Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Bilmiyorum valla 2 ve 3lü sadece yaş riskli çıktı onun dışında bir şey çıkmadı gerçekten üzgünüm inşallah kötü bir şey değilidir

Bende çarşamba günü detaylı ultrasyona perinatolog gideceğim sonrasında karar veririm diye düşünüyorum. Umarım benim ki de sizin ki gibidir
Yaş riski bende de çıktı ama doktorum genelde böyle çıkıyor 30dan sonra dedi inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla kavuşuruz

Kızlar Oksapar iğnemi bu akşam yaparken tam batıramadım mı anlamadım noldugunu çok zor yaptım sanki geri itti gibi, en son şişti yaptığım yer bir kaç dakika sonra indi başına böyle bişey gelen var mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Kızlar benimde 2 haftadır kasintilarim var el ve ayaklarımda karaciğer değerlerim normal sanırım birseyden alerji oldum alerjik bir bünyem var zaten. Dishidrojenik egzama diye geçiyor yaşayan oldu mu aranızda?
Benim neyim var bilmiyorum ama 2 gün önce birden göbek bölgemde şiddetli kaşıntıyla beraber benek benek kırmızı lekelenmeler oldu. Kaşıntım geçti ama lekeler duruyor, sivilcemsi gibi. Hamileliğimin başından bu yana da sırt sivilceleriyle uğraşıyorum. Kolestaz olabilir mi diye hemen acile gittim çok şükür değilmiş, karaciğerde ufak bir büyümeyle yağlanma çıktı. Başka da problem gözükmüyor safrada vs. Gebelikte bence bunu vücut kendisi yapıyor. 29 yaşındayım daha önce böyle bir şey yaşamadım. Hem astım hastasıyım hem de dehşet alerjik bir bünyeye sahibim ona rağmen bunlar başıma gelmemişti

Kızlar Oksapar iğnemi bu akşam yaparken tam batıramadım mı anlamadım noldugunu çok zor yaptım sanki geri itti gibi, en son şişti yaptığım yer bir kaç dakika sonra indi başına böyle bişey gelen var mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Geldi canım gelmez mi oksaparla 9. aya girmek üzereyim. Nohut kadar şiştiği de oldu, şırınganın geri teptiği de, dehşet kanama ve morlukta başıma geldi. 4 gündür koluma yapıyorum artık göbek 8 ayın sonunda bitti yer kalmadı, kollarım ısırılmış gibi. Saçma sapan tepkimeler oluyor hatta şöyle sol arka kolumun bir fotisini de ekleyim.

Eklentiler

• IMG_7136.webp
    IMG_7136.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar aksam leblebi yedim biraz fazla yedim sanirim ondanmi bilmiyorum.asla uyuyamiyorum karnim o kadar sertleştiki ne sagima yatabiliyorum ne soluma
Bebegin hareketleride zayifladi iki kez pit pit yapti sonrasinda hic hareket etmedi ama bu kadar karnimin sertlesmesi normlmi acaba leblebi gazmi yapti gec saatte yediğim için off yaa uykuszluktn ölcem uyuyamiyorum endişelendim 🤦

Kizlar aksam leblebi yedim biraz fazla yedim sanirim ondanmi bilmiyorum.asla uyuyamiyorum karnim o kadar sertleştiki ne sagima yatabiliyorum ne soluma
Bebegin hareketleride zayifladi iki kez pit pit yapti sonrasinda hic hareket etmedi ama bu kadar karnimin sertlesmesi normlmi acaba leblebi gazmi yapti gec saatte yediğim için off yaa uykuszluktn ölcem uyuyamiyorum endişelendim 🤦
Geçmiş olsun canım geçti mi şimdi

Kızlar günaydın. Benim bir haftadır falan alttan kemiklerim ağrıyor, Google’a yazdığımda çatı ağrısı falan diyor. Bu dönemde normal mi bu ağrılar, yaşayan var mı ? Doktoruma söylemeli miyim ya da siz sordunuz mu ?

Kızlar bebeğinize hangi beşiği aldınız ? Park yatak almayı düşünüyorum elele diye bi marka acaba iyi midir?
Ben elele aldım canım oldukça sağlam duruyor, kullanmak nasip olur inşallah

Kizlar gunaydin, bu soru icin biraz erken biliyorum ama kafanizda doğum yöntemi ile ilgili bir seyler netlesti mi? Benim etrafimda o kadar cok sezeryan var ki vajinal dogum tecrubesi yasayan kadin bulamiyorum:) gunun sonunda dogum yontemini bebek belirliyor ama daha yakin oldugunuz yontem hangisidir ya da daha once sezeryan ya da vajinal dogum yapmis birileri fikirlerini yazabilir mi 🌸

Kızlar günaydın. Benim bir haftadır falan alttan kemiklerim ağrıyor, Google’a yazdığımda çatı ağrısı falan diyor. Bu dönemde normal mi bu ağrılar, yaşayan var mı ? Doktoruma söylemeli miyim ya da siz sordunuz mu ?
Canım bir doktora görün bence. Çok mu ayakta kalıyosun? Ben öyleydim hamile değilmiş gibi davranıyodum sonra rahim ağzı kısalığı çıktı 7/24 yatıyorum şu an. Benim de çatı kemiklerim ağrıyordu, ayakta durdukça bebek aşağıya yer çekiminden dolayı baskı yaptığı içinmiş. Sürekli dinlen.

Ay kötü diş ağrısı ya doktorunla konuştun mu peki
Dis doktorum da doğum doktoru da bir şey olmaz cene röntgeni cektirebilir ve tedavi olabilirsin 2. Trimesterda dediler. Çok dışım ağrımiyor da, 3. Trimesterda kotulesirse diye korkuyorum

Gece 4de kadar uyuyamadim sade soda içtim biraz iyi geldi ama henuz bebekte bi hareketlilik yok bişeyler yiyip uzancam inşallah bi sorun yoktur başim o kadar agriyorki uysuzlukluktan anlatamam😐
Sol tarafına uzan bir de karnını biraz dürt 🥹 O hissi ben de biliyorum ama önünde sonunda hareketleniyorlar merak etme üzme kendini

Kizlar gunaydin, bu soru icin biraz erken biliyorum ama kafanizda doğum yöntemi ile ilgili bir seyler netlesti mi? Benim etrafimda o kadar cok sezeryan var ki vajinal dogum tecrubesi yasayan kadin bulamiyorum:) gunun sonunda dogum yontemini bebek belirliyor ama daha yakin oldugunuz yontem hangisidir ya da daha once sezeryan ya da vajinal dogum yapmis birileri fikirlerini yazabilir mi 🌸
Selam günaydın. Bu soru için oldukça erken olmakla birlikte doğumu maalesef ki bebeğin tercih ettiğini unutmamak gerekiyor. Ben vajinal doğum istiyorum vücudumu da şimdiden ona göre alıştırmaya başladım egzersiz, nefes ve hareketlerle ama gel gör ki bebeğim kaç kilo olacak, vajinal doğuma kilosu engel mi olacak, kordon mu allah korusun dolanacak, kanala mı girmemiş olacak veya ters mi geliyor denilecek bilemiyoruz. Bunu ancak yaşayarak göreceğiz 🥰 Arkadaşım doğum yaptı 2 gün önce bebiş iri ve 4 kilo olduğu için zorunlu sezaryene alındı. Ama bu zamana kadar hep vajinal istemişti. Yani maalesef ki son an da belirlenen durum gibi geliyor bana.

Gece 4de kadar uyuyamadim sade soda içtim biraz iyi geldi ama henuz bebekte bi hareketlilik yok bişeyler yiyip uzancam inşallah bi sorun yoktur başim o kadar agriyorki uysuzlukluktan anlatamam😐
Günaydın canım nasılsın iyi misin? Gaz sıkışması da yaşamış olabilirsin. Bir de benim gündüz karnım yumoş yumoş akşam sert. Normal gibi geliyor akşama sertleşmesi işte gaz birikiyordur, yediğimiz içtiğimizden, bebeğin duruşundan falan diye düşünüyorum bilmiyorum doğru mu ama bu düşüncem.

Günaydın nasılsın? Çok mu yoruldun acaba o mu etkiledi ki?

Karnın şiştiği için gaz dolusun farkında değilsin bu yüzden de bebişin hareketleri yavaş gibi geliyor sana çünkü şişsin geçer 🥰

Dis doktorum da doğum doktoru da bir şey olmaz cene röntgeni cektirebilir ve tedavi olabilirsin 2. Trimesterda dediler. Çok dışım ağrımiyor da, 3. Trimesterda kotulesirse diye korkuyorum
Diş ağrısı kötü canım geçmiş olsun bence doktorun yap dediyse yap son 3 ay bu diş ağrıları varsa artar eltimden biliyorum

Back
X