2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar. Yakin arkadaslarimdan biri dun dogum yapti. Bugun hastaneye ziyarete gidecegim. Ilk defa bu kadar yakin biri dogum yapiyor acikcasi giderken ne alınır hediye olarak hic bilemedim. Altin taksam uygun olur herhalde?

Altını mevlüdünde götürürsün bence, çikolata falan gibi bişe götürsen daha iyi değil mii? Bende anlamam o işlerden de kuzenlerim falan doğum yaptığında annem bana öyle yap demişti :D Mevlüdde herkes görcekmiş ne taktığımı :D :D

Cok heyecanliyim yarin doktor randevum var rabbim kismet ederse videoyada cekecegim cok merak ediyorum.ilk kez gorucez hareketlerini saglikla gormek nasip etsin rabbim.saat 9 da randevum
ay mutlaka cek bır kere bıle olsa sonradan ona bakıp ızlemek o kadar mutluluk verıcı kııı :)) Benim ailem uzakta oldugu ıcın anneme gondermek ıcın doktordan rıca ettım cektım ama iyiki cekmısım dıyorum :))

Kızlar merhaba, kısmetse ben de 2019 ocakta doğum yapacağım. Bebek alışverişine başlayan var mı nerden başlıyorsunuz almaya? Benim ilk doğumum olacak ne almam gerektiğine dair hiç bir fikrim yok. 2018 ocak annelerinin alışveriş forumuna baktım ama kafam daha çok karıştı 1000 sayfa var takip edemedim. Yeni başlayanlar için öneriniz var mı :)

Kızlar merhaba, kısmetse ben de 2019 ocakta doğum yapacağım. Bebek alışverişine başlayan var mı nerden başlıyorsunuz almaya? Benim ilk doğumum olacak ne almam gerektiğine dair hiç bir fikrim yok. 2018 ocak annelerinin alışveriş forumuna baktım ama kafam daha çok karıştı 1000 sayfa var takip edemedim. Yeni başlayanlar için öneriniz var mı :)
Canim senin ilk biliyorum heycanlisin simdiden almak istiyorsun ama daha çok erken 6 yada 7. Ayda alabilirsin bazi magazalarda yaz sonu kampanyalari oluyor o zamanlarda da seneye yaz icin alinsa cok guzel oluyor bi cok uygun şey bulabiliyorsun ama bizim ocak bebegi olacak mesela ben kizimda 3 4 takim zibin almistim 5 6tane tulum ayakli pijamalar onlar cok guzel onden çıt çıt lı tekli zibinlar zaten 3 4 aylik oluncada istedigino giydiriyon artik

Canim senin ilk biliyorum heycanlisin simdiden almak istiyorsun ama daha çok erken 6 yada 7. Ayda alabilirsin bazi magazalarda yaz sonu kampanyalari oluyor o zamanlarda da seneye yaz icin alinsa cok guzel oluyor bi cok uygun şey bulabiliyorsun ama bizim ocak bebegi olacak mesela ben kizimda 3 4 takim zibin almistim 5 6tane tulum ayakli pijamalar onlar cok guzel onden çıt çıt lı tekli zibinlar zaten 3 4 aylik oluncada istedigino giydiriyon artik

Evet çok heyecanlıyım cinsiyet de belli olunca insan ister istemez özeniyor :) pantolonlarım sıkmaya başldı eşim de önce kendine al bebeğe daha vakit var diyor ama aklım sadece bebeğe gidiyor. 1-2 ay daha beklerim cinsiyet kesinleşinceye kadar ama çok geçe de kalsın istemiyorum dayanamam:)

Lansinoh kaydettim seni .
Teşekkürler hanımlar
birdee kızlar göğüs kalkanını cok onerıyolar yara falan olduğu zaman memein üzerine birşey değmiyor kremı emebılıyor ve yara kendını daha cok topluyor hava alabıldığı ıcın youtube da bır kız anlatmıstı lansınoh kremle goğüs kalkanı avent in var o onu kullanmıs , birde chıcconun var sanırım 50-70 arası fıyatı

Evet çok heyecanlıyım cinsiyet de belli olunca insan ister istemez özeniyor :) pantolonlarım sıkmaya başldı eşim de önce kendine al bebeğe daha vakit var diyor ama aklım sadece bebeğe gidiyor. 1-2 ay daha beklerim cinsiyet kesinleşinceye kadar ama çok geçe de kalsın istemiyorum dayanamam:)
Ayy canim ya cok heycanlisin belli dedigin gibi cinsiyet belli olunca yavas yavaş baslarsin♥

Yaa teyzelerim bu doktorlar anamı meraktan çatlatacak kız mıyım ben erkek mi :p Bacak arasına baktı kardeşim, eşim ve ben çıkıntı gördük hatta sorduk gülümseyerek daha belli olmaz dedi :KK53:
Ense kalınlığı 1 çıktı usg de herşey yolunda dedi radyoloji, kan sonucu da salı akşamına çıkacakmış ;)

upload_2018-7-5_10-7-53.webp

ben her ay ufak ufak bırseyler almayı planlıyorum acıkcası, hepsini bı anda almaya kalkınca masraf da buyuk oluyor elbet sağdan soldan bırseylerde alınıyor o yuzden cok fazla kucuk seylere dadanmayın derim :D çünkü yeğenime hep 0-3 ay almıslar mınık mınık 4 .ayında suan 6 ay en az gıyıyor coğu 0-3 ayıda giyemedı. Diyorlarkı atıyorum yenıdogan takımları zaten alnır 5 parça 10 parca neyse bı kactane tulum falan, cok cabuk toparlıyo gercekten bebekler gördüğüm kadarıyla 0-3 ay ıcın 3-6 ay alın yazmıslardı 3-6 ay ıcınde 6-9 ay ıdeal oluyor dıye bı sıtede gormustum ben herhalde en sona bebek arabısyla mobılyayı bırakırım bebek arabasında kararlastırdım sayılır ama daha onumuzde zaman var Allahın ıznıyle o gunlerı gorelım ınsallah

Yaa teyzelerim bu doktorlar anamı meraktan çatlatacak kız mıyım ben erkek mi :p Bacak arasına baktı kardeşim, eşim ve ben çıkıntı gördük hatta sorduk gülümseyerek daha belli olmaz dedi :KK53:
Ense kalınlığı 1 çıktı usg de herşey yolunda dedi radyoloji, kan sonucu da salı akşamına çıkacakmış :KK66:

Eki Görüntüle 2165147
cok sevındım canım sağlıkla gelsınler inşallahhh :))) keske soyleseler nolur kı yanıcıkıntı her turlu oluyor kuzum bebıslerde onemlı olan hangı yone dogru cıkıntı olduğu :)

cok sevındım canım sağlıkla gelsınler inşallahhh :))) keske soyleseler nolur kı yanıcıkıntı her turlu oluyor kuzum bebıslerde onemlı olan hangı yone dogru cıkıntı olduğu :)

Aşağıdan tam bacak arasından baktı yukarı doğru bişey gördük bilemiyorum ki kordon oradan görünür mü :))

ben her ay ufak ufak bırseyler almayı planlıyorum acıkcası, hepsini bı anda almaya kalkınca masraf da buyuk oluyor elbet sağdan soldan bırseylerde alınıyor o yuzden cok fazla kucuk seylere dadanmayın derim :KK70: çünkü yeğenime hep 0-3 ay almıslar mınık mınık 4 .ayında suan 6 ay en az gıyıyor coğu 0-3 ayıda giyemedı. Diyorlarkı atıyorum yenıdogan takımları zaten alnır 5 parça 10 parca neyse bı kactane tulum falan, cok cabuk toparlıyo gercekten bebekler gördüğüm kadarıyla 0-3 ay ıcın 3-6 ay alın yazmıslardı 3-6 ay ıcınde 6-9 ay ıdeal oluyor dıye bı sıtede gormustum ben herhalde en sona bebek arabısyla mobılyayı bırakırım bebek arabasında kararlastırdım sayılır ama daha onumuzde zaman var Allahın ıznıyle o gunlerı gorelım ınsallah
Evet hepsini bir anda almak çok zor olur bizim için de. Bir de son aylarda hem hava soğuk olacak hem ağırlaşmış olcam diye 7. Ayda her şeyin hazır olmasını istiyorum. Dediğin gibi en sona mobilyayı bırakıcaz biz de :)

Ense kalınlığı 1 çıktı usg de herşey yolunda dedi radyoloji, kan sonucu da salı akşamına çıkacakmış :KK66:

Eki Görüntüle 2165147

Maşallah miniğine maşallah hayırlısı ile gelsin kuzu canım bir sonraki kontrole belli olur cinsiyetler artık tam anlamı ile

Aşağıdan tam bacak arasından baktı yukarı doğru bişey gördük bilemiyorum ki kordon oradan görünür mü :))
doktorlar zaten genelde kordonla cok karıstırdıkları için beklemeyı tercih ediyolarmıs bakalım bugun bende 12+0 ım doktora bıdahakı randevu 21 temmuz ınsallah söyler :))

Maşallah miniğine maşallah hayırlısı ile gelsin kuzu canım bir sonraki kontrole belli olur cinsiyetler artık tam anlamı ile

doktorlar zaten genelde kordonla cok karıstırdıkları için beklemeyı tercih ediyolarmıs bakalım bugun bende 12+0 ım doktora bıdahakı randevu 21 temmuz ınsallah söyler :))

Temmuz sonunda randevum yaa gerçekten 16. haftayı bekliyorlar :))

Back
X