- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bellimi cinsiyeti ?? Masallah keyfi yerinde galibaEki Görüntüle 2170479
Kızlar buda benim bebisim özel randevmu bekleyemedm devlet hastanesine geldim.
Bende cinsiyet tahmini isterim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bellimi cinsiyeti ?? Masallah keyfi yerinde galibaEki Görüntüle 2170479
2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?
Arkadaşlar hamilelikte cilt bakimi yaptirmak zararlimi herhangi bilgisi olan varmi
Mesaj atalım e bebeğe kampanya yapsın yararlanalım biz de :)ebebek te süper bir kampanya yakalamıştım hediye çekim de vardı piliko mini bana 540 tl ye geliyordu o zamn hamile değildim eşim ne gerek var diye aldırmamıştı şimdi alsın bakalım bu fiyatlardan :))) şubat mart gibi oluyor kampanyalar bize önce lazım
Ay kader arkadaşım bende bende hep kızceleri düşündüm ama oğlusumuz olacak büyük oğlumun adı Hüseyin Ali yeni miniğimizin adıda Can Eren olacak inşallah bu arada kuzenimin adı meral eşinin adı inan kızlarının adını merin koydular :) isimlerinin kısaltmaları oldu
Çok iyi olur ciltler elden gidicekCanım bende merak ediyoırum dr sorayım ben gideceğim bu gün yarın dra öğrenince yazarım
ay bilemedimki yandan sankı bır poz buEki Görüntüle 2170479
Ben güzellik merkezine sordum yapmıyoruz dediler.Canım bende merak ediyoırum dr sorayım ben gideceğim bu gün yarın dra öğrenince yazarım
genelde hıcbıyer almıyor bu rıskı banada oyle demıslerdı , ben evde dogal yollardan takılıyorumBen güzellik merkezine sordum yapmıyoruz dediler.
Pek anlamam ama içimden kız geçti. Allah gönlündekini nasip etsin :)Eki Görüntüle 2170479
Biz de erkek ismini 2 sene önce bulmuştuk dün cinsiyeti belli olunca sülalecek millet isim aramaya başladı. Eşim akşam 11 e kadar isim aradı. Bende nette bi bakim dedm aklıma mila geldi mila olsun dedm eşimde çok beğendi öyle bulduk valla yoksa bir sürü seçenek var hatta güzel seçenekler ama onlarıda cevremizde kullananlar var hep eledik :)))
En güzeli. Benim oğlum bıraksa ben de yapacam ama nerdeee:)genelde hıcbıyer almıyor bu rıskı banada oyle demıslerdı , ben evde dogal yollardan takılıyorum![]()
Merhaba guzel anneleer ❤ biz tatilde oldugumuzdan cok bakamiyorum ❤ bir suru kisi cinsiyeti ogrenmis masallah saglikla gelsin bebisler ❤ o kadar cok bildirim tel de arada kaynayip gidiuor ki eminim hepimizin oldu cevapsiz kaldigimiz anlar :) evet hormonlarimizda sagolsun bizi iyice alinganlastiriuor. O kadar cok sey ogreniyoruz ki burfa tecrubelerden birliktelerden ❤ @Hb0216 canim sen hic bozma moralini ej iyisini yapiyosun o doktoru da degistirmen siddetle tavsiye edilir ❤ Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ❤ bu araba malzemeler vs vs tevrubeli anneler daha cok paylasin bizde ogrenelim :) is yeride yogun gectiginden su an ne malzeme ne bebek bakim bilgim yok sifir sifir sifir![]()
saç beyazlamasından bende muzdaribim offf gebelikte bakımlı olmak ne zorDekoltem fena.Yüzüm idare eder.
Saçlarım bembeyaz. Survıvor da gibiyim. Kuaför salonunun yanından geçerken kedi gibiyim![]()
canım süt honmanlarin çalışmaya başlamış ama elleme banyoda yıka veya ılık bezle sil gider göğüslerle fazla oynama rahim kaslarını harekete geçiyor diye biliyorumKizlar bu arada bu gogus ucunda sarimsi sarimsi icten gelip parca gibi duran sey var mi sizde de kolostrum mu bu![]()
Bünyede bünyeye değişiyor canım. İnşallah geçer seninki de en kısa zamanda.Günaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki![]()
Hayırlı aksamlar hanımlar
Dolaptan su içiyormusunuz bılmıyorum ama cok dıkkat edın bogazım cok sis ,agrıyor ve burnum akıyor cok fena hasta oldum bu sucaklarda
Sorma arkadaşım bende aynı durumdayım...boğazım berbat...burnum tıkalı...ne yapsak acaba...bitki çayı falan...sen ne yaptın
Ben de aynı sekildeydim canım bugün 6. Gün sadece burun tikanikligi ve arada oksuruk kaldı. Doktora gidersm ilaç yazar diye buradaki arkadaslardan da fikir aldım sagolsunlar. Ihlamur,limon, bal karisimi gunde 2 kere, tavuk suyu ve ihlamur corbasi,bol meyve,limonata, sürekli yatip dinlenme...ama gerçekten kotuysen zaten kbb ye de gittgnde ilaç yazarsa doktorunuza sorun diyorlarmis duydugum kadariyla...kadin doğuma gidip yonlendirmesini isteyebilirsin belki
Ben de çok üşeniyorum. İlkinde hiç böyle değildimhamilelik 38 de bitse hep hamile gezebilirdim :) 38+ lar ehh 39 offff 40 imdaaat :)
bunları yeni çatlaklar oluşmadan atlatsak süper olur. oğlumda öğrenmeden başlamıştım yağlanmaya bunda henüz başlamadım üşeniyorum![]()
Günaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki![]()
Hamımlar bıseyler aldınız mı bebıslere