2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bnm inancim sonsuz bebegim gayet iyi onu riske atamam dogurmak istedigim icinde dedigin gibi hic bir test yaptirmayacagim
Canim yakin arkadasimin bu sekilde hamileligi zehir oldu ona da riskli sivi aldir dediler o da nolursa Rabbimden deyip yaptirmadi simdi massllah afacan saglikli bir kizi var yani yine yaptirip yaptirmamak ssna kalmis ama hamileligini zehir etme insallah saglikla gelir yavrun detayli ultrason vakti yaklasiyor o da fikir verir zaten gonlunu ferah tut dua et

Bende kız isimlerine yoğunlaşmıştım kendi adıma erkek olunca gafil avladı
xenforo-smilies-kk68.gif
bizi bulacağız bir isim elbet kuzum layık
Merin anlamı ne canım
Ay kader arkadaşım bende bende hep kızceleri düşündüm ama oğlusumuz olacak büyük oğlumun adı Hüseyin Ali yeni miniğimizin adıda Can Eren olacak inşallah bu arada kuzenimin adı meral eşinin adı inan kızlarının adını merin koydular :) isimlerinin kısaltmaları oldu

Kızlar ikili testim de sikinti cikmisti hastaneye gittim ve sivi almak istiyorlar bnde vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim aglamaktan perisan oldum risk yuksek cikarsa bebegi aliriz diyorlar
Sen istemediğin sürece bebeğini kimse alamaz ne olduğunu öğrenmek istiyorsan bu testi yaptır kuzum belkide hiçbirşeyi yoktur gönlünü ferah tut

Bebek arabası önerisi olan var mı? Fiyat aralığı farketmeksizin? Quinny’ler hakkında bilgisi olan peki? :)
Biz kraft xlx aldık canım. Ama fiyat olarak çok yükselmiş indirimi bekle derim düşünürsen. Bi kaç tanıdığımız xlx ile pierre cardin arasında kalmıştı ve pierre cardin aldılar. Pişman oldular çünkü 360 derece dönmüyor. Sadece kol kısmı yer değiştiriyor ve arka tekerlekler mecburen ön teker görevi gördüğünde gitmiyormuş rahatça.

Valla canim çok haklisin ama gönül gerçegi bilse bile hoş gelene gidiyor ilerde pişman olup belki bastona dönecegiz ama bana çok güvenilir gelmiyor o model nebilim çok narin kirilacak gibi travel sistemin sana gonderdigim modelide katlandiginda cok kucuk kliyor yer kaplamicak sekilde
Canım aynı fikirdeyim. En iyi baston araba bile uzun süre kullanım için çocuğun omurgası ve rahatlığı için hiç iyi değil. Travel sistemleri almamızın sebebi konforu zaten. Ben baston da alacağım 200 tl lik. Çünkü ben çalışırken annem markete falan inerse bebekle rahat insin diye. Kadıncağız bi elinde cocuk bi elinde koca bebek arabası yapamaz sonuçta 20 yaşında değiller ki. Onun dışında cocuğumu asla avmde yürüyüşlerde vs bastonla pusetle gezdirmem

Ben 2-3 sene aynı odada yatmayı düşünmüyorum bebekle en sağlıklısı 6-7 aylıkken odasının ayrılması gerektiğini düşünüyorum
4 aylıkken alışsın diye gündüz uykusunda odasında yatırmaya başladım. 6.5 aylıkken geceleri tamamiyle odasına geçti.
Kendi başına uyumayı öğrendi.
Hepimiz çok rahat ettik.
Yatağını çok seviyor.
Süreci uzatanların çoğu sonra çok zorlanıyor.

@Papatyamaviss haklısın ama çoğu kişinin belli ben dahil
ben soruyu görmedim biraz fazla duyarlı oluyoruz sanırım
ben cevap alamadığımda takılmıyorum kendi adıma
Canım gecen bi arkadasta yazmıştı kırılmış gitmek istemişti hatta sende cevap yazmıştın. O arkadasa 3 kişi cevap yazmış buna rağmen kırılmış. Ben fikrim olan konuda çoğu kişiye yazıyorum ama bana hiç cevap yazmayan da oldu fikirleri yoktur ya da arada kaynamıştır dedim geçtim. Sanırım hormonlardan alınganlıklar biraz yüksek :))

Hamilelikte bilmiyorum sizdede varmi heryerimde herşey çikmaya basladi sivilce degil ama pütürter var hiç birsey yoktu yüzüMde psikolojm bozuldu:KK12:
Dekoltem fena.:olamaz: Yüzüm idare eder.
Saçlarım bembeyaz. Survıvor da gibiyim. Kuaför salonunun yanından geçerken kedi gibiyim :KK4:

Bende kız isimlerine yoğunlaşmıştım kendi adıma erkek olunca gafil avladı
xenforo-smilies-kk68.gif
bizi bulacağız bir isim elbet kuzum layık
Merin anlamı ne canım
Biz de erkek ismini 2 sene önce bulmuştuk dün cinsiyeti belli olunca sülalecek millet isim aramaya başladı. Eşim akşam 11 e kadar isim aradı. Bende nette bi bakim dedm aklıma mila geldi mila olsun dedm eşimde çok beğendi öyle bulduk valla yoksa bir sürü seçenek var hatta güzel seçenekler ama onlarıda cevremizde kullananlar var hep eledik :)))

Canım gecen bi arkadasta yazmıştı kırılmış gitmek istemişti hatta sende cevap yazmıştın. O arkadasa 3 kişi cevap yazmış buna rağmen kırılmış. Ben fikrim olan konuda çoğu kişiye yazıyorum ama bana hiç cevap yazmayan da oldu fikirleri yoktur ya da arada kaynamıştır dedim geçtim. Sanırım hormonlardan alınganlıklar biraz yüksek :))
Ben de bir sıkıntımı yazıp fikir sormuştum geçen hafta. Kimse bana yazmadı:olamaz:
Kırıldım ama küsmedim:p

@Hb0216 canım öyle şeyi ilk kez duydum ne demek almak zorundayız. O kararı verecek kişi sensin. Ben bunda art niyet ararım. Bi dönem kürtaj parası için dünya kadar sağlıklı bebeğe down sendromlu teşhisi koyan bir hastanenin dr u vardı baya duyulmuştu ama güçlü birileri diye üstünü örtmüşlerdi. Sıvı aldırma konusunu çok yakın hastanede calısan bir yakınımla konuştuk. Yaşı 36 olduğu için ikili test iyi çıkmış olsa da doktoru yine de yapmak istemiş. Aslında bebek hareket ettiği için koluna bacağına gelmesin diye sabırla beklemek lazımmış. Çok basit ve hızlı bir işlemmiş. Ben korkuyordum ama korktuğum gibi değilmiş dedi. Bence sende korkma cesaretini topla öyle yok 5 cocuktan 1i düşük oluyor yok yurtdışında yasak bilmem ne.. bunlar şehir efsanesi. Öyle olsa bu yöntemi asla denemezler. İçin rahat etmezse de fetal dna testi yaptır. Sadece kan veriyorsun yurt dışına gidiyormuş sonuç. Biraz yüksek fiyatlı diye genelde insanlar amniyosentez yaptırıyorlar. Bu testi mutlaka yaptır. Suan down şüphesi var ama kesinlik yok. Belki bebek çok sağlıklı ama doğana kadar bu stresi yaşamaya değmez. Sonuç iyi olmasa bile belirsizlik daha stresli daha zor..

Ben 2-3 sene aynı odada yatmayı düşünmüyorum bebekle en sağlıklısı 6-7 aylıkken odasının ayrılması gerektiğini düşünüyorum
Aynen sonra okul çağına geliyorlar yok korkuyorum yok uyuyamadım anne baba ortasında uyuyorlar. Millet sırf bu yüzden yatak ölçüsünü büyütüyor

Back
X