A
aurora_z
T
tanem-tane20
@gokcesezer @bebekicin @Sss33301 @anneveoglusu @ISIK27 @bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun

) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyene

Bebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı

ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeter

Rabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)