- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 35
Masallah canimm ❤❤Cinsiyeti öğrendim minnak bi kızım olcakmıs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canimm ❤❤Cinsiyeti öğrendim minnak bi kızım olcakmıs![]()
Ben de deniyorum son 10 gündür artık sıkıldım dün sağlık bakanlığını aradım şikayet oluşturdum dolu denilmiyor doktorların çalışma günleri tanımlanmadığı için göremiyoruz diyorlar zaten 5 doktor ismi saydı sadece onlar 20-24 Doppler yapıyormuş peki diyorum ne zaman açılacak ona göre söyleyin o zaman arayım onu bilemiyoruz diyorlar yıllık izine de çıkmış olabilirler falan dedi hepsi aynı anda mı çıkmış dedim bayağı sinirlendim İstanbul’da bir tek randevu ile Zeynep kamil veriyor diğerleri zaten 4 ay önceden doldurmuş kotalarını napcaz böyle bilmiyorumKadin dogum bolumune bakıyorsun orda doktora girdiginde dopler 20.24 yaziyor
Çok geçms olsun canım bende de aynı şikayetler oğlumda oldu insallah bu bebisler de yassmayizBende çok çektim sürekli sistit oluyordum 5 aydır çok şükür yaşamadım.. İnşallah da yaşamam en azından doğuma kadar..
Aynen yasenın ıcın buyuk bır bekleyıs :) ya bende de bayrama gırmeden once almıştım bayram sonraso doludur heryer bıde ıznını bayramla birleştirendde mutlaka var
Istanbul zeynep kamil hastanesinin ozelligi bu sanirim diger gidebilecegim hastanelere baktim onlarda cikmiyorherhalde hastaneye gore degişiyor bende cıkmıyor öyle birşey cünkü
Ben ayin basinda erbil cakar gittim asistani bakti onda acik dopler ama alinmis randevusu bayram.tatili boyunca baktim hep ayni sistemdelerdi simdi artik is gunu oldu gece 12den sonra bakilmasi gerekiyormus kagidinda oyle yaziyordu 12ye kuralim saatleri bakalim artik insallah bulunurBen de deniyorum son 10 gündür artık sıkıldım dün sağlık bakanlığını aradım şikayet oluşturdum dolu denilmiyor doktorların çalışma günleri tanımlanmadığı için göremiyoruz diyorlar zaten 5 doktor ismi saydı sadece onlar 20-24 Doppler yapıyormuş peki diyorum ne zaman açılacak ona göre söyleyin o zaman arayım onu bilemiyoruz diyorlar yıllık izine de çıkmış olabilirler falan dedi hepsi aynı anda mı çıkmış dedim bayağı sinirlendim İstanbul’da bir tek randevu ile Zeynep kamil veriyor diğerleri zaten 4 ay önceden doldurmuş kotalarını napcaz böyle bilmiyorum![]()
Her gün 12 ye 10 dk kala eşim bilgisayardan ben telefondan deniyoruz olmuyor bitti dese tamam der kapatırım ertesi gün biraz daha acele etmeye çalışırım ama öyle denmiyor doktorların çalışma takvimi yok sistemimizde göremiyoruz diyor ne yapacağız bilmiyorumBen ayin basinda erbil cakar gittim asistani bakti onda acik dopler ama alinmis randevusu bayram.tatili boyunca baktim hep ayni sistemdelerdi simdi artik is gunu oldu gece 12den sonra bakilmasi gerekiyormus kagidinda oyle yaziyordu 12ye kuralim saatleri bakalim artik insallah bulunur
Valla arkadaslar afedersiniz tuvaletimizi tutmamak ve suyu oldugunca icmek önler ancak dikkat etmek lazimÇok geçms olsun canım bende de aynı şikayetler oğlumda oldu insallah bu bebisler de yassmayiz
Iste asagi yukari 10 gunden fazladir sistemler ayni yenilenmemis hic yeni bir gun yok alinmis alinmis randevular onlar bile kalkmamis siteden bulamazsak komsum maltepede bi ozel yer onerdi kizi suan bir yasinda doplerini 170 yaptırmış olsa olsa suan 200 250 falandir oraya muracatHer gün 12 ye 10 dk kala eşim bilgisayardan ben telefondan deniyoruz olmuyor bitti dese tamam der kapatırım ertesi gün biraz daha acele etmeye çalışırım ama öyle denmiyor doktorların çalışma takvimi yok sistemimizde göremiyoruz diyor ne yapacağız bilmiyorum
Çok geçms olsun canım bende de aynı şikayetler oğlumda oldu insallah bu bebisler de yassmayiz
Şimdi açıldı sistem aldım ben hadi sende dene çabuk ol ben 7 sine aldımIste asagi yukari 10 gunden fazladir sistemler ayni yenilenmemis hic yeni bir gun yok alinmis alinmis randevular onlar bile kalkmamis siteden bulamazsak komsum maltepede bi ozel yer onerdi kizi suan bir yasinda doplerini 170 yaptırmış olsa olsa suan 200 250 falandir oraya muracat
Şimdi açıldı sistem aldım ben hadi sende dene çabuk ol ben 7 sine aldım
Minnosum benimki yazmıyor inşallah kız olacak.@Tugce1910 @bebekicin S Sevimlipanduf @merve3337tevafuk55 @Ygz2008 @cycas @edosko @nursena A anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket
bsebse @Katrina_ @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Beyza_2018 @ecemine @mini87 @ngokces
cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Şimdi ben bi heves aldım ayrıntılı randevusunu ama 20 +2 olacağım randevu tarihinde erken mi oluyor ya![]()
Ya benim ki tamamen şans işi oldu tablet elimde mhrs ye girmeye çalışıyordum bi yandan telefonda buraya yazıyorum falan umursamıyordum nasılsa çıkmayacak diye baktım var Şaşırdım doğru yerden mi aldım diye defalarca baktım, yarın yine 2 gibi dene bakalım inşaallah alırsın(( tetikte mi bekliyolarmis ya gitmis hepsi
Bana gittigimde 19dan sonra alabilirsin demisti dr olsun biseyini goremezse bi kac gun sonraya cagirir alman iyi olmus insallah bende bulurumŞimdi ben bi heves aldım ayrıntılı randevusunu ama 20 +2 olacağım randevu tarihinde erken mi oluyor ya![]()
Kliniğin adı 20-24 Doppler demekki 20. Haftası dolanlara veriyorlar iptal edersem bi daha alamam diye korkuyorum devlet hastanesi ya bi de 10 gündür uğraşıyordumRad İstanbul'dan randevu almak için aradım bebeğin 500gr olması idealmiş bu da 22. haftaya denk geliyormuş. Öyle dediler.
İnşaallah bulursun bulursun bi de bayram tatilinden çıktılar şimdi normale döner sistemleriBana gittigimde 19dan sonra alabilirsin demisti dr olsun biseyini goremezse bi kac gun sonraya cagirir alman iyi olmus insallah bende bulurum