulanacak gibi.2 haftadir var..ctesiden beri cok kotuyum.her sabah aksam![]()
Canım bende duydum çok şükür. Aynen en güzeli doğal yolla almak. Balık zorlasam yermde Ama bulamıyoruz ki hiç bereketli değil bu dönem. Tonbalığı nasıl olur acaba onuda sevmem hiç :)Suan 6.6 canim
6.5 canim evet duyduk pit pitlari Allahima sukur. Herseye hazirlamistim kendimi duyunca dunyalar benim oldu :)
Sagol canim duyduk sukurler olsun. 3 hafta sonra gelin dedi. İlac felan vermedi. Vitamin mineralleri dogal yollarla almani oneririm dedi. Balik sevmiyorum hic yiyemezsen ilac yazariz zorla biraz dedi bakalim.
Ben kahvaltı, yiyemesem yoğurda bal, ceviz, incir, tarçın falan ekliyorum, böyle yiyorum. Ama canimda hep börek çekiyor , direniyorum yememek icinGünaydın kızlar. Bisey sormak istiyorum. Ben kahvaltı yapamıyorum 2 haftadır peynir yumurta hiçç yiyemiyorum. Şu kahvaltının daha basit yolu yok mu yaaaa1,5 saattir uyanığım ne yesem diye dusunuyorum
Ne guzel..bizimde gecer insallah..su bile icemiyorum..khvaltiyi unuttum zaten.Benim Max. 3 hafta sürdü, şiddetli değildi. Şimdi hamdolsun iyiyim . Çok çok az var.. İştahsızlık var ama. Yesem midem Bulanacak gibi.
Aynen öyle canm yaa insan huzursuz oluyot2 haftadir sadece ceyrekten az ekmek araso peynir yiyorum.baska bisy almiyor midem
Bugün tam 7+0. Aynen bir hafta sonra yani 7 haftalık olunca gidin demişti. Daha doğrusu kan sonucuma ve haftaya göre görünmesi gerekiyor demişti. Bugün akşama doğru randevum var bakalımCanim şuan kaç haftaliksin bir hafta sonramı gidin dedi doktor
Benimde oyleeBen kahvaltı, yiyemesem yoğurda bal, ceviz, incir, tarçın falan ekliyorum, böyle yiyorum. Ama canimda hep börek çekiyor , direniyorum yememek icin
Tonbaligi onermiyolar galiba canim. Hangi baliklari yiyebilirz diye internete bakmistim da 1 2 baligi onermiyolardi. Dr danis bence canim.Canım bende duydum çok şükür. Aynen en güzeli doğal yolla almak. Balık zorlasam yermde Ama bulamıyoruz ki hiç bereketli değil bu dönem. Tonbalığı nasıl olur acaba onuda sevmem hiç :)
Tonbaligi onermiyolar galiba canim. Hangi baliklari yiyebilirz diye internete bakmistim da 1 2 baligi onermiyolardi. Dr danis bence canim.
Ben balik sevmem kirk yilda 1 yerim. Esim de baliksiz duramaz. Gecen buyuk balık aldik govdesini degil de kafasini yedim. Normalde karsimda biri yese tiksinirim. Bu hamilelikte sevmediklerimi yemeye sevdiklerim de midemi bulandiriyo. Sizlerde de oyle oluyo mu?