Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence pazardan alma. Bazı bebeklerin pamuğa bile alerjisi oluyor. Pazarda %100 pamuklu etiketini bile görsem inanma. Pazar malı kötüdür diye asla söylemiyorum. Aksine orda iyisi de var kötüsü de ve gerçekten ayırt etmek çok zor. Belirli markalardan alırsan onların pamuksuz ürüne pamuklı yazma gibi bit sahtekarlık yapmaları imkansız.
Uzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi
Kızımda 10 günde gelmişti.
Mesela o testte bazı hastalıklara yüzde vermiyor yok yazıyor bulgu olursa ek rapor hazırlanır diyordu şimdi bu uzadı
Bizimde ikili testimiz sonuclandi 3gune cikmis bi sorun sikinti yok sukur ❤ beta 26ya dusmus ben bat gunu 700kusur betayla ogrenmistim o yuzden cook dusuk geldii :))
Merhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?
Uzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi
Kızımda 10 günde gelmişti.
Mesela o testte bazı hastalıklara yüzde vermiyor yok yazıyor bulgu olursa ek rapor hazırlanır diyordu şimdi bu uzadı
Bence pazardan alma. Bazı bebeklerin pamuğa bile alerjisi oluyor. Pazarda %100 pamuklu etiketini bile görsem inanma. Pazar malı kötüdür diye asla söylemiyorum. Aksine orda iyisi de var kötüsü de ve gerçekten ayırt etmek çok zor. Belirli markalardan alırsan onların pamuksuz ürüne pamuklı yazma gibi bit sahtekarlık yapmaları imkansız.
Merhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?
Ben gobegimden yapiyorum.. dra artik baska yerden yapayim dedim.psikolojik olarak bebege batiriyormusum gibi geliyor dedim... oyle sey olur mu diyo ( bende bilmiyorum :) neyse koldan bacaktan acir.gobeginden devam et dedi . Ole bende devam ediyorum
Ben gobegimden yapiyorum.. dra artik baska yerden yapayim dedim.psikolojik olarak bebege batiriyormusum gibi geliyor dedim... oyle sey olur mu diyo ( bende bilmiyorum :) neyse koldan bacaktan acir.gobeginden devam et dedi . Ole bende devam ediyorum
Acı dışında bir gerekçe söylemediyse bacaktan da olur muhtemelen. Kendi dpktpruma sorarım ben de bu hafta. Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız iğneyi söyledi mi doktor?
Marka olarak pek bilmiyorum canım ama annemler carters bide mother care alınacak dediler. Çünkü ben alerjik biriyim bebişimde alerjik olabilir o yüzden sınırlandırdılar markaları
Canım test sonucuna çok sevindim darısı hayırlı doğumlara inşallah. Beta dediğiniz beta hcg değeri değil dimi? Ben ikili test yaptırmadım o yüzden merak ettim :)