2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim doktorun no su varaa yollasana. Ben de dun kan verdim 1haftaya cikar vatsaptan yolla bana bosuna buraya gelme dedi :) yada instagramda bazi doktorlar cevap veriyor ya onlara gonder bi oalmadi :))
Canm devler hastanesi ya no vermiyorlar:) ozeldeki dr a yarın gidecem. Testi özelde tekrar yapmayı düşünüyorum yarın bakalim

:KK68: 14 temmuzda 2li için gittiğimde bende 12+4 olacağım yaaa %100 erkek mi dedi offf bana da söyler dimmiii o gün cinsiyetini:KK71:çooook heyecanlıyım cinsiyet için. 1. de ne olursa diyordum oğlum olunca şimdi kız olsun istiyorum :KK200:

İnşallah soyler :)))

Eki Görüntüle 2164423
Kizlaaaaar ikili taramanın sonucu çıkmış ama dr yoktu gösteremedim. Sizce sonuç neyin nesi

Sonuçlar çok güzel. .. hayırlı olsun..

Merak etme azalmada oluyor bir sikinti yoktur ❤ bende hic olmadi bulanti mesela herkesde degisik oluyor ❤
Teşekkür ederim, rahatladım biraz daha :) Bulantı yaşamayanlar çok şanslı,ben yeni toparlandım çok kötüydüm. Ama olsun, sağlıkla gelsin bebeğim de çekerim ben ;)

Canm devler hastanesi ya no vermiyorlar:) ozeldeki dr a yarın gidecem. Testi özelde tekrar yapmayı düşünüyorum yarın bakalim
Sonucun normal gözüküyor riskin cok düşük. Ozelde niye testi tekrar yaptirmayi dusunuyorsun ki ? Develt hastaneleri ikili testleri hizmet alimi ile ozel laboratuvarlara baktırıyor ben kendim laboratim bizim hastanemiz oyle yapiyor istanbulda özel bir laboratuvara gidiyor kanlar. Ozeldeki doktorun ense kalınlığına baksin yeterli bence.

Kizlarr doktordan ciktim simdi cok sukur her sey yolunda. Kanama alanim gecmis Allaha binlerce sukur. Zaten bebek buyuyor artik kanama alani olmaz kolay kolay dedi doktor. Bas asagi duruyordu sipa :) yalniz idrara sıkışık değildim cinsiyetini bugun görebilirim vaktin varsa idrara sıkış gel dedi. Su anda sular sodalar aldim bir suru iciyorum merak iste :) bir daha giricem bugun cinsiyeti gormesi icin.

Kizlarr doktordan ciktim simdi cok sukur her sey yolunda. Kanama alanim gecmis Allaha binlerce sukur. Zaten bebek buyuyor artik kanama alani olmaz kolay kolay dedi doktor. Bas asagi duruyordu sipa :) yalniz idrara sıkışık değildim cinsiyetini bugun görebilirim vaktin varsa idrara sıkış gel dedi. Su anda sular sodalar aldim bir suru iciyorum merak iste :) bir daha giricem bugun cinsiyeti gormesi icin.
hadı bakalım ınsallah cok sevındım guzelce tut sen oyle gır bıdaha merakla beklıyoruz :)

Teşekkür ederim,inşallah hepimiz sağlıkla,hayırla alırız kucağımıza bebeklerimizi :) Benim kafamı karıştıran 12 haftaya kadar genellikli artarmış ya hcg değeri,o yüzden bulantı olur zaten ve 12.haftadan sonra geçer genelde bulantı derler. Allah korusun bende hcg artmıyor mu dedim.. Haftaya kontrolüm var artık o zamana kadar bekleyecem :p
6.haftada basladi 2 3 gundur biraz iyiyim... bugun 12+1 yani 11+5 de azaldi..3 gundur 1 kez cikardim :) bugun daha iyiyim sanki.. cok sukur

Gozun aydin canim...
Bekliyoruz cinsiyet haberini :emir_bebek:

6.haftada basladi 2 3 gundur biraz iyiyim... bugun 12+1 yani 11+5 de azaldi..3 gundur 1 kez cikardim :) bugun daha iyiyim sanki.. cok sukur
Ya işte senin tam dedikleri gibi olmuş,12.hafta içinde azalmış. Benim erken azaldı ya,panik ondan :) Sevindim senin adına,mide bulantısı çok zor..Sağlıkla gelsin bebişin ;)

Sonucun normal gözüküyor riskin cok düşük. Ozelde niye testi tekrar yaptirmayi dusunuyorsun ki ? Develt hastaneleri ikili testleri hizmet alimi ile ozel laboratuvarlara baktırıyor ben kendim laboratim bizim hastanemiz oyle yapiyor istanbulda özel bir laboratuvara gidiyor kanlar. Ozeldeki doktorun ense kalınlığına baksin yeterli bence.
Olmadı dediğin gibi yaparım canm bu sonucları gösteririm bi de ultrasonda baksa yeterli olur herhalfe

Kızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce

Kızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce
genelde 2 saat aralıklarla mola verip haraket ettiğiniz surece ve rıskı bı durum yoksa verıyolar.Sadece otobus yolculuguna pak sıcak bakmıyorlar onda da ıstedıgın zaman mola veremedıgın ıcın

Back
X