- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Sezaryen oldu arkadaşım sorun yaşamadıBenim de cevremden orda dogum yapip memnun kalanlar var. Ben de yakın oturuyorum ztn. Ins ben de iyi tecrubeler yasarim, bakalim:)
Umarım sen de memnun kalırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezaryen oldu arkadaşım sorun yaşamadıBenim de cevremden orda dogum yapip memnun kalanlar var. Ben de yakın oturuyorum ztn. Ins ben de iyi tecrubeler yasarim, bakalim:)
Allah korusun bèn de korkuyorum ondan ama insallah 14.15. haftadan sonra gecer.o umitle gun sayiyorumYa ben anladım kusmalar mide bulantısı benim doğurana kadar devam edecekMoralim çok bozuk ya
Çok üzüldüm canım Allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik nasïp etsin inşallahBilemiyoruz cnm patalojiye ve genetik taramaya gönderildi ama ben ilacı bıraktığım için öyle olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bi sorun yoktu herşey çok güzel ilerliyordu 11. Haftada bunun olması tesadüf değil diye düşünüyorum. Sonuçlar çıkınca anlıycaz sorunun ne olduğunu![]()
İnşallahAllah korusun bèn de korkuyorum ondan ama insallah 14.15. haftadan sonra gecer.o umitle gun sayiyorum
Itp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...![]()
Amin canım. Benimde 4 temmuz çarşamba günü. Ben bugüne kadar hep tüp bebek merkezindeki doktoruma gittim. İlk kez normal kadın doğum dr a gidicem. Gideceğim dr u tavsiye üzerine seçtik ve ilk kez tanışıcaz bakalım inşallah rahat hissederim. Dr a yakın hissetmek çok önemli bence. Sorularımı rahat sorabilirim :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu arada çok haklısın o korku çok kötüymüş Allah kimseye yaşatmasın.Öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi sağlıkla benimde tüp Bebek tedavisi olmuştu pozitif gördüm ama düşük yaptım ondan hemen sonra doğal yoldan hamile kaldım benimde 8-10 haftalarda iki kere kanama oldu kanama sırasındaki Dr kanama alanı var demişti ozeldeki Dr ben göremiyorum geçmişte olabilir dedi ama korkusu yetti
Gecen hafta cumartesi Dr kontrolü vardı biz sormayinca drda bakmamis ultrason bitip görüşme başlayınca Dr bir sonraki geldiğinizde bakarım dedi pazartesi kontrol var canım
Senin Dr kontrolun ne zaman
Canım Allah sağlıkla bebek nasip etsin.. Çok geçmiş olsunItp hastasıyım cnm. Trombosit sayısı düşüklüğü. İlacı doktor kesti 3 gün sonra bebişimin kalp atışı durdu ve dün kürtaj oldum maalesef...![]()
evet canjm yarin herkes beni etiketleyip kilo bildirimi gecsin zaten 2 gun var ay sonhna@Ytmz Canım ay sonunda tartılacak miyiz![]()
Canım bilgileri mi yazıp seni etiketledm ama listede ismimi göremedim hala@Zeynep6302 cook gecmis olsun kuzum cok uzuldum rabbim sabrini versin tez zamanda saglikli bir gebelige kavustursun canimm

evet ama kesin diyemem dedi valla bekliyorum bakalimAmin canım hepimize nasip etsin inşallahinşallah bakalım ne zamana kısmetimiz seninde kızmış herhalde hayırlı olsun
Aminn arkadaşım hepimizinkini inşallah
Sağol arkadaşımvallahi gönülden geçen o yalan değil ama Rabbim hayırlısını versin bir kızım var 4 yaşında bir kız daha ben istiyorum e erkek olmasını da eşim
![]()
Ilk sayfada lustede yaziyirKizlar cinsiyetini ogrenen arkadaslari listeye yazarmisiniz bizde gorelim bebisler kizmi erkekmi yazilarinizin hepsini okuyamiyorum merak ediyorum![]()
Geçmiş olsun canım. Bence doktora gitmelisin.Kizlar herkese gunaydin! Bogazim cok fena sismis, yutkunmakta zorlaniyorum. Bal limon ve sirke denedim. Baska ne yapabilirim? Doktora gitsem mi acaba?
Geçmiş olsun arkadaşım. Elma sirkesini azıcık bardağın dibine koy ve üstüne normal su ekle. Günde 3 4 kere tekrarla bunu. İnşallah bişeyin kalmaz.Kizlar herkese gunaydin! Bogazim cok fena sismis, yutkunmakta zorlaniyorum. Bal limon ve sirke denedim. Baska ne yapabilirim? Doktora gitsem mi acaba?
Valla nerden geldiyse anlamadim. Hava degisimi yaptim ondan oldu herhalde. Sag ol canim. Gidecegim insallahGeçmiş olsun canım. Bence doktora gitmelisin.