• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şort 2 tane aldik kuzum onlar çok önemli degil fiyatlari 20tl birine veririz bu tuluma çocuk sigmazsa eşimle yeriz birbirimizi buradaki magazada 1 2 aylik bedeni yok diye almadim eşim çok istedim diye muglaya kadar götürdü ordada magazasi yokMuş :KK71:artik internetten sipariş verdirdik başkasina kredi karti kullanmiyoruz da oyuzden ya sigacak ya sigacak :KK70::KK70:
1-2 aylık bedenı cok rahat olur kuzum benım kıs boyunca korkma , bende bakmıstım mothercare ındırım vardı yenıdogan bedenı dedım kıs şimdi dısarı zaten cok cıkılmaz bıde hemencecık buyuyuveır gıydıremem bosyere para vermeyım dedım almadım :D

Arkadaşlar size kan ve idrar tahlili yapılıyor mu? Ben başta yaptırdım bir daha istemedi doktor tarama testi için kan verdim sadece. Sizde durumlar nasıl? Başka bir hekime gidip tahlil mı istesem diye düşünüyorum.
Benden 6-12-16 haftalarda kan testi istedi Dr 24. Haftada şeker yükleme istedi tüm kan testi ile birlikte

Kızlar

Canım ben bugün gittim dr en son ne smn tahlil istedik dedi. Gebeliğin ilk zamanları dedim. Tekrar yapıp bi bakalım deyince tekrar yptirdm. Malesef ki idrarda enfeksiyon ciktiii:KK43:

Çok gecmis olsun bol bol su iç canım

Memleketımden bir arkadas buyur gel hosgeldın :KK70:
Yaa ne güzel sizdemi Sakaryalısınız :KK48:
Hemen sizden biraz bilgi endineyim, ben Ferizlidenim konak hastanesinde sami beye gidiyorum. Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz. Ben biraz yabancıyım buralara ilk duyguğum doktora gittim iyimi oldu kötümü oldu bilemiyorum. Doktor güzel l ilgili ama doğum için hastane hakkında bilgim yok pek

Yaa ne güzel sizdemi Sakaryalısınız :KK48:
Hemen sizden biraz bilgi endineyim, ben Ferizlidenim konak hastanesinde sami beye gidiyorum. Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz. Ben biraz yabancıyım buralara ilk duyguğum doktora gittim iyimi oldu kötümü oldu bilemiyorum. Doktor güzel l ilgili ama doğum için hastane hakkında bilgim yok pek
bende Bursaya gelin geldim :D yanı doktor konusunu bılemem ama bır arkadasım 2 akrabam orda doğum yaptılar konak hastanesınde memnun kaldılar onu soyleyebılırım bende zıyeretlere fln dagıtmıstım odaları falanda guzel temız genıs :)

benım zaten 16 haftadan sonra dınlerız demıstı en son gıttıgımde 9 haftalık felandım artık her geldıgınde dınlıcez dedi, hatta bana demıstıkı son zamanlara dogru anneler cok tedırgın oluyor bugun kıpırdamadı acaba bısey mı var haraket etmedı falan dıye dusunursen , istersen hergun gel bakarız kalp atısına dedı el dopplerıyle dınlıyor keske ultrason olsa :KK70:
Ultrason olsa ben gelmem ordan :KK70:orda yatar kalkarim :KK9:

1-2 aylık bedenı cok rahat olur kuzum benım kıs boyunca korkma , bende bakmıstım mothercare ındırım vardı yenıdogan bedenı dedım kıs şimdi dısarı zaten cok cıkılmaz bıde hemencecık buyuyuveır gıydıremem bosyere para vermeyım dedım almadım :KK70:
:KK70:Ben 40 ı çikmadan daha dişarilara çikarim herhalde ayaklanmam yeterli :KK71:bizim çocukta çok seviyor gezmeyi evdeyken öyle bulantim oluyor 7saat yol git hiç bulanti yok gezmeye gidecegimiz zaman kesiliyor bulantilar:KK70::KK70:eşim artik numarami yapiyon evde diyor :KK70:

:KK70:Ben 40 ı çikmadan daha dişarilara çikarim herhalde ayaklanmam yeterli :KK71:bizim çocukta çok seviyor gezmeyi evdeyken öyle bulantim oluyor 7saat yol git hiç bulanti yok gezmeye gidecegimiz zaman kesiliyor bulantilar:KK70::KK70:eşim artik numarami yapiyon evde diyor :KK70:
ahhahaah :D belkıde oyle olur bellı olmaz hıc :D

Bzm saglik ocaginda ne test yapiyo ne tahlil nede ultrasyonla bakiyolar takip ediyorlar guya igne zamani igneyi yapip gonderiyo ebe
Bizimki de öyleymiş, ilk defa pazartesi gidicem de, kan testi, kilo kontrol vs. Yapmıyoruz , 24. Haftada iğneyi yapıyoruz sadece dedi telefonda gorustugumzde

Kızlar selam, ben sağlık ocağına hiç gidip hamileliğimi bildirmedim. Sıkıntı olur mu?
Kimileri hastahaneler bildiriyor diyor canim ama sen bir sağlık ocağını arayıp sor istersen, ben erken zamanlarda gittim, arayıp senle ilgilenecek hemşire geldiği zaman ara gel dediler, kimisi 20. Kimisi 24. Haftada yapıyor zaten aşıları

Back
X