Farabide hangi doktora gidiyosun canım. Kaç lira istediler?? Ben selçukluya gidiyorum da daha fiyat öğrenmedik, 3 yıl önce 1200 civarıydıKonya farabi
canım ben bu hafta acil bi durum olunca tanımadığım bi doktora gittim, il dışındayım. Göya buranın en iyi doktoruymuş da, dedim vitamin başlıcaz mo, 4. Ay bitene kadar folik asite devam et dedi, dvit al dedi. Bende decaviti sordum. Gerek Yok ona başlarsanda folik asiti kes dedi, napsam kendim ilaç başlasam mıKizlar, doktorum 12. Haftadan itibaren bu hapi kullanmami istedi. Ben sadece omega 3 diye dusunmistum ama icinde folik asitten demire, cinkodan b vitaminine her şey var. Çok iyi beslendigimi soyleyemem aslinda iyi oldu vitaminler olmasi ama bundan veya buna benzer multivitamin kullananiz var mi![]()
şuan neler içiyorsun canım? İmom a başlayınca folik asiti kestin mi?Ben de imom kullanıyorum ve gerçekten etkili. Tırnaklarım asla uzamaz tırnaklarım bile sertleşti. Hatta miniğimin gelişimi önden gitmeye başladı. Ki o kadar mide bulantısı kusmaya benim ayakta durmam zordu
valla ben çok ilerlemeden parol içiyorum canım, çünkü ilerlediğinde çatlıcak gibi oluyor ve ne yapsam geçmiyorKuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben![]()
bi tavsiye üzerine bende yapmıştım bunu, ve karabiber Alerji yaptı anlıma, kıpkırmızı oldu kabardı iyice :))44.5 kg ben bas agrisi icin bir tulbente limon dilimleri koyuyorum uzerine de karabiber atiyorum uyuyorum rahatlatiyor beni