- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batıl inanç diyorum ben. Bebegin ömrü kısalırmış. Çok saçma.Kizlar birsey sormam lazim hamilelikte saç kesilmez diyorlar ne diyorsunuz bu konuda
caniimmm cok uzuldum rabbim hayirli zamanda verecek insallah uzulme rabbim tez zamanda sanada nasip.etsin yine insallahMerhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.
Ayrıca sayfayı devralmak isteyen arkadaşlara sayfayı devredebiliriz @Kazen yardımcı olursan sevinirim
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.Merhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.
Ayrıca sayfayı devralmak isteyen arkadaşlara sayfayı devredebiliriz @Kazen yardımcı olursan sevinirim
canim tebrik ederim masallah rabbim.butun bebislerimiz korusun aminKızlar kalp atışını duyduk Hepimize allah sağlıklı bebekler doğumlar nasip etsin
Merhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar clexan kullanan arkadaşlarım ilaçları ücretli mi alıyorsunuz yoksa sgk karşılıyor mu?ayda 450 tlyi buluyor bu ilaç o yüzden merak ettim.
Bnce de yaBatıl inanç diyorum ben. Bebegin ömrü kısalırmış. Çok saçma.
Allah yardımcınız olsun... İnşallah kısa zamanda, sağlıklı gebeliğiniz olur.Merhaba kızlar malesef kalp atışını alamadık farklı doktorlara da gittim bekledim de değişen bişey olmadı şimdi hastanedeyim yarış işlemleri tahliller yapılıyor yarın kürtaj olacağım yine olmadı napalim rabbim ne zaman ol derse o zmn olacak allah sizlere evlatlariniza sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin.
Tek belirtim kabızlık ama çok şiddetli diye hep söylüyordum ve gerçekten bir çok şey denedim. Bugün kontrolüm vardı kabızlıktan dolayı düşük tehlikesi var dedi doktorum. Zorlanmaktan olmuş. Kesinlikle kendini sıkma ıkınma, kati gıdaları tamamen kes ve sıvı beslen, her gün aynı saatte tuvalete git otur uzun uzun dedi. Tabi ki bol da su. Hap verdi düşük önleyici. Inşallah bi sıkıntı çıkmadan atlatırız.Ben mayalıyorum günlük düşün hergün 2 bardak içiyorum ona rağmen tık yok her yolu denedim bu bir süreç demekki inşallah gecicek
Kabizliktan oldugunu nasil anladiTek belirtim kabızlık ama çok şiddetli diye hep söylüyordum ve gerçekten bir çok şey denedim. Bugün kontrolüm vardı kabızlıktan dolayı düşük tehlikesi var dedi doktorum. Zorlanmaktan olmuş. Kesinlikle kendini sıkma ıkınma, kati gıdaları tamamen kes ve sıvı beslen, her gün aynı saatte tuvalete git otur uzun uzun dedi. Tabi ki bol da su. Hap verdi düşük önleyici. Inşallah bi sıkıntı çıkmadan atlatırız.

8+3 sata gore ama bugün çok net göründü ve 9+0 cıktı.Kizlar 8 9 haftalarda ultrasonda bebegi net gorebildinizmi cok merak ediyorum bende haftaya gitcem ins gormeyi umut ediyorum
Kabizliktan oldugunu nasil anladi
.ilginc geldide..![]()
Düşük geçmişin var sakın doktora danışmadan hareket etmeMerhaba arkadaşlar sizlere bir akıl danışmak istiyorum. Ben iki kez düşük yaptım şuanda tekrar hamileyim 7+4. Gebeliği öğrendiğim ilk haftalarda lekelenmem oluyordu iki hafta proluton depot iğne vuruldum.ve günde iki kez 200 mcg progesteron fitil olarak kullandım. Çok şükür geçti lekelenmem. Şimdi progesteronu bire indirsem doktorculuk oynamış olur muyum? Doktora geçen hafta sormuştum 11. Haftaya kadar devam demişti.
Elhamdulillah şimdi çok daha iyiyim iştehsizlık da azaldı. Daha iyi olacak inşallahKizlar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor
Biz 8+6 olduk bulanti kalmadi sukurler ama uyku cogaldiElhamdulillah şimdi çok daha iyiyim iştehsizlık da azaldı. Daha iyi olacak inşallah