2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eki Görüntüle 2165153 Eki Görüntüle 2165154 merhaba teyzeleri biz geldikk...bebegim iyiymis cok sukur hareketleri de ense kalinligi da iyi dedi doktorum sukur ikili test icin kan verdim 1 hafta sonra cikacak cinsiyeti kucuk oldugu icin tam belli degil dedi net 4. Ayda soyleyecek ama kiza benziyor dedi ayy masallah kuzuma elini acti selam verdi annise babise eliyle ayagini tutuyo topugunu elliyo surekli gernesiyo hopluyo desem yeridir yaramaz sey :KK70: rabbime binlerce kez sukurler olsun darisi bekleyen herkese
Masallah canim... boyle anlatinca sabirsizlaniyorum bende ctesi gidicem :)

Gunaydin kizlar. Yakin arkadaslarimdan biri dun dogum yapti. Bugun hastaneye ziyarete gidecegim. Ilk defa bu kadar yakin biri dogum yapiyor acikcasi giderken ne alınır hediye olarak hic bilemedim. Altin taksam uygun olur herhalde?
Canım hastaneye giderken takını götürme bence Mevlüt'üne gidemesen bile sonra müsait zamanında gidersin hem sohbet hem bebişi görürsün, hastaneye giderken de böyle atıştırmalık kurabiyelerden yanına da meyve suyu falan alabilirsin hatta bu geceyi de hastanede geçirecekse evde borek falan yapıp götürebilirsin diye düşündüm

Kızlar sarı akıntısı olan varmı aranızda krem rengi gibi
Benim sarı değil de beyaz veya su gibi oluyor. İdrarda lökosit çıktı idrar kültürü istedi sonuç daha çıkmadı. Beyaz, renksiz, kokusuz ve kaşıntı yoksa normal beklediğimiz bişey diyor

Gunaydin kizlar. Yakin arkadaslarimdan biri dun dogum yapti. Bugun hastaneye ziyarete gidecegim. Ilk defa bu kadar yakin biri dogum yapiyor acikcasi giderken ne alınır hediye olarak hic bilemedim. Altin taksam uygun olur herhalde?
Madem yakın arkadaşın altını eve götür daha yakışık kalır.
Mesela tuzlu kurabiye götürebilirsin.

Selam kizlar mide bulantisi hala dewam edenler varmi

Ben zofran kullanıyorum o bana çok iyi geldi. Bir gün kullanmasam mahvoluyorum. Bir de dr bu gidişimde kusmalar için zencefilli folik asit vermişti 2 gündür onu kullanıyorum beni çok çok rahatlattı :) Kana kana su içtim ya dün nasıl mutlu oldum :D :D

Slm hamiş anneler.uzun süredir uğrayamadım buralara.eşim senelik izne çıktı.önce evi badana boya yaptık temizlik iş güç eşim de ben de mahvolduk.çok yoruldum.maalesef bayağı bir kimyasal soludum,inşallah bebeğime bi zararı olmamıştır.ama evim misler gibi oldu :21: sonra da ufak bir tatile gittik,bebegim ilk kez denizle tanıştı :emir_bebek:9+4 'te doktora gittik en son her şey yolundaydı kıpır kıpırdı yavrum.haftaya ikili tarama için gidecez.insallah onu da atlatırız hayırlısıyla.bizde durumlar böyle.her gün kusuyorum bulantılar devam,folik asite de devam.

Bu arada ikili tarama sonuçları iyi çıkan ve bebeğinin cinsiyetini öğrenen annelerimizi de tebrik ederim :halay:

Back
X