Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kendimi bildim bileli hep öyle bir sıkıntı olmuyor bende canımKizlar tansiyonum 9 6 devamli sikinti olur mu ?
Benimkide 8 5 canım arada ensede ağrı ve cabuk öfkelenme dışında sorun yaratmıyorKizlar tansiyonum 9 6 devamli sikinti olur mu ?
Tesekkur ederim aman bsy olmasindaBenimkide 8 5 canım arada ensede ağrı ve cabuk öfkelenme dışında sorun yaratmıyor
Sikinti olmazsa problem yok cok korktuk birdenBenimki kendimi bildim bileli hep öyle bir sıkıntı olmuyor bende canım
Benim bazen azalıyor bazen şiddetleniyor bitmicek gibiSelam kizlar mide bulantisi hala dewam edenler varmi
İnşallah canım sağolArkadaşım da böyle bir durum yaşamıştı. Doktor dinlenmesi gerektiğini dikkat ederse eşin yukarıya cikabileceğini söylemişti. Şuan 4 aylık hamile. Bir sıkıntı kalmamış canım. Senin de düzelir inşallah.
vebşnde tansıyonum dusuk hep canım normal tansıyonumda hep dusuktu hala oyle devam edıyor.Ebem düşüktense yüksek olması bızı daha cok korkutur dedi Düşük tansıyon cok korkulacak bırsey değil demiştiKizlar tansiyonum 9 6 devamli sikinti olur mu ?
Sagolasin canim ❤
2. bebeyi düşünüyorsan chiccoya ver o parayı çoook sağlam çooook kullanışlı. biz 9 ay kullandık ve her hafta sonu söküp kendi evimize götürdük hafta içi annemlere getirdik. inanaılmaz rahat. zaten ilk günler görmek istiyorsun yan tarafını açıp yatağa bağladığın için bebek sürekli gözünün önünde duruyor.bende chıcconun anne yanı hosuma gıdıyo ama gereksız pahalı geliyor banasepet beşik falan dansa daha az yer kaplıcak daha sade ve kaldırdıgımda da yer kaplamıcak olan bırsey tercıh etmeyı dusunuyorum şuanlık bu favorı lıstemde kolayca katlanıp da tasınıyor Annemler uzak oldugunda kalmaya gıtsem bıle cok rahat götürülebilir
ve uygunnn
![]()
belki iyi bi kampanya denk gelırse takıp edeyım barı ama genel anlamda bu tarz bişey almayı planlıyorum Allahın izniye inşallah :)2. bebeyi düşünüyorsan chiccoya ver o parayı çoook sağlam çooook kullanışlı. biz 9 ay kullandık ve her hafta sonu söküp kendi evimize götürdük hafta içi annemlere getirdik. inanaılmaz rahat. zaten ilk günler görmek istiyorsun yan tarafını açıp yatağa bağladığın için bebek sürekli gözünün önünde duruyor.
daha doğuma çok var kampanyaları takip et. ben jokerin gece 22 sabah 10 kampanyasından almıştım. akşam otururken saat 22 de msj geldi vee hemen eşime gösterdim bizde bir telaş bitmeden alalım diye :) heyecanımızı gören babam oğluma hediye aldı ucuza getirelim derken beleşe gelmiş oldu![]()
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün..kızının hamileliği ile oğlun arasındaki farklar nelerdi canım gözlemlediğin senceKızlar bugün özele doktora gittim ense kalınlığı olculsun diye hemde belki cinsiyet ogreniriz diye minik bir erkek geliyormuş ❤❤ bir kızım vardi Rabbim nasip ederse birde oğlum olacak❤
Ense kalinligide 1.2 ölçtü bu doktor ama haftaya bi daha gel yine bakalim dedi
Yuksek.olmasindan iyidir. Benim muayene oncesi heyecandan hep firliyor 14/ 9 , 16/ 9 :/ ama normalde 9/6 10/ 6 seyreder hep. Deli cikacagim vallahi.Kizlar tansiyonum 9 6 devamli sikinti olur mu ?
genelde havuzdan daha cok mıkrop kapılır denılıyor ama bılemem tabı denıze sabah ve aksam saatlerınde daha az sakın oldugu zamanlarda gırmeye calısın en azındanKizlar bu arada haftaya bir kac gunlugune Ayvalik Sarimsakli ya tatile gidelim diyoruz. Kanama alanim gecti ama hala progestan kullaniyorum. Doktor Marmara Denizi olmadığı surece sorun olmaz hatta yuzmek iyi gelir dedi ama icim pek rahat degil nedense. Enfeksiyon riskinden endise ediyorum. Sizce denize girmek iyi bir fikir mi? Sarimsakli ya hic gitmedim ama denizi temiz diyorlar .
Gunaydin..hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim .Günaydınlarrr cuma günü geldi yaşasın bu gün sanırım eşikin tayini açıklanacak heyacan var neresi olacak diye hakkımızda hayırlısı olsun
canım sarımsaklı suyu soğuk idrar yollarını üşütebilirsin denize girince hemen mayonu değiştir ıslak kalma dikkat etKizlar bu arada haftaya bir kac gunlugune Ayvalik Sarimsakli ya tatile gidelim diyoruz. Kanama alanim gecti ama hala progestan kullaniyorum. Doktor Marmara Denizi olmadığı surece sorun olmaz hatta yuzmek iyi gelir dedi ama icim pek rahat degil nedense. Enfeksiyon riskinden endise ediyorum. Sizce denize girmek iyi bir fikir mi? Sarimsakli ya hic gitmedim ama denizi temiz diyorlar .