Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar selam, yarın 20. Haftama gireceğim ve iki üç gündür karnımda inanılmaz bir ağrı var böyle gaz ağrısı mı gibi mi diyeyim değişik. Sizin de 20. Haftanız da böyle bir ağrı oldu mu ?
Evet oldu vallahi ağrıdan tansiyonum düştü gaz sancısıydi galiba biraz da kabızlık vardı

Peki ağrılardan sonra göbeğinde bi büyüme gözlemledin mi? benim çok ağrı olduğu zamanlarda göbüş ufak ufak büyümüş oluyor.
Ağrılarım da hep var bu arada gece dönemiyorum bile yatakta

Şekerim benim göbek böyle oldu,18.haftamdayım.Görenler göbeğimi anlıyor ,sanki biraz bu hafta daha da büyüdü.Yemek yedikçe de şişiyor 😅Bu arada ben de dönerken çok ağrı çektim,kalkarken filan da öyle çok ağrılıydı.

Eklentiler

• 0B392D57-6A21-4D8B-8302-1F57427BFCA6.webp
    0B392D57-6A21-4D8B-8302-1F57427BFCA6.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 128
Şekerim benim göbek böyle oldu,18.haftamdayım.Görenler göbeğimi anlıyor ,sanki biraz bu hafta daha da büyüdü.Yemek yedikçe de şişiyor 😅Bu arada ben de dönerken çok ağrı çektim,kalkarken filan da öyle çok ağrılıydı.
Oyy hızlıca büyür şimdi 20ye gelene kadar :nazar: :KK200: ondan ağrımış demek ki

Kızlar bende mide yanması başladı. Bu durumu yaşayanlar varsa ne yapabiliriz tavsiye verir misiniz. Ne yesem ne içsem geçer. Cumartesi randevum var o zamana kadar napacam bilmiyorum
domates , hamur işi , baharatlı yiyecek vs çok tüketmemek gerekiyor muş , uyumadan 2,3 saat öncesine kadar yemek yemeyi de kesmek gerekiyormuş. Doktorum söylemişti

Yaa ben de 18 haftalığım sabah daha küçük gün ortasında aynı sizinki gibi oluyor ve geceleri dönerken benim de karnım acıyor rahatsız bir his oluyor. Normal mi yani bu😌

Yaa ben de 18 haftalığım sabah daha küçük gün ortasında aynı sizinki gibi oluyor ve geceleri dönerken benim de karnım acıyor rahatsız bir his oluyor. Normal mi yani bu😌

Sabah benim de genelde çok büyük değil,gün ortası biraz normal,akşam daha büyük.Geceleri dönme ağrım biraz bitti şükür ama hamilelikte sanki hep yeni başlayan şeyler var🥹

Geldim kizlar 💕 tesekkur ederim sordugunuz icin anca yazabiliyorum🙏🏼
Cok sukur her sey cok guzel gecti, her seyi olmasi gerektigince elhamdulillah🧿 oglusum azicik nazlandi yuzunu gostermekte, elini cekmek bilmedi. Doktor nazli bir oglan bu ama benden kacamadi diyor🤣 doktor taktaktak gobegime vurup rahatsiz ediyor, iki sn goruyoruz hooop arkasini donuyor paşam🤣🤣 gelisimi boyu kgsu herseyi sukur iyi gayet 🙏🏼
Darisi detayliya girmeyenlerinizin basina insallah💕 saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah💛
canımm maşallah çok sevindim herşeyin güzel olmasına ayy çok tatlı 😍 ben de sabırsızlanıyorum detaylı için haftaya cuma benim

Kızlar daha bir kaç gün önce bebişin hareketlerini hissedemiyorum diye üzülüyordum burada, sen misin üzülen anneciğim dedi ve maşallah bebeğim kung fu panda çıktı 🤣🤣🤣 ay çok komik bu minnoşlar ya
Komando Alya diyorum bende uçuyor kaçıyor içerde :D
Artık bi kere böyle hareketlendiyse hep öyle gider gözünaydınnnn tadını çıkar

Kızlar bu kabızlıga çözüm bulan var mı ya … sanki yediklerimin %10 unu çıkarabiliyorum gibi ve sürekli şişim.. 8 temmuzda doktor randevum var , o zaman soracağım ilaç değişimi için . Sizde durumlar nasıl

Kızlar daha bir kaç gün önce bebişin hareketlerini hissedemiyorum diye üzülüyordum burada, sen misin üzülen anneciğim dedi ve maşallah bebeğim kung fu panda çıktı 🤣🤣🤣 ay çok komik bu minnoşlar ya
bugün mü başladı ? Benden 5 gün ileridesin saymaya başlıyorum bugün 😂

bugün mü başladı ? Benden 5 gün ileridesin saymaya başlıyorum bugün 😂
😄😄 Pazartesi akşam bir kez hissetmiştim, ama salı günü gerçek anlamda başladı diyebilirim. Ya inşallah en kısa zamanda kick show’una başlar sende de. Valla tekme mi atıyor, takla mı atıyor çok merak ediyorum 🤣🤣 çok komik

serklaj olan kaderdaşlarım çok araştırıp kafamı bulandırmak istemiyorum buradan sorayım, doktorunuz hep yatmanızı mı önerdi?

Back
X