2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugun carsıdaydım hastane cıkısını sordum neladardan baslıyor dıye
35Tl den baslıyormuş 65 Tl ye kadar kumasına bakmadım pamuklu falan mı onuda bılmıyorum sadece dıyatını bıleyım dıye sordum
Bırde paZara sorucaö nasıpse

Kızlar bugun carsıdaydım hastane cıkısını sordum neladardan baslıyor dıye
35Tl den baslıyormuş 65 Tl ye kadar kumasına bakmadım pamuklu falan mı onuda bılmıyorum sadece dıyatını bıleyım dıye sordum
Bırde paZara sorucaö nasıpse
Bence pazardan alma. Bazı bebeklerin pamuğa bile alerjisi oluyor. Pazarda %100 pamuklu etiketini bile görsem inanma. Pazar malı kötüdür diye asla söylemiyorum. Aksine orda iyisi de var kötüsü de ve gerçekten ayırt etmek çok zor. Belirli markalardan alırsan onların pamuksuz ürüne pamuklı yazma gibi bit sahtekarlık yapmaları imkansız.

15. GÜNDEN UZUN OLANI HİÇ DUYMADIM CANIM RAHAT OL AZ KALDI BU GÜN YARIN GÜZEL HABERLER VERECEKSİN İNŞALLAH
Uzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi
Kızımda 10 günde gelmişti.
Mesela o testte bazı hastalıklara yüzde vermiyor yok yazıyor bulgu olursa ek rapor hazırlanır diyordu şimdi bu uzadı

Bizimde ikili testimiz sonuclandi 3gune cikmis bi sorun sikinti yok sukur ❤ beta 26ya dusmus ben bat gunu 700kusur betayla ogrenmistim o yuzden cook dusuk geldii :))

Merhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?

Uzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi
Kızımda 10 günde gelmişti.
Mesela o testte bazı hastalıklara yüzde vermiyor yok yazıyor bulgu olursa ek rapor hazırlanır diyordu şimdi bu uzadı
Yok canim sanmiyorum kendini strese sokma yogunlukla alakalidir test suresi sonucu etkilemez ❤ guzel sonuc gelicek insallah Rabbimin izniyle

Bence pazardan alma. Bazı bebeklerin pamuğa bile alerjisi oluyor. Pazarda %100 pamuklu etiketini bile görsem inanma. Pazar malı kötüdür diye asla söylemiyorum. Aksine orda iyisi de var kötüsü de ve gerçekten ayırt etmek çok zor. Belirli markalardan alırsan onların pamuksuz ürüne pamuklı yazma gibi bit sahtekarlık yapmaları imkansız.
haklısın ama ne bılım pazarda da etıkrtlı kutunun ıcındr falan olunca :bicak:
Aziz bebenın urunlerı cok ıyı dıyorlar ona da bakmak lazım

Merhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?
Ben duydum canım. Bir bayanla konuşmuştuk göbekten zor oluyor bacak daha kolay ben hep bacaktan yaparım demişti.

Ben gobegimden yapiyorum.. dra artik baska yerden yapayim dedim.psikolojik olarak bebege batiriyormusum gibi geliyor dedim... oyle sey olur mu diyo ( bende bilmiyorum :) neyse koldan bacaktan acir.gobeginden devam et dedi . Ole bende devam ediyorum

Yapabilirsin canım sorun olmaz hem bir sağlıkçı olarak hemde ilk gebeliğimde yapan biri olarak söylüyorum geçmiş olsun

Ben gobegimden yapiyorum.. dra artik baska yerden yapayim dedim.psikolojik olarak bebege batiriyormusum gibi geliyor dedim... oyle sey olur mu diyo ( bende bilmiyorum :) neyse koldan bacaktan acir.gobeginden devam et dedi . Ole bende devam ediyorum

Acı dışında bir gerekçe söylemediyse bacaktan da olur muhtemelen. Kendi dpktpruma sorarım ben de bu hafta. Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız iğneyi söyledi mi doktor?

haklısın ama ne bılım pazarda da etıkrtlı kutunun ıcındr falan olunca :bicak:
Aziz bebenın urunlerı cok ıyı dıyorlar ona da bakmak lazım
Marka olarak pek bilmiyorum canım ama annemler carters bide mother care alınacak dediler. Çünkü ben alerjik biriyim bebişimde alerjik olabilir o yüzden sınırlandırdılar markaları

Yok canim sanmiyorum kendini strese sokma yogunlukla alakalidir test suresi sonucu etkilemez ❤ guzel sonuc gelicek insallah Rabbimin izniyle
Canım test sonucuna çok sevindim darısı hayırlı doğumlara inşallah. Beta dediğiniz beta hcg değeri değil dimi? Ben ikili test yaptırmadım o yüzden merak ettim :)

Back
X