2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bişey sorucam çin takvimi doğru çıkan oldumu ?
(Ben daha öğrenemedim ya cinsiyeti heryolu deniyorum):anneadayı:
Ben başta ona bakıp denemiştim. :olamaz: Kız olsun istiyorduk. Bulunduğumuz ay kız gösteriyordu, sonrakiler hep erkekti. Dedim oldu oldu. :)))) Kesin öğrenemedik 2 hafta sonra gideceğiz tekrar ama, doktor 11 ve 12. haftalarda hep kıza benziyor dedi. :)

Kızlar bu forumda mesaj paylaşıldığı an silmek gibi bi alternatif yok mu ? Öylece kalıyor mu bütün yazdığımız konularda?

Ben başta ona bakıp denemiştim. :olamaz: Kız olsun istiyorduk. Bulunduğumuz ay kız gösteriyordu, sonrakiler hep erkekti. Dedim oldu oldu. :)))) Kesin öğrenemedik 2 hafta sonra gideceğiz tekrar ama, doktor 11 ve 12. haftalarda hep kıza benziyor dedi. :)
Sende tutmuş veya denk gelmiş canım gözün aydın

Maviiece Maviiece bilmiyorumki canım emin olamadı demekki

Silmek yok sanırım tecrübeli arkadaşlar belki biliyordur
Düzenleme yapıp içeriği silebilirsin yazdığın mesajların

Başı ağriyanlardan selamlaar...basim.tuttu yine süt icip yaticam babanem.okumustu iki gun once eli dili uğurludur okumaya bas agrim olmamaisti 2 gundur basladi yine mi okutsam nazar olmus cok :D iyi geceler

Kızlar bişey sorucam çin takvimi doğru çıkan oldumu ?
(Ben daha öğrenemedim ya cinsiyeti heryolu deniyorum):anneadayı:
ahahah aynı ben, bende baya birşey okudum bır ıkı tanesını paylaşayım gobek kılları yukarı doğru ıse yonu erkekmiş :D aşağı doğru ise kızmış :D cınsıyetını oğrenenler baksın ve yaazsın lütfen bakalım tutuyormu :D 2. rus takvımı diye birşey erkekler 4 yılda bır hucre yenılemıs kadınlar 3 yılda bır doğum yılından ıtıbaren erkek ve kadının yıllardan 4 4 kadından 3 3 artıra artıra sayıyoruz en son kım hucre yenılemısse onun cınsıyetınden oluyormus 2018 yılına kadar :D internette onlıne da hesaplanıyor

Back
X