2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Senin her öğünde mi oluyor canım benim sabahlari oluyor işin Garibi misafir varken yanımda biri varken olmadı hiç :) inşallah geçer, pazar sınavım var inşallah orda sorun olmasinda
Allah yardimcin olsun canim ben 5. Haftadan beri ilac kullaniyorum ilac kullanmasam oluyor malesef

A aurora_z T tanem-tane20 @gokcesezer MERiN_ MERiN_ @Sss33301 @anneveoglusu I ISIK27 bsebse bsebse (bebişim sen zaten hepsını bılıyorsun :KK70: ) ve aklıma gelmeyenler battanıyeler trıko isimli 1 sene önce 100 tl idi,şuan belki değişmiştir.birçok modelı var bu sadece bı tanesı , battanıye ıcınde kıyafet ıcınde
Kıyafet ıcın de hıc bence 10 lu takım alıp haybe para vermeye gerek yok onemlı olan zıbın da ısım yazması zaten.Başka bir hesapta zıbın şapka eldıven 75 tl artı kargoydu , bu hesapta zıbın eldıven şapka önluk bırde omuz bezı gıbı bırsey var 70 kargo dahıl.Şuan buldugum en uygun hesap bu özelden yazarım ısteyene :KK70: Bebek çikolatası içinde baya bi baktım en en uygununu gercekten buldum sanırıım ve kalıtelı 70 madlen cıkolata 50 tl 50 tanesı 39 tl ısımlı desenlı fln kutulu fıyatlara gore degısıyor tabı :KK70: ben hastane odasında cok fazla suse puse gırmemeklezıyade ufakbı hazrılık ısterım aynalı bı tepsıde cıkolatalar , sebılle serbet ıkram yapabilirm.
ipli_banner_flama.jpg

şu bannerlerdan da bebğimin ismini cıkarttırırım diye dusunuyorum 2 ser tane balon yeter :KK70: Rabbim kurdugumuz tum hayallerı hayırlısıyla yasatöayı nasıp etsın bızlere tabıkı inşallah en buyuk duam bu :) o günleri saglıkla görelim :)
Canim doguma yakin zamanlarda sen yine bu konuyu gundemr getir su isimli zibinlara bayildim

Ben de bugün gittim cinsiyet icin ayaklarini almis totosunun altina gostermedi, hareket ettirdik sonra karnina cekti ayaklarini bir türlü gostermedi 1 ay sonra 18.haftada bakalim kesin olsun dedi drum nasil bekleyecegim bakalim :D

Arkadaşlar hamile kıyafetlerini nereden alıyorsunuz? Hiç güzel bir şey bulamıyorum iş yerine uygun.. :KK43:
Canim ben netten siparis verdim ispanyol paca boru parca kumas pantolonlar hamile pant oldugu hic belli degil ustelik uygun fiyatli bulmustum 39.90 a aldim ben 90nin altinda yok yani

Ben de bugün gittim cinsiyet icin ayaklarini almis totosunun altina gostermedi, hareket ettirdik sonra karnina cekti ayaklarini bir türlü gostermedi 1 ay sonra 18.haftada bakalim kesin olsun dedi drum nasil bekleyecegim bakalim :KK70:
Ahh valla zaman su gibi gecio hemde gecmio gibi gelio bende en son 2temmuzda gitmistim bizimkide gostermedi 1agustosa kaldi isimiz bakalim o zaman gostercek mii :)))

Ahh valla zaman su gibi gecio hemde gecmio gibi gelio bende en son 2temmuzda gitmistim bizimkide gostermedi 1agustosa kaldi isimiz bakalim o zaman gostercek mii :)))
Umarim gosterir seninki de bi bir ay daha bekletmesin :)

bakalım bende bı alır bakarım oncen bı tane alıp eger ıyıse ıslaklıgı falan o sekılde devam ederim. ama ıslak mendıl en buyuk stok sanırım yapılması gereken
bana en masraflı ıslak mendil geliyor :)
bez stoğu yapmayın bebeğin popişi hangi bezi beğenirse ondan stoklarsın. deneme yanılma yoluyla ilerlemek lazım bezde. 21. ayda bez değiştirdik eski bez pişik yaptı mesela.

bez
bana en masraflı ıslak mendil geliyor :)
bez stoğu yapmayın bebeğin popişi hangi bezi beğenirse ondan stoklarsın. deneme yanılma yoluyla ilerlemek lazım bezde. 21. ayda bez değiştirdik eski bez pişik yaptı mesela.
bez ıcın bende aynı seyı dusunuyorum arkadasım yenıdogan ıcın 1 2 paket nabza gore serbet sonra

Back
X