2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkeze iyi akşamlar.uzun zamandır ilk defa bugun elbise giydim.eşim bakıp bakıp gülüyo ablama foto yolladim oda çok abarttı 9 aylık gibi olmuşsun diyo kilo almadığım halde neden bukadar şişiyorum anlamadın gitti.ha hoşuma gidiyomu inanılmaz hoşuma gidiyo ama ne bilim daha çok erkennnn
Ben de anlamıyorum . Anlarsan Bana da anlat canım. Düzenli yürüyüşe başlayacağım artık. Hormonlardan şişiyoruz bence

Malesef ucu olmayinca zor oluyor biz 1 hafta 10 gun perisan olmustuk tutamadi emmedi sonuc sarilik oldu uyanmiyordu topuklarina vurarak zorla uyandiriyoduk emsin diye ememiyordu ayy ne gunlerdi makinada sorun yasamadim ama o da bi yere kadar
Yaa off en korktuğum şey ve başımdaki insanlar bebek sürekli emmeli emmiyorsa uyandırılmıyordur diye çevredeki anneleri suçlayan insanlar. Bana sinir krizi geçirtirler çok üstüme gelirlerse inşallah süt sağma makineleri işe yarar inşallah bebeklerimiz sarılık olmaz :(

Yaa off en korktuğum şey ve başımdaki insanlar bebek sürekli emmeli emmiyorsa uyandırılmıyordur diye çevredeki anneleri suçlayan insanla. Bana sinir krizi geçirtirler çok üstüme gelirlerse inşallah süt sağma makineleri işe yarar inşallah bebeklerimiz sarılık olmaz :KK43:
En iyisi kimse olmayacak yanında, ablam gelir benim 3 gün kalır maksimum gider çünkü onunda çocukları var, 1 hafta da eşim izinli desek, bebikimle başbaşa kalacağız sonrasında :) annelik içgüdüseli illa ki bakarız belki yıkarken zorlanırım ama onda da eşimi bekler beraber yıkarız :)

En iyisi kimse olmayacak yanında, ablam gelir benim 3 gün kalır maksimum gider çünkü onunda çocukları var, 1 hafta da eşim izinli desek, bebikimle başbaşa kalacağız sonrasında :) annelik içgüdüseli illa ki bakarız belki yıkarken zorlanırım ama onda da eşimi bekler beraber yıkarız :)
40 ı çıkana dek bebeğimle başbaşa kalacağımı hiç sanmıyorum :KK43:
7 si dolmadan annelerimiz görür yabancılar asla.
Ama sonra başbaşa oluruz inşallahhhhh . Sürekli yanımda biri olsun ben de istemem

40 ı çıkana dek bebeğimle başbaşa kalacağımı hiç sanmıyorum :KK43:
7 si dolmadan annelerimiz görür yabancılar asla.
Ama sonra başbaşa oluruz inşallahhhhh . Sürekli yanımda biri olsun ben de istemem
Kendi aileme uzak oturuyorum annem yaşlı gelip kalsa da bana bir yararı olmaz ablam kalsa kalsa 3-4 gün kalabilir, eşimin ailesinin kalmasını geçtim bebeği görmeye gelmelerini bile istemiyorum o yüzden ilk haftadan bebişimle tek kalmaya başlarız biz :))

Ya benim göğüs uçlarım küçük biraz büyüdü ama çıkık değil pek. Çok korkuyorum ememez aç kalır sarılık olur ilk günler diye acaba elektrikli makinelerde sorun olur mu?

Canim ben kizimda durmadan emzirmeyz calistim ilk baslarda, ama inanki okdr acidi oldr yara olduki halbuki krem surmeye cok erkenden baslamistim malesef pek faydasi olmadi. Hemsireyi cagirdim dedim bu boyle olmicak cocuk resmen acliktan agliyordu meger tikaniklik olmus sutum gelmemis pek bende geliyor sandim. sicak kompres yaptik gogusume, ama emzirzbilcek durumda degildim acidan dislerimi skyrdm ricada bulundum elektrikli makine getirdi inan varya onu kullandiktan sonra yara mara kalmadi hepsi gecti cok rahatladim ve cok sukur sarilikta olmadi

Bizim bi tek salonda var ama bence her odada olmalı hele mutfakta şart yemek yaparken ben mi pişiyorum yemek mi pişiyor anlamıyorum :KK43:
hih ayni ben aynen oyle vallahi bende yemek yapmiyorum 1 haftadir bas agrisindan bende bu sene taktirdim.kisin yatak odasina taktirdim bide salonda var bence diger onemli olan yatak odasinda klima kesinlikle olmali en azindan baska yerde yatmam yatak tasimam yatagimda yatarim

Yaa off en korktuğum şey ve başımdaki insanlar bebek sürekli emmeli emmiyorsa uyandırılmıyordur diye çevredeki anneleri suçlayan insanlar. Bana sinir krizi geçirtirler çok üstüme gelirlerse inşallah süt sağma makineleri işe yarar inşallah bebeklerimiz sarılık olmaz :KK43:
Canım zamana bırak süt olsun yeter ki şimdi silikon meme uçları bile var o bebe sütü emer nasibiyse sadece bugüne odaklan ve mutlu ol insan kaç kere hamile olur ki..

Yapamıyorum zaten. Jilet de vurmak istemiyorum geriye bir tek eldivenle temizlemek kaliyor. O da uzamasini beklemek demek
Kokunden almamalisin iste jiletle devam etmen gerekiyormus eldivenle alirsan kalinlasmalarina neden oluyormus bende cok sasirmistim ama arkadasima epilasyon merkezi israrla böyle söylemiş

Ayyy ben de evde lazer yapıyordum kurtulmuştum lazeri bırakınca daha çok çoğaldı sanki işkence hemen uzuyor ağdayla aldıktan 10 gün sonra kollarım bile
Canım bende yapıyordum evde, jiletle alındığı için ise yaramadigi yerler çoğaldı , özellikle bikini bölgesi :( Bende mecbur agdayla alıyorum uzatıyor denilse de.
Benim aletimde gebelikten bir yıl önce bırakın uyarisi vardi, sorun olmasa keşke devam ederdim tamamen temiz olana kadar

Yaa off en korktuğum şey ve başımdaki insanlar bebek sürekli emmeli emmiyorsa uyandırılmıyordur diye çevredeki anneleri suçlayan insanlar. Bana sinir krizi geçirtirler çok üstüme gelirlerse inşallah süt sağma makineleri işe yarar inşallah bebeklerimiz sarılık olmaz :KK43:
Korkma simdiden onun stresine girme insallah kolayca emer misil misil uyur kuzular gazsiz sorunsuz huzurlu bir lohusalik donemi geciririz

Canım bende yapıyordum evde, jiletle alındığı için ise yaramadigi yerler çoğaldı , özellikle bikini bölgesi :KK43: Bende mecbur agdayla alıyorum uzatıyor denilse de.
Benim aletimde gebelikten bir yıl önce bırakın uyarisi vardi, sorun olmasa keşke devam ederdim tamamen temiz olana kadar
Evet canım ben de gebelik çalışmalarına başlamadan önce bıraktım kasım ayında zaten martta başladık çalışmalara. Aşırı ışık yaymasa saçmalık derdim ama gerçekten lazer epilasyon tehlikeli aslında

Canim ben kizimda durmadan emzirmeyz calistim ilk baslarda, ama inanki okdr acidi oldr yara olduki halbuki krem surmeye cok erkenden baslamistim malesef pek faydasi olmadi. Hemsireyi cagirdim dedim bu boyle olmicak cocuk resmen acliktan agliyordu meger tikaniklik olmus sutum gelmemis pek bende geliyor sandim. sicak kompres yaptik gogusume, ama emzirzbilcek durumda degildim acidan dislerimi skyrdm ricada bulundum elektrikli makine getirdi inan varya onu kullandiktan sonra yara mara kalmadi hepsi gecti cok rahatladim ve cok sukur sarilikta olmadi
Bende makine kesin alcam çünkü başıma gelecekleri tahmin ediyorum senin yaşadığını annemde yaşamış hatta meme ucu kopmuş o kadar krem kullandığı halde ): bende anneme çekmişim göğüslerim dolgun ama ucu içine gömülü

Back
X