- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
doktoramı sordun yoksa personele mi canımDoğum şekline göre 4.700.tl-5.400.tl arası fiyat verdiler cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktoramı sordun yoksa personele mi canımDoğum şekline göre 4.700.tl-5.400.tl arası fiyat verdiler cnm
Aaa cok iyi fiyatBirinde 1500 diğerinde 1165 dediler
Fiyat alma birimi ile görüş onlar ilgileniyorlar cnmdoktoramı sordun yoksa personele mi canım
Ay canım Allah yardımcın olsunbende bir dönem çalışmıştım o şekılde kasadaydım bır bayan gıyım magazasında ama aynı zamanda oturmak ıcın tabure yoktu malesef gercekten cok yorucu oluyordur Rabbım yadım etsın Güç kuvvet versın sıze, bebeğinle konus ben oyle yapıyorum haftada bır yada 2 yüklemelerım oluyor sureklı egıl kalk yapmak zorunda kalıyorum ve ınanılmaz bel ağrım oluyor kıtlenıyorum. Korka korka beklıyorum yuklemelerı bu sefer konustum annene yardımcı ol dedım bıraz yorulucaz sonra dınlenıcez dedım sende guclu bu bebeksın falan cok sacma belkı ama iyi hıssettırıyor ve guc buluyorsun ben buluyorum yanı :)))
Cnm bende kilo almadm ama bnmde göbeğim belli olmaya başladı.Pantalonlar oluyor ama belden hafif sıkma başladı beli bol pantalonlarımdam giyiyorum sorun olmuyorKızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?
Ahh canimm insallah, kucuk savascim o benim. Sag ol rahatlattin beni cnm ins hepimiz sag saglim alicaz kucaklarimiza evlatlarimizi.Sen benden bir hafta büyüksün canım ben 12 bitirip 13 ün içindeyim :)
Amin amin arkadaşım merak etme miniğin bu sefer seni bırakmıcak savaşçı o kanamaya bile baş kaldırdı sana sıkı sıkı tutundu annesi herşey güzel olacak inşallah
Sabah yazmıştım otobüste yer verilecek kadar sistimKızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?
tabiyki bu şişkinlik bebek degil ama son bi kaç gündür alt karin bolgemde rahminin büyüdüğü nu hissediyorum boyle avcum kadar çıkıntı oldu ben geçen hafta hamile pantolonu giymeye başladım çünkü pantolonlarım hem sıkıyo hende iğne kullanıyorum iğne yerlerim açıyordu bencede dar giyme şöyle bisey okumuştum dar kıyafet kan akışını yavaslattigindan bebişin oksijen alışında yavaş olacakCanim seninle ayni tarihimiz :) valla bende de gobek cikti yaklasik 2haftadir pantalonlarim oluyor ama dugme patlucak gibu ve nefes alamiyorum o yuzden beli bol pantalonlar veya elbise tercih ediyorum.Kızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?
Kız 4 cm daha etkiler mi sıkmıo da pantalonlar, yine de dikkat ediyim:)Sabah yazmıştım otobüste yer verilecek kadar sistimtabiyki bu şişkinlik bebek degil ama son bi kaç gündür alt karin bolgemde rahminin büyüdüğü nu hissediyorum boyle avcum kadar çıkıntı oldu ben geçen hafta hamile pantolonu giymeye başladım çünkü pantolonlarım hem sıkıyo hende iğne kullanıyorum iğne yerlerim açıyordu bencede dar giyme şöyle bisey okumuştum dar kıyafet kan akışını yavaslattigindan bebişin oksijen alışında yavaş olacak
Dedigim gibi sadece bi dr makalesinde okumustum.Kız 4 cm daha etkiler mi sıkmıo da pantalonlar, yine de dikkat ediyim:)
Ben normal muayene randevusu aldım gittim 9+5 ken gitmiştim daha zamanı var diye bana tam 12. Haftayı doldurduğum güne randevu verdiler ben onu bekliyorum daha zaten günüm gelmediTeşekkürler, devlette sonraya randevu veriyorlarsa madem ben gideyim buna, yoksa zamanını kacirirm
Benim oğlumda da bu gebelikte erken çıktı karnım bir aydır karnım belli benimKızlar ya göbeğiniz çıkmaya başladı mı sanki benim bu hafta biraz belirginleşti, özellikle akşamları erken değil mi daha? Geçen hafta dr da tartıldığımda kilo almamıştım. Bir de ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, şuan bir sıkıntı yapmıyor. İşteki arkadaşlar dar pantalonlar giyme, topuklu giyme diyip duruyor? Sizler ne durumdasınız?
Antalya medicalpark 3.500-4000 dediÖzel hastahaneye gidenler dogum ücretlerini öğrenenler varmı?????
Rahimde plesanta içinde sıvısı ve eşi var sadece bebiş değil sadeceKız 4 cm daha etkiler mi sıkmıo da pantalonlar, yine de dikkat ediyim:)