Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek dedi yani direkayyy bu cumartei 12+4 olacağız inşallah bende öğrenirim çoook merak ediyorum. kesin mi dedi yoksa tahmin mi söyledi

yaa iyice heyecan yaptımm :) sağlıkla gelsin minik adamErkek dedi yani direk![]()
Bence pazardan alma. Bazı bebeklerin pamuğa bile alerjisi oluyor. Pazarda %100 pamuklu etiketini bile görsem inanma. Pazar malı kötüdür diye asla söylemiyorum. Aksine orda iyisi de var kötüsü de ve gerçekten ayırt etmek çok zor. Belirli markalardan alırsan onların pamuksuz ürüne pamuklı yazma gibi bit sahtekarlık yapmaları imkansız.Kızlar bugun carsıdaydım hastane cıkısını sordum neladardan baslıyor dıye
35Tl den baslıyormuş 65 Tl ye kadar kumasına bakmadım pamuklu falan mı onuda bılmıyorum sadece dıyatını bıleyım dıye sordum
Bırde paZara sorucaö nasıpse
Tayininiz belli oldu mu canım?canım bence erken 13. haftayı gör derim
benimki belli olmadı erkeğe benziyor dedi kesin olmuyor 11. haftada
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı olur İnşallah.Erkek dedi yani direk![]()
Bugün de bekliyorum inşallah gelir15. GÜNDEN UZUN OLANI HİÇ DUYMADIM CANIM RAHAT OL AZ KALDI BU GÜN YARIN GÜZEL HABERLER VERECEKSİN İNŞALLAH
Uzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi15. GÜNDEN UZUN OLANI HİÇ DUYMADIM CANIM RAHAT OL AZ KALDI BU GÜN YARIN GÜZEL HABERLER VERECEKSİN İNŞALLAH
Yok canim sanmiyorum kendini strese sokma yogunlukla alakalidir test suresi sonucu etkilemez ❤ guzel sonuc gelicek insallah Rabbimin izniyleUzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi
Kızımda 10 günde gelmişti.
Mesela o testte bazı hastalıklara yüzde vermiyor yok yazıyor bulgu olursa ek rapor hazırlanır diyordu şimdi bu uzadı
haklısın ama ne bılım pazarda da etıkrtlı kutunun ıcındr falan oluncaBence pazardan alma. Bazı bebeklerin pamuğa bile alerjisi oluyor. Pazarda %100 pamuklu etiketini bile görsem inanma. Pazar malı kötüdür diye asla söylemiyorum. Aksine orda iyisi de var kötüsü de ve gerçekten ayırt etmek çok zor. Belirli markalardan alırsan onların pamuksuz ürüne pamuklı yazma gibi bit sahtekarlık yapmaları imkansız.

Ben duydum canım. Bir bayanla konuşmuştuk göbekten zor oluyor bacak daha kolay ben hep bacaktan yaparım demişti.Merhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?
Ben gobegimden yapiyorum.. dra artik baska yerden yapayim dedim.psikolojik olarak bebege batiriyormusum gibi geliyor dedim... oyle sey olur mu diyo ( bende bilmiyorum :) neyse koldan bacaktan acir.gobeginden devam et dedi . Ole bende devam ediyorumMerhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?
Yapabilirsin canım sorun olmaz hem bir sağlıkçı olarak hemde ilk gebeliğimde yapan biri olarak söylüyorum geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?
Ben gobegimden yapiyorum.. dra artik baska yerden yapayim dedim.psikolojik olarak bebege batiriyormusum gibi geliyor dedim... oyle sey olur mu diyo ( bende bilmiyorum :) neyse koldan bacaktan acir.gobeginden devam et dedi . Ole bende devam ediyorum
Yapabilirsin canım sorun olmaz hem bir sağlıkçı olarak hemde ilk gebeliğimde yapan biri olarak söylüyorum geçmiş olsun
Ben duydum canım. Bir bayanla konuşmuştuk göbekten zor oluyor bacak daha kolay ben hep bacaktan yaparım demişti.
Marka olarak pek bilmiyorum canım ama annemler carters bide mother care alınacak dediler. Çünkü ben alerjik biriyim bebişimde alerjik olabilir o yüzden sınırlandırdılar markalarıhaklısın ama ne bılım pazarda da etıkrtlı kutunun ıcındr falan olunca
Aziz bebenın urunlerı cok ıyı dıyorlar ona da bakmak lazım
Canım test sonucuna çok sevindim darısı hayırlı doğumlara inşallah. Beta dediğiniz beta hcg değeri değil dimi? Ben ikili test yaptırmadım o yüzden merak ettim :)Yok canim sanmiyorum kendini strese sokma yogunlukla alakalidir test suresi sonucu etkilemez ❤ guzel sonuc gelicek insallah Rabbimin izniyle